ВМРО-ДПМНЕ пита дали в автобуса факла не е имало високозапалим химикал

Партията се съмнява в укриване на наркотрафик
28 ное 2021 15:42, Нели Христова
33
ВМРО-ДПМНЕ пита дали в автобуса факла не е имало високозапалим химикал
Снимка: БГНЕС

Най-голямата опозиционна партия в РС Македония ВМРО-ДПМНЕ поиска властите в Скопие да отговорят дали в катастрофиралия автобус на АМ "Струма" не е пренасян високозапалим химикал за производство на хероин.

"Дали укриваният наркотрафик от страна на властта не е причина за нещастието и 45-те загинали в България. Никой в държавата не отговаря на съмненията, че в изгорелия автобус в България е превозван високозапалим химикал, който се използва за производство на хероин. Дали точно тези химикали не са причината за бързото възпламеняване на автобуса, но и на мантинелите край пътя", попитаха от ВМРО-ДПМНЕ и поискаха отговор на въпроса, защо 140 пъти въпросният автобус е прекосил държавната граница без разрешение. Според опозицията "някой от върховете в управлението на държавата защитава "Беса транс".

БГНЕС припомня, че при катастрофата на 23-ти ноември на АМ "Струма" загинаха 45 души, а други 7 бяха ранени. Автобусът бе на македонската туристическа агенция "Беса транс", чийто лиценз бе отнет поради груби нарушения в работата й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
41
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Никой няма да каже истината-туби с бензин, химикали за производство на амфетамини, амониеви торове или въобще каквото и да е било.Ясно е ,че имат шапка по върховете-и техните и нашите.Пътят може и да е скапан, но шофьорът е минавал десетки пъти от там и го знае наизуст.Жалко за хорицата, дечица си отидоха, за да си въртят престъпния трафик някои от върховете.Истината няма да се каже!!!
7
1
 
37
 
! Отговори
Всичко преди 2 години
...е възможно! Откъде толкова пари в 30 годишен собственик! ? И толкова суперевтина 3 дневна екскурзия за 79 евро Всичко?! Мафия има навсякъде!
6
21
 
3
 
! Отговори
Ц преди 2 години
Мисля, че е избухнал резервоарът - както става при самолетните катастрофи, а искрата - от стърженето в мантинелата!
5
3
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ВСЕКИ ШОФЬОР ТРЯБВА ДА СИ НОСИ ПО ЕДНА ТУБА С БЕНЗИН , ТА АКО СВЪРШИ ДА СИ СИПЕ! НО ТОВА НОСИ РИСКОВЕ!
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Патронът им Груески има опит с нелегалното преминаване през граница, така че гузен негонен бяга!
3
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия майкопродавци нямат срам и свян нито от Бога, нито пред Съдбата! Гадни политиески изме кяри, хранещи се с човешката трагедия!
2
3
 
22
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
АВТОБУСИТЕ НЕ СЕ ЗАПАЛВАТ ТОЛКОВА БЪРЗО! СИГУРНО СА СИ НАПЪЛНИЛИ ТУБИ Я С БЕНЗИН, Я С НАФТА, ЧЕ Е ПО-ЕВТИНО ОТ СРИВА НА ТУРСКАТА ЛИРА И МОЖЕ ДОРИ САМИТЕ ОТ ФИРМАТА ДА СА ГО СВЪРШИЛИ ТОВА НЕЩО НЕ ПЪТНИЦИТЕ!
1
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Питат...нали знаят какво са направили.Това си беше тероризъм на тяхното Вмро.