Трифонов към РСМ: С омразата си към нас изгаряте себе си

Лидерът на ИТН написа остър коментар във Facebook
8 юни 2022 06:45, Анисия Иванова
63
Трифонов към РСМ: С омразата си към нас изгаряте себе си
Снимка: БГНЕС

Лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов написа остър коментар във Facebook относно палежа на българския културен център „Иван Михайлов” в Битоля и задържането на Ламбе Алабаковски.

"Стана ясно кой е подпалвачът на българския културен дом “Иван Михайлов” в Битоля. Това е 34-годишен мъж, певец, на име Ламбе Алабаковски. Той е направил самопризнание за извършеното престъпление.
Още по темата
 
Същевременно потребители на социалните мрежи в Северна Македония започнаха да публикуват снимка на въпросния Ламбе, придружена с текст: “И jас cyм Ламбе Алабаковски! Је ѕuіѕ Lambe Alabakovski! Сите сме Ламбе, стоп за фашизмот”.
 
Сега. От цялата тази гнусна история, северномакедонците, ако са умни, все пак могат да си извлекат сериозна поука. Ще ви кажа каква е тя.
 
В ранната сутрин на 4 юни Ламбе отива пред българския културен дом “Иван Михайлов”, изсипва туба със запалителна течност и запалва течността. Огънят лумва толкова бързо, че застига подпалвачът Ламбе. Според медиите в Северна Македония той има изгаряния по ръцете.
 
Каква е поуката ли, драги ми съседи от Северна Македония? Поуката е, че с омразата си към нас изгаряте себе си.", завършва Трифонов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
1
 
! Отговори
СОРОС И КО преди 1 година
СТИГА С ТАЗ РСМ!!!!ПУСНЕТЕ ХОРАТА В ЕС(ДА ИЗЯДАТ СОЛЕНАТА КРАСТАВИЦА)!!!!!!!!!!!!!2/3 ОТ БЪЛГАРИТЕ НЕ СЕ ВЪЛНУВАТ ОТ МАКЕДОНИЯ.......ХОРАТА ИСКАТ ПЪЛЕН ХЛАДИЛНИК!!!
48
1
 
0
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
За случая Трифонов е прав. Никой на Света не може да оправдае всичките им жалки опити за омаскаряване, за унижаване на ДЪРЖАВА, НА ХОРА, НА БЪЛГАРИ, КОИТО ВИНАГИ СА ИМ МИСЛИЛИ И СТОРВАЛИ ДОБРО.
47
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази омраза беше създадена от нас по нареждане на Русия!
46
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хора, които говорят български, наричат хора, които говорят български - татари. Извода е, че Александър Македонски е говорил български! Докато се правят на македонци не може да чакат подкрепа! Компромис с историята на България, не може да има!
45
1
 
5
 
! Отговори
ББ преди 1 година
ти космонавти щяхте ги пращате с путин...сега предаваш Народа ни за некви 3 милиарда...колко дължиш?да ти ги платим бре...ще те гръмнат аверите ти знаеш го...със стойки и пози нема стане бате!и си захирел бре...предал си се...не ти прощавам слави...за чалгар.зацията...за предателствата...за манипулацията и воденето на България към дъното...не ти прощавам!!!
44
3
 
2
 
! Отговори
Илия преди 1 година
Промяната ЛАПАТ като за последно и не дават на Слави и той да *** КАТО ЗА ПОСЛЕДНО, а като за предпоследно. Прав е човека. Заплаши ги. Брей да му се невиди. Защо краднат едни милиарди, а ние само милиони....Няма справедливост....за народа де...
43
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави вече всички ни обединява омразата ни към ттебе! Мръсен учиндолски анти-българин!
42
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Макетата могат да влезнат в ЕС, само като български граждани ;) Толкова по въпроса.
41
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хахахахах краварите гледате ли? ХАхахаха... айде край на цирка!
40
2
 
7
 
! Отговори
Bob преди 1 година
Абе не им лесна и на македонците... искат да влязат в Европа, а тоя дето трябва да ги пусне иска да ги праща в космоса... И нашата не е лесна, ние искам да пратиме македонец в космоса, а те за Европа.. Нямат човек в космоса, за Европа тръгнали...А тоя Слави така ще се грижи и за нас.. ще му викаме "гладни сме искаме хляб", а тоя ще ни праща ти в космоса, ту на Луната ту на Марс.. Мъката на Балканския полуостров май не е заради географското положение....
39
4
 
12
 
! Отговори
гол охлюв преди 1 година
Пак изпълзя от дупката да плюва .
38
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави ,Свето Петър те чака.Така се случва с продажниците и създателите на омразата.Дълък и мъчителен път до Свети Петър.
37
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави та ти се продаде и започна анти-Македонската кампания още преди години.Кой се подиграваше с Македонците в шоуто всяка вечер и създаваше представа която не е реална за Македонците.Но Бог винаги наказва продажниците.Ще си умреш сам и в голяма мъка с болки.Може ли да ходиш в тоалетната сам.Има ли някой да ти каже обичам те? Имаш ли деца или внучета?Кой ще наследи стотиците милиони евра?Има ли на кой да ги дадеш?Остана сам с лекарствата.
36
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като го гледам на снимката,май скоро ще се види със Свети Петър.Слави как си? Може ли сам да отидеш до тоалетната?
35
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бълария се подиграва с Македонския Народ без значение от коя етническа група са,включително и с Българите.Това е благодарение на продажници като този вампир Слави.Той е пътник и е самотен с парите си.Няма кой да го обича и затова е пълен с омраза.По-щаслив беше когато продаваше мартенцици.Сега е нещастен смотен продажник.Скоро ще загуби всичко което има,а рова е нищо.
34
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е македонскиот подпалвач Ван дер Любе - Ван дер Ламбе.
33
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ПроСоТо ТЕ ТОЯ Е СЛУГА НА ОЛИГАРХИЯТА, НЕГОВИЯТ ПИЯН ТОШКУ ПОКАЗА СРЕДЕН ПРЪСТ НА НАРОДА СИ ПО ВРЕМЕ НА КОАЛИЦИОННА СРЕЩА, КОЯТО РАЗСМЯ ВСИЧКИ- А КАКВИ ОПИКАВАНИЯ НА СОФИЯ ИМАШЕ НА ЛЕТНИТЕ ПРОТЕСТИ, КВИ ПРАШКИ МЯТАХА ДОМАТИ И ЗАПАРТЪЦИ, А ПОСЛЕ- ПОСЛЕ ПРОВАЛИХА ДВА ПЪТИ ВОТА НА НАРОДА ГЛАСУВАХА СИ ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПОСЛЕ ПАК НИЩО- НО ГЕРБ ГО НЯМА...*** ОГРОМНИ ***
32
3
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
сега...Квот рекъл,квот написал,написал..Верно-неверно,ся нема да коментирам...Обаче:..-Направо е притеснително състоянието на тоя "елемент" бе !...Дън съ му отказали "ТЕЛК"-а?...Па и друго:..-В качеството си на какъв се изявява?..Реално той е БИВШ чалгар и "водещ" на "ПЛЮШУНЕНО" "шоу" !..Е?!...Аааааааа,вденах!-:-Има си публика човека и пред нея си прави клоунадата..
31
0
 
12
 
! Отговори
Прожектор преди 1 година
"Пеачот тргна по хероските стапки на Стив Наумов"-Тодор Чепреганов, директор на институт по национална история. Да палиш дом с мотива, че носел името на лидера на ВМРО - поборник за независима македонска държава ?И да характеризираш подобен вандалски акт като "антифашистички патриотизъм"?Господи, каква морална деградация ? Каква трагедия ?
30
5
 
6
 
! Отговори
fact преди 1 година
ше си запалим къщата, да изгори на вуте плевнико!итн - маргинали!