Трифонов към РСМ: С омразата си към нас изгаряте себе си

Лидерът на ИТН написа остър коментар във Facebook
8 юни 2022 06:45, Анисия Иванова
63
Трифонов към РСМ: С омразата си към нас изгаряте себе си
Снимка: БГНЕС

Лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов написа остър коментар във Facebook относно палежа на българския културен център „Иван Михайлов” в Битоля и задържането на Ламбе Алабаковски.

"Стана ясно кой е подпалвачът на българския културен дом “Иван Михайлов” в Битоля. Това е 34-годишен мъж, певец, на име Ламбе Алабаковски. Той е направил самопризнание за извършеното престъпление.
Още по темата
 
Същевременно потребители на социалните мрежи в Северна Македония започнаха да публикуват снимка на въпросния Ламбе, придружена с текст: “И jас cyм Ламбе Алабаковски! Је ѕuіѕ Lambe Alabakovski! Сите сме Ламбе, стоп за фашизмот”.
 
Сега. От цялата тази гнусна история, северномакедонците, ако са умни, все пак могат да си извлекат сериозна поука. Ще ви кажа каква е тя.
 
В ранната сутрин на 4 юни Ламбе отива пред българския културен дом “Иван Михайлов”, изсипва туба със запалителна течност и запалва течността. Огънят лумва толкова бързо, че застига подпалвачът Ламбе. Според медиите в Северна Македония той има изгаряния по ръцете.
 
Каква е поуката ли, драги ми съседи от Северна Македония? Поуката е, че с омразата си към нас изгаряте себе си.", завършва Трифонов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
5
 
13
 
! Отговори
NoirFire преди 1 година
Изхарчил е партийните субсидии, реши да спре да мишкува и се проявява, но нови партийни субсидии няма да има.
8
8
 
21
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
Запада си отгледа една "Украйна "до нас...
7
15
 
16
 
! Отговори
freedom преди 1 година
трифонов не може да осъжда цял един народ. Българо-македонския проблем е изкуствено създаден и поддържан от Русия. Разделяй и владей. Изхвърляме руснаците в кошчето и решаваме проблема. трифинов да се занимава с чалга.
6
8
 
25
 
! Отговори
ГОЧО преди 1 година
Слави и компанията му от аматьорско-комичниполитици се оказаха алчниплужеци струващи няколко хилядарки! Скачаха и крещяха срещу Боко а сега те се оказаха по-зле и от него!...нагли.., живеещи на гърба на населението!
5
3
 
27
 
! Отговори
О, тук ли си? преди 1 година
Изгуби 2 години на държавата, но хората, които дори го докараха на първо място са виновни. На следващи избори ще е под чертата. Той затова си трае в коалицията. Ако ги слушаш ще кажеш: Тези са много сериозна опозиция на Кирето. Все едно ще го свалят от власт. А иначе се държат за министерства и комисии като удавници за сламка. Не им прави чест. Лицемери са големи. Като много знаеш, излизай и да ви видим.
4
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отворих видео по темата в тубата от произволна македонска медия, наистина възхваляват извършителя, а аз ги репортнах за насърчаване на тероризъм.
3
2
 
11
 
! Отговори
Епиграми : преди 1 година
1 . След Девети заспа комунист .След Десети се събуди реформист. 2 . Престори се на десидент - за пост висок е претендент .
2
4
 
28
 
! Отговори
Вижте го преди 1 година
Изгуби времето на държавата. Два пъти отхвърля мандат, поднесен на тепсия. Още два пъти трябваше да се пилеят пари за избори. Преметна цяла България, а някои още му вярват. Правете си изводите.
1
3
 
24
 
! Отговори
Бау преди 1 година
Тоя пак мрънка сякаш от отвъдното! Стига си се крил! Изпълзи и се ангажирай с нещо конкретно, страхливецо!