В Хърватия замразиха цените на горивата

Мярката не засяга бензиностанциите на магистралите
21 юни 2022 22:00, Елка Василева
15
В Хърватия замразиха цените на горивата
Снимка: архив, БГНЕС

Хърватското правителство реши да замрази на сегашните равнища цените на горивата на всички бензиностанции освен на магистралите, съобщи хърватският премиер Андрей Пленкович, цитиран от Хина.

Още по темата
Така дизелът ще струва 13,08 куни (3,40 лева) за литър, а бензин 95 – 13,5 куни (3,51 лева)  за литър, ако се купува от бензиностанция, която не е на автомагистрала.

На автомагистралите цената на дизела може да расте, като сега е 13,57 куни, а на бензин 95 – 14,06 куни.

Решението на правителството влиза в сила от днес, засяга 94 процента от бензиностанциите в страната и не обхваща премиум горивата. Ще бъде в сила следващите две седмици.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
8
 
! Отговори
1-n преди 1 година
Хаха, в Хърватска цена на колонка по ниско от България която купува руски петрол с огромна отстъпка. Някой много яко краде от нашите джобове, държавата е съучастник защото го позволява!
12
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз много отдавна съм разбрал, че българската "държава" ми е обявила война и се мъчи да ме унищожи. Нормално е да имам реципрочно отношение. На война като на война!
11
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доходите на хърватите къде къде са по високи от наще Хърватия, Сърбия, Словения от край време са по добре от нас
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Затова никога не разчитаме на държавата! Крадем си и си крием данъци, колкото можем. Нека някой да ни обвини, при положение, че уж "нашата" (а всъщност мафиотската) държава, винаги се е отнасяла с гражданите си като мащеха с противни, окаяни и миризливи сирачета!
9
0
 
5
 
! Отговори
Явно там или няма преди 1 година
петролни олигарси,или те не са така безсрамни и във властта като нашите."Мафия"- *** и едните и другите в НС.Да,мафията,просмукана във властта води до тежко ограбване на народа.А борците срещу нея са от главните участници в този процес.Иначе в кресчендо пеят как се грижат за хората.Вижте им стандарта на живот и екстрите,с които те са на средно европейско ниво.А народът,когото грабят и ги търпи е на най-ниско.
8
1
 
8
 
! Отговори
Гост преди 1 година
изпуснаха момента според ментрябваше да ги замразят на 3лв
7
1
 
13
 
! Отговори
До 7 преди 1 година
По нито един параграф не сме длъжни да пращаме оръжия на укропитеците,защото те не са член нито на НАТО нито на ЕС..такаче не си интересен с тоя коментар,пробвай пак!!
6
10
 
1
 
! Отговори
Индианец - демократ преди 1 година
Така ще бъде като бедните Хървати си дават дуп.ето на лошите САЩ и ЕС. Лош САЩ, как бедно живеят всички които са твърдо стях. Румъния е постоянно под обстрел отРашия и бъдещ чакатфалит след като дават оръжия на зеления. Лош запад. Лош САЩ!
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В България винаги можем да разчитаме напълно на традиционната подкрепа от държавата към нейните граждани, а именно комбинацията от три пръста с преобладаващ среден!
4
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А нашио американски агент Киро Мустафа ни пече на бавен огън ! Щеше да връща 25 стотинки преди месец, когато бензина беше 2. 90лв. сега е 3. 39лв и продължава нагоре! Смъърт за Киро Мустафа!
3
2
 
14
 
! Отговори
ПП Леля преди 1 година
Изобщо не ме вълнуват мерките за подкрепа тук и там! Кирчо такива хубави обещания ми дава, че настръхвам цялата!
2
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А тук Киро пидираза се чуди как да замаже положението и да вдигне ветото на македонците,вместо да решава проблемите на хората.
1
4
 
18
 
! Отговори
Българка преди 1 година
Референдум за незабавно излизане от ЕС и НАТО.