Северна Македония: Опитват се да спрат дискусиите

Пусната е подвеждаща информации
11 юли 2022 23:02, Росен Стойчев
21
Северна Македония: Опитват се да спрат дискусиите
Снимка: БГНЕС/EPA

Македонското министерство на външните работи обяви, че в публичното пространство се е появила подвеждаща информация относно протокола между Северна Македония и България, съобщи Нова Македония.

Обявиха, че в публичното пространство се е появил текст на български.

Още по темата
Той представлява стара и непълна версия.

Това са само част от идеите, обменени между представителите на двете държави. Пускането на информацията се определя като тенденциозен опит да се попречи на предстоящата дискусия, относно френските идеи за започване на европейските преговори.

Дискусиите трябва да започнат през следващите дни. Те ще се водят от всички парламентарни групи.

Обявява се, че разговорите са в заключителна фаза. Реален протокол ще се одобри при следващи двустранни срещи.

България и Северна Македония продължават с преговорите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я стига , за срам станахте , измисляте си история, строите си паметници на владетели и личности , които нямат нищо общо с Македония! Много добре знаете че сте племе , което живееше векове под БГ знаме , сега станахте народ , ама без история и си откраднахте нашата , което пак ви прави племе! Македонско племееее!
17
2
 
17
 
! Отговори
КОЛЬО ЧАКАЛА преди 1 година
БРАТЯ МАКЕДОНЦИ ,ЩО. СЕ СРАМИТЕ ДА СЕ НАРЕЧЕТЕ БЪЛГАРИ!!!!!!!!
16
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
24.06.2022 ДЕН НА ПОЗОРА И НАЦИОНАЛНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО НА ГЕРБ-СДС,ПП,ДБ,ДПС !!!
15
4
 
33
 
! Отговори
Умник преди 1 година
Абе граждани на РСМ, ние (Българите) не се интересуваме от вас, нито от фалшивата ви и крадена история и език. Живейте си в своята малка и измислената държавица. Просто спрете да се представяте за нация която не сте. Говорите Български и дори жените са ви Български. Проверете генетичната карта на Европа. Не ни пука за вас защото си имаме собствени проблеми да решим. Македония винаги е била барутен погреб. Не ви искаме в България.
14
1
 
29
 
! Отговори
Юнак Балкански преди 1 година
От какво толкова ги е страх гражданите на Република Северна Македония??? Отговора е, че ги е страх от ИСТИНАТА. Всяка дискусия за въпросите на език, култура и история ще покаже тяхната реална идентичност. Аз съм много доволен, че гражданите на РСМ реагират така негативно и варварски на идеята да станат член на ЕС, защото показаха на света в какво са ги превърнали Сърбите през 20 век. Нека да продължат да показват омраза и назадничество и никога няма да ги пуснем в ЕС. Ще бъдат като ТУРЦИЯ.
13
3
 
8
 
! Отговори
Албанец преди 1 година
Хайде да подписват и да се приключи.Иначе става много сложно, особено за РСМ и Албания , на БГ също ще се отрази . Сърби и Руснаци ще ликуват.
12
1
 
16
 
! Отговори
оф, пак ли! преди 1 година
Спорът с макетата е малко като Румъния и Молдова. За официален език им е румънски с молдовско-руско произношение. Освен това имат и руски, украински и гагаузки също като официални езици. Та какво става? Част от географската област Молдова от Румъния преминава в държава Молдова. Както Македония преминава в Р.С. Македония. А до време еди кое си е била част от обединена Румъния. Но напомням за бесарабските българи, които си говорят на чист български. Та макета са тотално луди - исках само да кажа.
11
6
 
5
 
! Отговори
ББ преди 1 година
задължително и приоритетно силна ЕС армия,модерна,мобилна,Германия задължително ядрена,за да могат САЩ да разчитат на силни съюзници,навеждането ни доведе до там,че да не можем да изхранваме Народите си...да ни рекетират петролни мафиоти...да убиват невинни със...студ,ЕС силна армия...Германия ядрена задължително е...когато стане студено...Германия се държеше последните 30 г....като умиращ...недопустимо...македония...албания...унгария...глупости...бягане от важните,с ЕС който иска...
10
8
 
9
 
! Отговори
ББ преди 1 година
ами хвърлете ги в кочната на путин,искате още троянски коне ли ЕС? найстина ли не разбирате,че трябва да се обърнем към това което имаме,да го направим по.добро...да ни желаят,въпреки путини манипулацийте му,оставете ги да пораснат,децата им са промити...поне 4 поколения...напразно,обърнете се на вътре...силен и обединен ЕС..Справедлив,Солидарен и Свбоден!!!
9
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Македонците не виждат ли Европейския съюз какво направи с България? Слепи ли са? Защо не питат обикновенния българин ,хубаво ли е да си в най престъпния съюз на света? Не виждат ли ,че от както сме ялезли сме в пъти по бедни ,по смазани ,по лоши, по обезверени.....
8
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Македонците празнуват Курбан Байрам сега. Не им е до руснаци в момента.
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей макета, сърби ги здраво русия им диррник.
6
33
 
3
 
! Отговори
makedonec преди 1 година
da ziveat Srbija Makedonija i Rusijaa
5
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Макетата трябва да са луди ако отхвърлят предложението. Пълна смешка е че България може да налага вето на всяка крачка. Не можеш да блокираш европейска политика когато ти скимне. Последиците ще са сериозни и за теб. По скоро ми се струва че македонската общественост не е узряла за преговори.
4
4
 
11
 
! Отговори
5-ко преди 1 година
За да го навредат Буиар Османи , протестантите го нарекоа Бyгar Османи, а Ковачевски - Таче бygarско маче.
3
3
 
13
 
! Отговори
Що е изкъпан маке преди 1 година
*** вода и чист бугарин..ХА ХА ХА
2
19
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе това сатанинско зло Русия няма ли кой да го унищожи!? Съсипа целия свят!!
1
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами, руските другаре не спят. Все пак, стана напечено за тях: има реална опасност РСМ да започне преговори без да е заложена мината с мира между нея и България, а руските другаре нали за това се бориха.