Буяр Османи за Пендиков: Страхува се да се върне в Скопие

Той продължава да получава заплахи в социалните мрежи
23 яну 2023 14:06, Нели Христова
27
Буяр Османи за Пендиков: Страхува се да се върне в Скопие
Снимка: БГНЕС

Християн Пендиков се страхува да се върне в Скопие, защото непрекъснато получава заплахи в социалните мрежи. Това съобщи министърът на външните работи Буяр Османи след срещата си в България с пребития секретар на българския клуб в Охрид, като добави: "Той е наш гражданин. Държавата трябва да създаде атмосфера на нулева толерантност към речта на омразата, защото тя няма да има край“.

Османи подчерта, че като министър има роля да не допуска случаи, които са под юрисдикцията на други институции, да придобият характер на влошени междудържавни отношения с България.

"Емоциите са асиметрични при всеки от нас и са субективни. Аз съм министър, който отговаря за бъдещето на държавата и гражданите и това не се решава с емоции, а с рационална и умна политика, която гледа напред в дългосрочен план", каза Османи в предаването "Студио 10".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
4
 
! Отговори
Гладиатор преди 1 година
Един албански *** идва в Моята България и говори глупости и заплашва! Къде сте вие политиците - продажници, които искате тази територия да бъде в ЕС! Дано има провидение да всички Вас червеи!
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Естествено е да се страхува да се върне в Скопие бит е до пребиване,че да са му смлени лицевите кости по всяка вероятност с бокс многократно нанасяни удари в лицето и по други места щом има поражения в гръбначния стълб както писаха,ренрата,въобще в всички области по тялото твърди и меки области,в слабините като за злонамерен побой и тамошните власти се ослушали за бърза намеса с установяване на спешна помощ и екстремно медицинско лечение как на лице назначено на институционален организиран пост.
14
0
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 1 година
НИЩО ДОБРО НЕ ИЗЛИЗА ЧРЕЗ СИЛА. ЕДИНСТВЕНО ЛЮБОВТА Е ГРАДИВНАТА И БОЖЕСТВЕНА СИЛА. ЗА СПРАВКА - ВИЖ БРАТСКА УКРАЙНА И БРАТСКА РУСИЯ КАК СЕ " РАЗБРАХА" ЧРЕЗ СИЛА. ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ!
13
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АМИ АКО ИЗЛЕЗЕ ЧЕ СА БЪЛГАРИ! - Може и Гърци, Сърби, *** - всичко да излезе - само, че са Македонци няма как
12
0
 
6
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
Хал хабер си нямате колко тежка е операцията на лицевите кости и колко тежко се преживява! Храненето е със сонда. Пожелавам на всеки, изпълнен с омраза към този НЕбългарски гражданин, да изпита същото!!!
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 9: Съгласен съм с политиката на санкции. След като САЩ и Европа широко я използват, защо да не я използваме и ние. Друг е въпросът доколко македонците ще бъдат засегнати от нашите санкции, защото икономическите ни отношения са твърде неразвити. Но все пак и това е нещо.
10
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всяка заплаха за живота на някого, отправена по интернет, трябва да се третира от закона все едно е направена на живо. Иначе няма как да се преборим с езика на омразата. Важи и за България, и за Македония.
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да наложим санкции над Македония! Да спрем износът на ток, въглища и газ! Да спрем и всички македонски стоки, които минават през България! Вето за влизане в ЕС! Докато не се види ясна тенденция за намаляване на говоренето против България. И на всички македноци да им се направи ДНК тест - да знаят, от къде идват.
8
1
 
9
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 1 година
Продаде се на алчните и завистливи български бизнесмени и политици !
7
1
 
9
 
! Отговори
до 7 преди 1 година
Не си прав.България се е извинила 1000 пъти най-официално за възродителния процес. Коригирали сме си и всички учебници с уважение към турците. Сърбските еничерски кучета в РСМ дори не признават за издевателствата над българите в РСМ, за "българският кървав божик", за положението в което се намират българите днес там като малцинство, за всичките фалшификации. Няма и лъч надежда за цивилизованост на тая па.с.м.ина.
6
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То се видя , че ние не сме по-добри за ЕС и Шенген , от РС Македония , ПО ПРИНЦИП , не за този случай !
5
2
 
26
 
! Отговори
Ицо преди 1 година
Каква реч на омраза бе, момчето е пребито!??! Реч на омраза е като ви наричам сръбски еничерски кучета, но просто няма друго име което да отговаря по-добре на населението в РСМ днес.
4
3
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
не се правете на ула-ви украинският сценарии се повтаря вземаите мерки навремебалканите нямат работа в нато и ес само зло идва от там
3
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Да накажем макетата! Те и руските *** тей си викаха, като укрите бомбиха руснаците в Домбас.. Македония е нашата Украйна.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И в бг е много зле за самите бг. Не само макетата мразят бг държавата. Пиндиков ако оцелее остава без помощ и безработен и няма бъдеще. Освен ако не намери в някоя партия за дупетат го чака мизерия.
1
2
 
18
 
! Отговори
Да накажем макетата! преди 1 година
Ами като ни бият,ние да ги пребием. Време е нашата армия да защити българския народ! За два дена да ги направим чистокръвни българи!