РСМ иска да разпита Християн Пендиков

Припомняме, че той беше пребит в Охрид на 19 януари
23 фев 2023 10:21, Йоана Цонева
20
РСМ иска да разпита Християн Пендиков
Снимка: БГНЕС

Прокуратурата в Охрид поиска да проведе разпит на секретаря на българския клуб "Цар Борис Трети" в града Християн Пендиков, съобщи Нова телевизия.

За тази цел държавното обвинение в Република Северна Македония (РСМ) ще изиска от България информация за актуалния адрес на Пендиков.

Още по темата
Припомняме, че той беше пребит в Охрид на 19 януари. Християн Пендиков бе транспортиран в България и беше настанен във ВМА, където по-късно бе опериран. След пристигането си в София той продължи да получава заплахи и служебният вътрешен министър пое ангажимент да му бъде осигурена охрана, за да бъде гарантирана сигурността му. Първоначално в РСМ беше задържан един от нападателите на Пендиков, срещу когото е повдигнато и обвинение. Вчера се предаде в полицията втори участник в побоя. Твърди се, че има и трети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 1 година
Blgaron kolkoto i Makron. Trsehte si go , sega gledajte si go. Hahahahahaha
12
1
 
8
 
! Отговори
Фашизъм в България преди 1 година
В България се извиршва Геноцид от Главният прокурор Иван Стоименов Гешев и полицията срещу маргинали и неудобни!
11
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо никъде в българските медии не се споменава, че пребитият в Охрид Християн е наркодилър и е пребит заради неотчетени пари. Деянието е криминално, а не политическо. А българският му паспорт е издаден на 22.12.2022
10
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Проверете също така дали Пендиков има гражданство и дали си е подал молба за гражданство декември 2022 година, след като е получил присъда за притежание на кокаин.
9
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това име Пендиков не ми звучи много българско. Поне аз не зная в Български език да има дума Пендик, било като съществително или лично име. Някой ако знае са каже.
8
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя ще се укрива до последно в София, защото върне ли се в Родината си го чака дело за наркоразпространение. Хитро маке. Отделно дето тук ще си живее като украинец на Слънчака. Българите сме богати - плащаме.
7
4
 
13
 
! Отговори
000 преди 1 година
Може,след като получи българско гражданство и с български адвокат
6
7
 
13
 
! Отговори
ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО преди 1 година
С цел да забъркат още по-големи..хм...екскременти и да неглижират патологичната омраза към всичко българско, ''античките'' ще изкарат Пендиков виновен за всичко. Нищо чудно да му лепнат всякакви грехове неркодилър, педофил, поне потенциален масов убиец и т.н. и т.н. Като писах по-горе ''античките'', сбърках щото гърците не им дават да са антички и те сега малко се чудят кви са. Ами *** са, тва си е
5
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ааа не може да го бийте тоя, той е от защитените
4
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
на снимката - най-обикновено мутре 90те години пребоядисно като демкрат изповядващ лгбт ценности
3
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не го донабият?
2
11
 
14
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Българите си вкарахме таралеж в гащите с тоя ром от Македонският край.Изигра си добре картите с "мъченичеството' му се отдадоха почести като на генерал.И не аз,а ромското му лице издава дали е Българин.Съвсем скоро и в Оарламента ще го видите,а ореди да изчезне ше се декларира за шеф на някакво си македонско малцинство в България. Просто му следете играта.
1
10
 
5
 
! Отговори
пришълеца преди 1 година
Античен ...българин:)))