Ужасът в Сърбия: Те са седели и са си говорели, той просто ги е застрелял

21-годишният убиец Урош Б. се издирва
Обновена: 5 май 2023 08:10 | 5 май 2023 08:10, Елка Василева
118
Ужасът в Сърбия: Те са седели и са си говорели, той просто ги е застрелял
Снимка: архив, БГНЕС

Те са седели там и са си говорели, той се приближил до тях и просто ги застрелял. Уби внука и внучката ми, каза за сръбското издание „Блиц“ дядото на полицая Милан Панич и неговата сестра, които стахана жертва на убиеца Урош Б. Освен тях той е убил още шестима души, ранил е 13 души и е избягал. Малко преди полунощ е започнало издирването му.

„Обадиха ни се, че са простреляни. Когато отидох там, бяха мъртви, покрити. Народ се беше събрал, започнаха да плачат...какво да ви кажа“, каза потресеният човек.

Още по темата
Той каза още, че неговият внук не е дружал с убиеца, защото по думите на дядото той е бил „пропаднал“.

„Те са седели и са си говорели, той се приближил до тях... Един му казал „какво правиш“, той извадил от колата калашников и започнал да стреля. Един комшия, който е бил тук с тях, е бил ранен, починал е в болницата. Още едно момиче е ранено, но е живо“, разказа дядото.

Той твърди, че в селото се говори, че с убиеца в колата е имало още едно момче, което е шофирало. „Казват, че първо са били в Орашйе и след това са дошли тук. Казват, че е застрелял внука ми и внучката ми в тила, не са го и видели“, разказва човекът.

Сръбската полиция издирва нападателя. В издирването участват специалните и хеликоптерните части на МВР. За издирване е обявен 21-годишен мъж.

По информация на РТС полицията е обкръжила мястото, където той се крие.

Нападателят първо е стрелял в село Дубона, а след това в Мало Орашйе и в село Шепшин (край град Младеновац).

В Дубона е убил младия полицай и сесра му, стреляйки хаотично в двора на училището, където е и ранил няколко души.

По думите на живеещите в селото младият мъж е известен като проблематичен човек. Той е от съседното село Доня Дубона.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Югославия беше изкуствено създадена, те не са воювали за да е имат сърбежите :)))
29
3
 
3
 
! Отговори
В Бг живота на преди 1 година
Измамниците наричащи се предприемачи струва повече от живота на обикновеният човек този който работи и му изкарва парите на измамника и пак този който го ограбват е как да уважаваш такава държава която е на страната на измамника на мутрата на комунистическата *** от бившата БКП.Затова в Европа е по добре защото там тези *** ше умрат прави там не им пука че дедоти е бил от Коминтерна и трябва да имаш фирми и държавата да ти помага и специално отношение към щабния ти ***.
28
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега всички пишат, че тези престъпления не трябва да се съобщават, защото други психично болни взимат пример, обачее всички ревяха, как през комунизма не са се съобщавали инцидентите! И аз лично смятам, че не трябва да се съобщават за тези неща, защото не само психично болните, но и простите, каквито има много на Балканите взимат пример!
27
1
 
22
 
! Отговори
SS преди 1 година
Свърши ли войната в Украйна как мислите ? Кой ще вземе оръжието от населението ? Няма да се учудя ,ако някой бивш ,,шапкар" с оръжие потънал в кредити в нашата ,,мила родина" изпъне я колектори,я кредитори !
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До това води патриотарската им псевдокултура с ПУЦААААЙ КУМЕЕЕЕЕ!
25
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Белград Българската държава е много древна ве мен, единствената държава в Европа, мейби и в света, която никога не си е променяла името :) Сърбите ни мразят много, щото когато сме ги хванали, тогава не сме ги били, тоест за българите е фасулска работа това :)
24
2
 
2
 
! Отговори
Белград преди 1 година
До 32 Незнам ама са си прави за повечето българи.Но хората не са еднакви и те го знаят.
23
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Агресията е заразна. Медиите са идеален проводник на агресията. Не става въпрос за цензура, но вижте новините с които ни заливат 24х7. Каква част от тях са хубави и каква част лоши? От години в медиите се разпространяват само лошите новини, а когато такива липсват - се започва с пошлите статии рекламиращи кypволъка. Човешката психология не е от вчера, а от сътворението на човечеството. Това е световна и умишлена стратегия. Не случайно децата на елита нямат телевизори и телефони!
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цеца е харесвам взе българското знаме и го сложи върху себе си, за което благодарим, но общото възприятие на сърбите към българите е леко казано негативно :)))
21
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пуцай Куме! Поредният иZкукал диваак, фен на Аркан и Путлерягaта!!! Това го криете, нали?
20
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе някой е обидил това момче и е станала белята.Аз за това гледам да не обиждам хората, а също ги предупреждавам да ме обиждат и мене. Грам не обичам някой да ме обижда.Не знаеш на кой кога няма да му издържат нервите.
19
0
 
1
 
! Отговори
Полиция дръжте го преди 1 година
До 24 Ти например си психично болен същия случай като тоя
18
7
 
8
 
! Отговори
ПУТИН ВЗРИВИ БАЛКАНА преди 1 година
ИСКА ДА ОТВОРИ НОВ ФРОНТ НА ВОЙНАТА С ЕВРОПА И НАТО...
17
5
 
13
 
! Отговори
Посерковци преди 1 година
Как един не отиде да пуца в Косово ? Ама страх голям .!.
16
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ден медийна изява и цял живот мъртъв. Такива новини не би трябвало да се отразяват. Това влияе на лабилните хора (голяма част от населението), като надъхва част от тях, че и те го могат и депресира друга част. При такива случаи властите трябва да си свършат работата (с куршум в празната глава) и след което тялото да се унищожи без гроб (като бин ладен).
15
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те имат политическа програма, насочена изцяло против България, но не се виждат какви са ми*оци :)))
14
9
 
8
 
! Отговори
БЕЛГРАД, МОСКВА преди 1 година
УКРИВА И НЕ ПРЕДАВА НА БЪЛГАРИЯ МИЛИАРДЕРИ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ, СЪСТАВИЛ СПИСЪКА "МАГНИТСКИ".... И КОЙТО Е СПОНСОРА НА НЕКСО, ПП, ДБ...........ПП ДБ СА КОПЕЙКИ.......!!!
13
2
 
5
 
! Отговори
Георги преди 1 година
Партизани, сър....
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 6До това водят политиките на партий като ПП на дб във Сърбия////В грешка си прозападни партии в Сърбия не управляват от 2003год.когато беше убит премиерът на Сърбия Зоран Джинджич от Демократратическата псртия. От поне 15 години там на власт са националисти и социалисти.Вучич и неговата С. ПрогресивнаП. е прикрита национслистическа партия която е в не добри отношения с прозападните партии.
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те са си наше творение, тоест на нас българите, но за разлика от нас те не са толкова обрани и прекаляват с претенциите си :)))