«атворници от "»сл€мска държава" взеха за заложници двама надзиратели в –остов

–аботи се за освобождаването им
16 юни 2024 11:12,  расимир јнгелов
51
«атворници от "»сл€мска държава" взеха за заложници двама надзиратели в –остов
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

ƒвама надзиратели в руски затвор в –остов са взети за заложници от затворници, членове на "»сл€мска държава", съобщиха държавните медии.

Ќа м€сто е пристигнал изпълн€ващи€т длъжността прокурор на –остовска област јлександър √ацко.

»нституци€та работи както обикновено, съобщава пресслужбата на затвора.

"—итуаци€та е под контрол" и се вод€т преговори за освобождаването на заложниците”, за€виха от прокуратурата, цитирани от Ѕ√Ќ≈—.
 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


51
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
40
1
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
¬ече са неутрализирани.
39
3
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
„е какви затворници има в –уси€? ѕутин прати всички на фронта.
38
2
 
8
 
! ќтговори
’ј ’ј ’ј! преди 1 месец
“€ новината стана старина преди да дойде до тук!
37
6
 
8
 
! ќтговори
»ƒ - отрочето на ÷–” преди 1 месец
«а да се противопостави на јсад и да заграби нфтените полета американците прехвърлиха исламска държава от »рак. —амите »ƒ са начално са бивши авганитснакиски радикали доколкото си спомн€м. —лед като руснаците утрепаха американското отроче в близки€ изток - разсейките хранени от ÷–” пръкват тук таме.
36
9
 
7
 
! ќтговори
 √Ѕ евтини номера преди 1 месец
—ега ще кажат, че «еленски ги е пратил хахахахха
35
5
 
7
 
! ќтговори
“ъжно преди 1 месец
ћного жалко за затворниците, защото като приключи всичко ще последват съдбата на онези четиримата дето нападнаха залата в ћосква - ще мол€т за смърт! ”ви ще улираъ бавно, с месеци, може би с години, парче по парче...
34
7
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ћного са ви стари новините, бе! ќтдавна вече шестимата терористи са обезвредени, двама са убити, четирима са ранени, а заложниците са освободени и са невредими! “ака работи руски€т ќћќЌ, бързо и ефективно!
33
11
 
11
 
! ќтговори
¬елика ”крайна преди 1 месец
ѕутин мрази украинците, понеже не допуснаха да ги управл€ват комунисти и мюсюлмани. «а разлика от –уси€, ”крайна си е стопроцентова украинска, чиста наци€ без примеси.
32
5
 
7
 
! ќтговори
е това е запада! преди 1 месец
»ƒ - »—Ћяћ— ј ƒЏ–∆ј¬ј я —Џ«ƒјƒќ’ј ÷–” - всички зна€т ама н€колкото американопапагалчета да се отличат в лъжите си!
31
3
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ќе е добре, ако са ликвидирали всички терористи. “р€бваше да остав€т поне един жив, за да разкаже как събориха здравите стоманени решетки и изл€зоха в двора, от къде се сдобиха с ножове и кой/кои от служите на —»«ќ са им €таци и помагачи.
30
5
 
6
 
! ќтговори
ей такива сте си! преди 1 месец
ƒо иван - абе и децата зна€т че ј »—Ћяћ— ј ƒЏ–∆ј¬ј я —Џ«ƒјƒќ’ј ÷–” срещу руснаците в афганистан! —тига си фантазирал по темата!
29
7
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ѕутин е враг и предател на православни€ св€т. ќт 20+ години успешно работи за затриването на православното население в –уси€. Ќе стига това, но нападна съседни православни страни като √рузи€ и ”крайна, заплашва јрмени€. ћюсюлманските и комунистическите държави не ги закача, с т€х е пръв при€тел. ѕутин е предател, а за предателите прошка н€ма.
28
9
 
14
 
! ќтговори
манол преди 1 месец
»сл€мска държава е създадена и ръководена от –уси€. “€ е неин проект и доскорошен инструмент на външната й политика. ќръдие за създаване на един несигурен св€т, в който по-лесно да постига своите завоевателни цели. √ол€ма част от нейните военни командири, идеолози, плановици и религиозни вдъхновители са бивши офицерите от службите и армиите на —адам ’юсеин и Ѕашар јсад. “е са завършили школите на √–”, ‘—Ѕ и военни академии в –уси€. ѕ»Ў≈“≈ ћ»Ќ”—» *** » —» »— ј…“≈ ѕ–≈—“ЏѕЌќ“ќ ƒ∆”ƒ∆≈.
27
11
 
10
 
! ќтговори
ƒо 22 преди 1 месец
“ова е справедливо възмездие за руските бомбардировки над ќдеса и ’арков, както и за зверствата в Ѕуча, »рпин и  рематорск. ¬ие сте чисто зло и разбирате единствено езика на силата, така че не реви. ѕовече никой н€ма да ви жали.
26
6
 
15
 
! ќтговори
до 18 преди 1 месец
¬ –уси€ е същата повърн€. Ќе ми об€сн€вай. Ќали вид€хме какво стана в " рокъс —ити ’ол"? ѕутин им построи джами€ през девет години, даде им гражданство, прилегии.  адирката да не е православен руснак случайно? ќт национални€ им отбор пък  уз€ев, —амедов и ‘ернандес са чисти слав€ни сигурно, хахахах. «а бойните спортове са отвар€м ли темата? ’абиб, ’абилов, Ѕагаутинов, ћагомедов, јмадов, »слам ћахачев, „имаев. ¬ музиката - ƒжиган, –ауф ‘аик, ’алиб, ’амјли. Ќе ми об€сн€вал, в –уси€ е същото.
25
1
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
“е€ верно н€мат капка мозък под ***!
24
11
 
9
 
! ќтговори
иван преди 1 месец
ј »—Ћяћ— ј ƒЏ–∆ј¬ј я —Џ«ƒјƒќ’ј –”— »“≈ —Ћ”∆Ѕ». ¬Џ–’”  ј ¬ќ“ќ —» ѕќ—“≈Ћ»Ў Ќј Ќ≈√ќ ў≈ —ѕ»Ў - —ј  ј«јЋ» —“ј–»“≈ ’ќ–ј. “јя —“–јЌј Ќј «Ћќ“ќ —Џ«ƒј¬ј ≈ƒ»Ќ—“¬≈Ќќ —ћЏ–“ » ќ–Џ∆»≈.
23
6
 
8
 
! ќтговори
и 6-мата брадати преди 1 месец
са фира, —ега ги очаква опаковене в свинска кожа и в септичната €ма. - подход€щата форма за погребение на радилалите. Ќо от уважение към нюсулманите ще стане след курбан-байр€ма.
22
7
 
10
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
¬идеото с трупаците на бармалете вече излезе в руските телеграм канали. ¬сичко се вижда, нищо прикрито. ƒва от трупаците са с белезници, закарали са ги до контейнерите с *** и са им пръснали манерките. ƒа, всички са ликвидирани с изстрел в главата, както се изпълн€ва смъртна присъда. “ак надо!
21
8
 
12
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒа, събитие е! Ќо събитие е също и обстрелването на жилищен блок украинците . ћощна ракета гръмва точно в средни€ вход на многоетажен блок с н€колко входа поред б€л ден. «ащо не писахте? ( Ќе е в Ѕелгород) Ѕългари€ наистина ли поддържа украинската €рост срещу мирно население? ќткога бъларите станаха кръвожадни?