Весна пред бившата на Андрей: Омъжвам се

Сръбската звезда се венчава през октомври
13 яну 2012 13:58,
7
Весна пред бившата на Андрей: Омъжвам се
Весна на концерт в София. Снимка: Архив Булфото

Сръбската певица Весна Змиянац и Желко Ристич признаха, че през октомври ще вдигнат сватба. Това те направиха пред бившата съпруга на Андрей - Даниела Янков, която работи в предаването "Exkluziv".

Кадрите са заснети в ресторант, по време на тържеството по случай рождения ден на изпълнителката. 54-годишната Весна дава и своята версия за скандала, който е тема номер едно през последните дни в сръбските медии.

Мениджър обвини певицата, че е взела хонорар от 27 000 долара за серия от концерти в Австралия, но не си е изпълнила ангажиментите и си е тръгнала по-рано.

Самата Змиянац обаче е категорична, че няма такова нещо. Просто мениджърът искал да направи допълнителни безплатни концерти.

Ето и самото интервю на Весна пред Даниела Янков:


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Весна Змиянац
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че каква звезда моля витова е кръчмарска мебел.Да се жени,това въобще не ме интересува!
6
2
 
3
 
! Отговори
артемида преди 12 години
Заглавието на статитята звучи много долнопробно.Показва некадърничество и простотия, но и един вид обида към читателя т.е. счита че ще интереса ми може да бъде предизвикан с такъв тип заглавие. Влязох единствено, за да оставя този коментар. Не мога да не коментирам и снимката-стара звезда на най-просташката музика, която може да съществува с типичната за нея публика отзад - *** ни сънародници в в примитивен унес....
5
1
 
1
 
! Отговори
дядо преди 12 години
*** грозила тая тцтцт
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Весна пред бившата на Андрей..По-тъпо нещо не можеше да се напише....Този Андрей е едно....голямо !А Даниела си е Даниела - ако почнете да изреждате всички бивши на този андрей, просто Даниела ще е най-свястната.И добре, че е "бивша" - спаси се от лигавото синче на един известен българин...
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Mnogo rqdko mladi maje se jenqt za po - vazrastni jeni , v pove4eto slu4ai si lqgat s takava jena ot lubopitstvo i sled kato q .... dotam se priklu4va
2
6
 
5
 
! Отговори
анонимка преди 12 години
ами,омъжваме се за по-млади,защото истинските мъже изчезнаха...,но ние жените не сме виновни,че по-младите мъже ни харесват и предпочитат ;)
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Желко ми се вижда много по-младичък от доста остарялата Весна. Ама тази пуста мода сега, дето я практикуват и нашите известни дами да се омъжват за по-млади момчета явно владее целия свят! Няма лошо, но жабата трябва да си знае гьола все пак!