Синът на Стораро пее на Олимпийските игри

Фики ще пътува за Лондон през юли
Обновена: 20 яну 2012 14:23 | 20 яну 2012 14:23,
44
Синът на Стораро пее на Олимпийските игри
Фикрет и Тони Стораро. Снимка: Явор Иванов / "Шоуто на Иван и Андрей"

Синът на Тони Стораро - Фикрет, е един от петте младежи от България, които ще пеят на олимпийските и параолимпийските игри в Лондон през лятото на тази година. Те ще бъдат част от вокалния ансамбъл „Гласовете на младежката музика”, който ще участва в церемониите и събитията, съпътстващи важното спортно събитие.

Във формацията участват 100 британски ученици и 5 младежи от  Бразилия. Музикантът Ричард Фростик, който е отговорен за селекцията на участниците в ансамбъла, отредил и 5 места за български деца, тъй като бил впечатлен от таланта им.

За да избере най-талантливите и музикални деца, организирал кастинг, на който се явили стотици кандидати. Те премерили сили в надпреварата за ограничения брой места и в крайна сметка били избрани петима, сред които е синът на Тони Стораро – Фики.

Талантливият младеж е ученик в Националното музикално училище „Любомир Пипков” – София в профил поп и джаз пеене. Останалите четирима избраници изучават друга специалност – оперно пеене.

Фики ще замине за няколкодневна подготовка в Лондон сега и после отново през юли. Олимпийските игри започват в Лондон на 27 юли, а параолимпйските – на 29 август.

Тони Стораро не крие гордостта от успехите на своя син: „Много съм щастлив и безкрайно развълнуван, че Фики ще се представи на световна сцена. Няма как да не съм горд от факта, че е избран сред стотици други деца”, споделя певецът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: Тони Сторарофикрет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
7
 
5
 
! Отговори
уфф преди 12 години
тоя т кой му е казал че може да пее ?!? това че пее баща му не означава че може и той колкото и да учи...то на единия му идва отвътре а другия е жалък имитатор
16
5
 
11
 
! Отговори
пу пу преди 12 години
Има надежда, щом от чалгар може да се пръкне и нещо добро!
15
5
 
7
 
! Отговори
до TULSKI преди 12 години
Обичам те бе, човек!Казал си го кратко,точно и ясно.
14
13
 
8
 
! Отговори
Sasho преди 12 години
Браво !
13
4
 
30
 
! Отговори
Оги преди 12 години
Тракторист е моя татко тракторист ще стана и аз!
12
3
 
11
 
! Отговори
До Хм преди 12 години
"Нещата" сме ги виждали.На сцена.Ти явно не си запознат/а
11
4
 
4
 
! Отговори
Stan преди 12 години
Kondom nicht gut, Kondom nicht gut, einmal ficki, ficki :-) Абе знаете ли ,че Fick означава "***" или както се използва в английския език " ***" ...
10
25
 
21
 
! Отговори
Хм преди 12 години
к'во плюете момчето бре?! нито сте го чули как пее, нито сте го виждали на сценаучи в музикалното училище джаз и поп пеене - не пее по кръчмите..аман от хейтъри! айде първо да виждаме нещата, а после ако не стават - да ги оплюваме, а?
9
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
каква е тази прическа бе, е*ах тая мооодааа, чучала
8
17
 
15
 
! Отговори
valeria преди 12 години
Bravo !
7
17
 
34
 
! Отговори
taratajka преди 12 години
Как не ви омръзна да плюете и ругаете?! Момчето учи в музикално училище,а там без музикални способности не приемат. На този конкурс са избрани от специалист, който каза,че ако може,би ги взел всичките, но има право само на пет деца! От толкова страни в света, той е избрал да вземе деца от Бразилия и България, защото е видял колко са талантливи!!! И ако на това не можете да се зарадвате, на какво тогава? Браво на децата!
6
20
 
21
 
! Отговори
Гостенка преди 12 години
Браво на талантливите хора! Пожелавам им успех, късмет, много изяви и сила да се справят с всички завистливи безделници.
5
9
 
9
 
! Отговори
KANTARA преди 12 години
Ot vsiako darvo *** ako e stavalo , to na magareto .........?
4
9
 
20
 
! Отговори
Джуди преди 12 години
Стига сте натрапвали тази гнусна чалга "култура" на всяка крачка! Аман от гологлави и с оскубани вежди тъпо-гледащи екземпляри! Тая "култура" и опростачване ще затрият България, ако това не се спре спешно и завинаги!Бог да пази България!
3
15
 
31
 
! Отговори
ТОНИ СТРУГАРО преди 12 години
Тези двамата са по-*** от виц на Къци Вапцаров..
2
18
 
30
 
! Отговори
- преди 12 години
Гнусен и мазен като баща си
1
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия пък какви са???