Софи Маринова и Устата се събраха след 2 години пак

Двамата представиха дуета си “Режи го на 2”
8 мар 2012 11:00,
6

Дъщерята на Устата - Ема. Снимка: ПР

 

След като през последните две години бяха заложили на самостоятелни проекти, Устата и Софи Маринова отново заработиха като тандем. Снощи те представиха видеото на най-новото си парче "Режи го на две", след което изнесоха импровизиран концерт в столичен клуб.

Певците представиха микс от всички свои общи парчета, а Софи изпълни и песента, с която спечели правото да представлява България на Евровизия.

Новият им клип е дело на режисьора Николай Нанков, като двамата изпълнители са на фона на клубна обстановка без някакви сюжети. Римите на парчето са дело на Устата, като сред лирическите герои е футболният президент Коко Динев. Не са пропуснати и деветте кила дрога, за които в момента подсъдим е олимпийският ни шампион по щанги Гълъбин Боевски.

На концерта дойдоха и доста колеги на двамата изпълнители, предимно от фолк бранша. Сред тях бяха Таня Боева, Лияна, Бони, Джена, Ивена и Джина Стоева, Ерик, Емануела, Тони Стораро, Илиян, Владо Димов.

Своят дебют на сцена направи и дъщерята на Устата - Ема, която изпълни част от текста на "Режи го на две", с което даде началото на премиерата на видеоклипа.

 


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: УстатаСофи Маринова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Горан преди 12 години
Бях в залата когато Софи Маринова спечели конкурса. Нейната песен бе най-добре и професионално изпълнена от всички представени. Повечето хора в залата се радвахме и я аплодирахме от сърце. :)Убеден съм, че Софи Маринова ще се пребори за финал в Баку, доказвайки на всички доброжелатели и националисти, че напълно заслужено е спечелила конкурса!За мен е радост и чест, че тя ще ни представя защото Софи Маринова е съвсем истинска, жива и непрестанно развиваща се. Goran.blog.bg
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Имало нещо гнило в Дания. Ама имало нещо още по-гнило в България - уж музиката.