Азис, Преслава и Крум ще се борят с Цеца и Лепа на хърватски награди

Сред номинираните има още четирима български певци
Обновена: 12 мар 2012 10:31 | 12 мар 2012 10:31,
8
Азис, Преслава и Крум ще се борят с Цеца и Лепа на хърватски награди
Крум вече е взимал награда от хърватския фестивал. Снимка: By Krum

Седем български певци получиха признание и бяха номинирани сред най-популярните балкански изпълнители в Хърватия. Те ще се борят за приза на годишните музикални награди на Folk Estrada, като в категорията присъстват 62 имена. Сред тях са Цеца, Таркан, Желко Йоксимович, Елена Папаризу, Лепа Брена и други.

България е представена от Азис, Преслава, Крум, Емануела, Галена, Андреа и Джена, а родните фенове започнаха "атака" в анкетата за гласуване.

Крум вече има една спечелена  награда от фестивала Folk Hit Godine в Хърватия, където за „С близалка в ръка“ грабна приз за любима песен на публиката. Тогава заедно с Емануела поздравиха многобройната публика и с „Нищо не знаеш“.

„Ние основно се съсредоточаваме  върху това да правим песни на български  за рамките на нашата държава, но определено музиката ни се слуша и в други  балкански страни. Много е приятно, когато отидеш в друга държава и там знаят песните ти и да ти ги припяват. Това съм го изживявал няколко пъти и усещането наистина е вдъхновяващо“, споделя Крум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Малена преди 12 години
Че цялата тая работа е връх на гнусотата,е ясно!Ама къде пък с тоя Крум??Тоя смотан флейтист проби единствено и само с гъ..а си,иначе наистина няма такъв некадърник!Спокойно може да се мери е Емануела!Питали го веднъж какъв иска да стане,а той рекъл-"Искам да стана известен,та като влизам по заведенията да ме заглеждат и да ме слагат по ВИП-овете!"
4
0
 
1
 
! Отговори
yui преди 12 години
По-*** музика едва ли ще се чуе на друго място...
3
1
 
6
 
! Отговори
lol преди 12 години
СНИМКА БАЙ КРУМ няма такъв смях :D
2
0
 
5
 
! Отговори
Галя преди 12 години
Ужас!
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Направо обща песен да направят - ще има вой и грачене като за световно, а не само за балканско състезание.