Как ѝ стои на Кат ДеЛуна да пее Преслава

Американката и румънецът Кости записват на английски "Как ти стои"
Обновена: 10 май 2012 15:04 | 10 май 2012 11:00,
81
Как ѝ стои на Кат ДеЛуна да пее Преслава
Кат ДеЛуна ще бори класациите с "Как ти стои". Снимка: Getty Images

Атаките към попфолка от различни капацитети у нас явно по никакъв начин не влияят на авторите да продават музиката си не само у нас и на Балканите, но и в Щатите.

Парчето "Как ти стои" в изпълнение на Преслава се превърна в хит във фолк средите и клубовете, а скоро може да пожъне успехи и в САЩ.

Автор на песента е румънецът Кости, който заработи десeтки хиляди евро у нас покрай платежоспособните певици и техните гаджета като Андреа и най-вече Цветелина Янева и Мария.

Композиторът пусна клипче в YouTube, от което става ясно, че "Как ти стои" ще звучи и на английски. То ще влезе в репертоара на младата, но вече утвърдена латино певица Кат ДеЛуна (Kat DeLuna).

Записът, който може да видите по-долу,  е от студио в Лос Анджелис по време на репетиция.

Кат ДеЛуна направи силен старт през 2007 година, когато е само на 20 години. Дебютният й сингъл „Whine Up” влезе в Топ 40 на Billboard Hot 100 и Billboard Hot Dance Club Play. Успех през същата година пожъна и нейният първи албум "9 Lives".

Един от любопитните моменти в нейната кариера е сблъсъкът й с Дженифър Лопес.

След като Джей Ло пуска сингъла "On the Floor", бдителните фенове бързо намират прилика с парчето на Кат от 2010 година "Party O'Clock".

 


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
3
 
30
 
! Отговори
Кат преди 11 години
И на мен не ми харесват гюбеците, но специлно за голотата и лъскавите коли не мога да ги обвинявам! Мисля че това е световна ``мода``. Пуснете си Сити ТВ, гледайте клип на Гага - мъже се барат по оная си работа, Риана облечена в мрежест чорпогащник си друса гъзището, Шакира по прашки танцува на пилон, а в клиповете на Пит Бул, Дон Смар, Марк Антъни и т.н. момичетата денсят върху капаците на лимузини и на борда на скъпи яхти! Това също го виждат децата за жалост е не е перфектния премер за тях!!!
50
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колкото и да го отричат част от хората чалгата е съвременната музика на България. Народните песни и фолклора се радват на все по-малка популярност, а след 20-30 години ще се слушат от максимум 1%. Има тук там някакъв поп, Дива, ЛиЛана, Алекс Раева и едно от девойчетата на мария илиева - криста, те правят хубава музика но в прекалено малки количества. Затова, харесва ни или не, чалгата ще се превърне в национална музика до 20 години. Никой не казва, че е най-добрата, просто е най-популярната..
49
5
 
2
 
! Отговори
Nadi преди 11 години
Gledam i ne vqrvaaaaaaaaaaaaam :DD ujas....
48
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По времето на тодор живков чалгата е била забранена!
47
5
 
10
 
! Отговори
Chikatilo преди 11 години
55 :) ами честно казано не им обръщам внимание...не е нещо ново....ако на някой толкова му се гледат тела си има порно за тая работа....самата идея и пошлотията ме дразни в чалга клиповете...излъчването на певачките е някак изкуствено подсладено и вулгарно....явно хора има всякакви...ама аз съм на 27, а някое момиче на 10-11-14 не разбира това ''шоу'' и почва да подражава...виждам ученичките как ходят облечени в невръстна възраст :)
46
2
 
12
 
! Отговори
do 52 преди 11 години
Съгласна съм с теб. Риана, Мадона, Бионсе, Лейди Гага не се ли показват голи и наку*вени по клиповете си обаче? Виж гръцки клипове, виж турски, румънски - навсякъде комерса и визията е водещо. Говорейки за комерс, хората вече слушат музиката с очи. Не ти ли грабне нещо окото, сменяш канала. Ти по Мая Нешкова ли се обръщаш или по бюста на Галена?
45
3
 
9
 
! Отговори
Chikatilo преди 11 години
А и Народна музика почти ен виждам да се пуска по телевизията, не с еи опитват да я направят малко по интересна за слушателя, да запалят вниманието на децата...американския ПОП е същия като нашата чалга ---голи мацки и скъпи коли.....рапа и той на такова мяза само дето идеологията е друга...материалното се възпява постоянно никакви ценности не възпитава такава музика
44
8
 
8
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Че какво им е на турците и на арабите, бе, ***? Те не са ли хора. Ограничено безгръмначно си ти. Във всеки случай като народ и хора са нещо повече от теб. Злобар.
43
3
 
6
 
! Отговори
Chikatilo преди 11 години
Абе нека всеки слуша каквото си иска бе няма лошо.....аз съм повече против за чалга клиповете не толкова просташката им музика...да слушат хората каквото искат, ама малките момиченца гледат разголени каки по джипове и стават гюдерии като тях после...не разбират, че това до някъде е шоу
42
6
 
5
 
! Отговори
Запрян преди 11 години
Каквото и да си говорите сами знаете кое се слуша най-много у нас в момента. Така че може да злобеете и да си го нач...
41
4
 
7
 
! Отговори
Emigrant преди 11 години
Какво им е срамното на ориенталските танци и маанетата? Разбира се, нямам предвид *** музика с кавали и барабанчета от порутените къщи на Факултета.Ама коя е традиционната бг музика, бе? Коя е! Не бих казал, че това е народната. Щото всеки народ си има народни песни, но те не се слушат по радиата (освен за пример по многослушаемото радио Хоризонт, програма Христо Ботев)
40
4
 
9
 
! Отговори
47 преди 11 години
47, През комунизма чалгата си имаше и друго име - СРЪБСКО. Слушаха я само най-затъпелите ***. Затова не ми ги пробутвай тези простотии с българската музика.
39
8
 
9
 
! Отговори
:) преди 11 години
Който се кефи на чалга трябва наистина да си провери корените. 100 процента ще излезе някой ***, турчин, арабин в родата :) Европеец няма как да се радва на маанета и гюбеци, те са за ориенталците.
38
9
 
8
 
! Отговори
Запрян преди 11 години
До 38... с ограничени хора не разговарям, още по-малко да споря. Съвременният поп-фолк обаче няма нищо общо с пропагандираните от боята Азисовци и т.н. маанета и гюбеци.А и, пич, коя е българската музика? Не ми казвай само фолклора. И ако фолклора днес е популярен сред младите, то е заради певици като Преслава - излезли от народното училище в Котел, защото момичето пее супер народни песни. КОй ти слуша днес Гюргя Пинджура, Надка Караджова и т.н. Бъдете в час и се събудете.
37
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Музиката на това парче е на Кости и той на който иска може да му го продаде за да го изпее !
36
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Въпросното парче не е на копи крадливата *** Преслава , а на румънката Клаудиа - Claudia - Nu Vreau Banii Tai .. a колкото до Кат Делуна - тя е по-известна от всички бг чалга-клоака пикочи взети заедно ! :)
35
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като на прасче звънче малииииии
34
9
 
6
 
! Отговори
Ъх преди 11 години
Нямаме такава грозна и бездарна фолк певица като тази,дори прилича на травестит.
33
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОВА МУЗИКА ЛИ Е?!ЕГАТИ ПРОСТАЩИНАТА!!!!!!
32
2
 
5
 
! Отговори
0 преди 11 години
кошмар!