Шок за чалга феновете, Андреа няма да вее бюст днес

Отказа се от концерта в София и се оправда с колежка имитаторка
Обновена: 25 юни 2012 15:43 | 25 юни 2012 15:00,
109
Шок за чалга феновете, Андреа няма да вее бюст днес
Андреа няма да пее на днешния концерт. Снимка: Dnes.bg

Уж празник - втори рожден ден на телевизия Планета HD, а певиците взеха да окапват една по една.

Както е известно, днес в центъра на София - на площад Батенберг, фолкзвездите на "Пайнер" ще извият глас и тяло от 19.00 часа.

Първо Галена отпадна от списъка, като мотивът й е, че била планирала почивка и няма как да бъде на днешния концерт. После се заговори, че и Камелия щяла да бойкотира, а дали ще я видим – ще разберем след няколко часа.

Снощи последва нова драматична новина за почитателите на най-масовия жанр.

Едно от най-известните тела - Андреа, също отказа да се качи на сцената и хвърли в шок всички, които са очаквали освен купон и някаква доза еротика.

Но пък Андреа е на път да забърка скандал в димитровградската империя, който тепърва ще се разраства.

Булката на Кубрат обвини своя колежка в имитация, и че заради нея няма да пее тази вечер.

"Скъпи мои фенове, водена от уважението си към вас и най-вече от голямата си обич, съм длъжна да ви съобщя едно лично свое решение. На концерта в София няма да пея за вас!

Истинската причина не е в поредния ми PR ход, а една от певиците, която в желанието си да бъде Андреа е готова на всичко. Включително и да си плати, за да има своите пет минути слава на моето място. Като позитивен човек дори в това открих плюсовете. Благодаря й, защото от пет години ще си открадна няколко дни почивка", пише на официалната си страница във Facebook Андреа.

С този намек фолк изпълнителката предизвика куп коментари и догадки, коя е певицата. Най-спряганото име е това на Цветелина Янева, която е известна с факта, че хвърля луди пари за своите проекти.

Двете имаха и известни търкания около румънския композитор Кости. Първоначално Андреа работеше с него, беше част от проекта "Сахара", но в крайна сметка тя избра нов екип за песните си.

Кости пък се насочи да прави песни основно за Цветелина Янева и Мария.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
1
 
0
 
! Отговори
Мими преди 11 години
Много Без расъдност виждам тука . За Ваше инфо Андреа прави 4 милиона гледания само на последното си парче за един месец Това не е само България това е Европа По чалгата "Пробвай се е номер едно хит за лятото А на вас попадии има нов хит който прави много добър интерес
84
3
 
2
 
! Отговори
valentina преди 11 години
mnogo mi e zal za Andrea ce niama vee silikona si pred publikata .GORKANKATA .
83
2
 
4
 
! Отговори
sofia преди 11 години
***
82
0
 
3
 
! Отговори
Aaхеахеах преди 11 години
Igra4a 97, стига си слага плюсчета сам. Отвихрен комплексар си, щом подхвана и темата за бедността. Днес имаш пари, утре може и да нямаш. И не се опитвай точно ти - задръстен, духовно осакатен чалгар, да обясняваш на когото и било какво значи музикален вкус!
81
1
 
10
 
! Отговори
Krasi преди 11 години
ЕЕЕЕЕ няма да ходя, може ли такова нещо. И Андреа ли няма да вие довечера? Шокиран съм, много жалко, тази новина ми съсипа деня, да не говорим за седмицата, че може и целия месец както е тръгнало, въххххххх вайййййй! И коя коза сега ще блее на Нейно място. Да не бяхте казвали аз нямаше да направя разлика, ама ей така става като чета dnes.bg прецаках се! успех на всички ...
80
10
 
1
 
! Отговори
Igra4a 97 преди 11 години
Kvo vi pre4i 4algiikata wee vie maloumni li ste ili kvo basi i tupite par4eta ima v daq dujrava ne stiga 4e nqmate muzikalen vkus ami i pari nemata to se vijda ot zlobnite vi komentari are napraete neshto da izkarate pari a ne zavijdaite na nashite zvezdi te vinagi she si ostanat surcata ni nekvi bedni tuka mi se obqsnqvat kvo iskate weee ei smotliovci za kvo mi e da sam gramoten kato imam pari a? vie ako iskate da ste nekvi s4etvoditeli ok az ne iskam basi i tupite par4eta
79
0
 
3
 
! Отговори
X преди 11 години
80-ти пиша го така защото ме е гнус да напиша името ти.Първо,няма как да бъде обяснено нещо която обозначава нещо което няма смисъл.А и единствения правилен начин на употребата на думите ''чалга'' и ''смисъл'' в едно изречение е ''Чалгата няма смисъл''.А ти ако смяташ че си по интелигент в което силно се съмнявам съдейки по името ти,много ти се моля обясни на нас невежите какво е това ''чалга'' че и ние да знаем и да не ни е срам когато някой ни попита какво е и ние не можем да му отговорим.
78
6
 
2
 
! Отговори
проекта сахара преди 11 години
Купих си BMW купих си йе ще запия в Домби бар пипне ли го някой ей ще бълнува every day евала на холдинга /Планета HD/ евала бе София оооооххххоооо Жегаa Жегаaa в центъра на София оооооооооооооо булката на Кольо аййй Кольовата булка ейй..ха ха ха-хххх-ххххх-хаааза големия шок
77
0
 
6
 
! Отговори
43 преди 11 години
Аитюнс нямат категория която се казва с наименованието чалгаПравете си изводите
76
1
 
5
 
! Отговори
Мен преди 11 години
Шшшшш, с Курволета кво става ве, а ? Къв е тоя долнопробен материал за местене ? Ами Кардашианката ? М ? Я се стегнете, драскачи и дайте качествен материал за релокация. Кви са тия чалга тъпотии, дотам ли стигнахте вече ?
75
0
 
6
 
! Отговори
до играча 97 преди 11 години
Я кажи кой е твоя дупенце шлякано да ти кажа след това аз от кой квартал съм,само дано това 97 да не е годината в която си роден че ще излезе че си много малък и нема да ти върже
74
1
 
11
 
! Отговори
до 92 преди 11 години
Нормално е Igra4a 97 да е агресивен. Виж как му скапаха чалго-чикибоиското шоу. Андреа няма да я има. Сега е бесен и иска да се занимава със селската забава БОЙ. Не го ядосвайте, че в квартала му - Столипиново - е известен бияч и е*ач :)))Много е зъл чувал съм за него. Гъзар е и чак си е купил каруца с ръчно ковани колела (аналога на летите джанти в квартала му).
73
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Igra4a 97 e типичния чалгар, неграмотен, ***, агресивен, девствен, негоден за друго освен да поглъща чалгия. Движи се на групички от по 5-10 души защото сам буди смях, не страх. План максимум за живота на чалгара: яденье, пийнье и Азис, а иначе е хомофоб, само си боядисва косата и си скубе веждите.
72
12
 
0
 
! Отговори
Igra4a 97 преди 11 години
Q se begai be mizernik kvo se praish na orginalen i interesen are ela u moq kvartal i deca she ti npraa tupak s tupacite mnou e lsno e taka prez neta da pisheme a kato e na jivo se nasirate cel samosval she napulnite we umreli pikliovci
71
2
 
13
 
! Отговори
Синоптик Венеролог преди 11 години
Като гледам как гърми, доста вероятно е да се изсипе един град върху "концерта", ше има да хвърчат силикони, коси, вълна, добитъци и каруци.
70
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Местя!
69
2
 
17
 
! Отговори
dedo преди 11 години
Интересно ми е кой им е разрешил на тия едноклетъчни (да ме извинят амебите, нищо лично) да правят буфопорнопредставление на пъпа на София, що не си го правят във Филиповци, Столипиново ?? Ми ако някой дипломат случайно го мерне ? Не у Шенген, ми у Абориген няма да ни пуснат....... Че и дечица има по градинките.... Ами ако на някоя *** от тези и изпадне гърдата ? Какво ще им обясняват после на децата ? А после колко дни ще трябва да се отмирисва площада от смрадта на пот и чесън?
68
1
 
4
 
! Отговори
Тук някакво детенце преди 11 години
решило да се похвали, че си играе с чучурчето на селската чешма и си мисли, че е направил фонтан със звук и светлина.... Kato opraish tolko jeni kolkoto az pak Като отиде малко на опера в парка или на моноспектакли на някой друг истински духовен човечец може и да го огрее да го фиксира някоя интеУигентнъ и слънчева...щот братче, то да ореш в умствено пусти и физически изгорели орани и преорани ниви...не е за хвалба. То неа ме разбере сеа...Мадам 2669 година.
67
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изпаднах в шок, като чух новината
66
3
 
18
 
! Отговори
Aaхеахеах преди 11 години
Елена, жалко за хубавото ти българско име! Явно нямаш представа колко по-красиви и неповторими (но пък трудни за изпълнение) извивки има в българския фолклор. Например в родопските песни. Ами как да знаеш, като си от осакатеното поколение на Слави. Азис, ето ти кратка дефиниция за "чалга": Не само музика, а манталитет, начин на мислене и липса на култура.