Роксана удари дъното, пее за "секси копеле"

Вижте новият й клип "Ще ти видя сметката"
Обновена: 26 юли 2012 11:39 | 26 юли 2012 11:39,
34
Роксана удари дъното, пее за "секси копеле"
Роксана на концерта на Планета HD преди месец. Снимка: Dnes.bg

Ромската певица Роксана бе едно от откритията на риалити шоуто "Гласът на България". Според специалистите има нелош глас, а след тв изявата й тя бързо се ориентира към "Пайнер".

Първите песни и участието й на големи концерти бяха приети сравнително добре от публиката, дори доста добре като за дебютант.

Но ето, че това впечатление е на път да бъде изтрито с лека ръка. Новата й песен "Ще ти видя сметката" и не толкова клипът към нея упорито копаят към дъното на лекия жанр.

"Секси копеле си ти, дразниш всичките жени" припява Роксана докато кърши снага на откровената чалга и в познат фолк стил прокарва ръце по гърдите си.

Не е първата, която използва тази дума в песен, и нейният ментор Слави Трифонов го е правил. Но в друг контекст, с друго послание и не звучи вулгарно. Съчетанието "копеле" и "секси" може да е подходящо в приятелска компания, но в песен  вече е друга история.

Всичко изглежда като зле скалъпена кръчмарска песен с примитивен текст. Всъщност, римите са дело на Лора Димитрова и Силвестър Матеев, които "са видяли сметката" на целия проект.

Не сме привърженици на цензурата нито пък се правим на моралисти, но за подобно творение е необходима автоцензура. Странно защо и димитровградската компания е допуснала тази песен в каталога си, която със сигурност ще бъде част от арсенала на противниците на попфолка.

Естествено, успехът на "Ще ти видя сметката" зависи от феновете, но редакцията ни е готова да заложи каса уиски, че тя може да има определен успех единствено по време на определен тип сватби и събори.

На всичкото отгоре песента и клипът със сигурност не струват малко пари. Но Роксана не е първата, която ни навежда на въпроса колко ли е скъпо да изглеждаш евтино?



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: нов клипРоксана
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
25
 
! Отговори
Бичкия преди 11 години
Такива "песни" ми докарват коремни спазми и напъни за повръщане
2
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
к'во е т'ва по дяволите, дразним се на ***, а толкова силно се стремим да сме като тях ...
1
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кви са тия простотии и кой го интересуват ?