Крум подготвя плажно парти за ЧРД

Певецът е решил да избяга от стандартния купон в клуб
9 авг 2012 13:52,
8
Крум подготвя плажно парти за ЧРД
Крум ще вдига наздравици на плажа. Снимки: личен архив

По традиция Крум ще отбележи своя рожден ден на 15 август край морето, като този път тайфата от приятели и колеги ще се събере във Варна.

Тази година той е решил да избяга от стандартните купони в нощните заведения и подготвя парти край морската вода. Наздравиците ще се вдигат директно на плажа. „Искам приятелите ми да се забавляват, да се чувстват свободни, да се къпем в морето, да слушаме много музика“, споделя Крум.

Паралелно с летните емоции, Крум работи върху нови проекти. Феновете ще могат да ги оценят през есента, когато ще бъде тяхната премиера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой е пък този бизнесмен Петко Димитров? Като го видиш обкръжението му и разбираш какъв е.
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На кастинг за гей Вип Брадър се явяват 3 известни гей двойки: Владо Карамазов и Мариус, Васко Кеца и Ивайло, и Крум и Миро от Каризма. Попитали ги ако единия от двамата умре, какво биха направили със прахта му. Владо казал, че ще я разлипее в театър където са играли заедно с Мариус и са имали много щастливи моменти. Васко казал, че ще я разпилее в Париж, а Крум казал, че ще я поръси на филия хляб с лют пипер и ще я изяде. Попитали защо? За да може да му пръсне *** за последно!
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Крум е обратен!
5
0
 
5
 
! Отговори
Смехурко преди 11 години
К'ъв е тоа, ва?Даже нема да местим...
4
0
 
2
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Този Крум го...знам,много е...як.Идва на един събор в Кривунделово и...чупи стойки.Искаше да се...бори за едно...теле,но се отказа защото било...малко,само 250 кг и нямало да стигне залуканката дето щял да...прави.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kvi sa tiq mi6ki neizvaestni ot pop na folk mina i stana zvezda egati i mi6oka
2
0
 
9
 
! Отговори
WTF преди 11 години
както се казва - Who the f..k is Krum? Така де, тоя го чувам за пръв (и вероятно за последен) път. Абе жив и здрав да е човека, но не разбирам защо трябва да ни занимават с такива "новини"....
1
1
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
А кой е този Крум?