Житие и страдание на грешната Лияна

Махмуд чакал син, когато "сърничката" му завъртяла главата
Обновена: 30 окт 2013 17:18 | 30 окт 2013 12:34, Александър Попов
43
Житие и страдание на грешната Лияна
Палавата "сърничка" Лияна. Снимка: Булфото

Лияна определено привлича медийното внимание с личния си живот повече, отколкото с песни. Дори й лепнаха прякора "крадла на мъже". Флиртът на "сърничката с моцарелките" с боксьора Тервел Пулев е само върхът на айсберга.

Много преди скандалната си история с Благой Георгиев, фолкпевицата отнела и бащата на детето си Махмуд от бременната му приятелка, пише в свой материал сп. Story. Първият й мъж Пламен Иванов, познат повече с прозвището си Фалконети, също бил обвързан, когато започнал връзката си с нея. Фалконети е застрелян пред очите на певицата, което я хвърля в депресия над шест месеца.

Фолк дивата е била третият човек във връзките, които е започвала. Мъжете, с които се замесва, не само са обвързани, но или приятелките им са в очакване на дете, или вече имат такова. Факт, който не спира певицата да получава любов. Ако ще и да е на всяка цена.

Мнозина си мислеха, че скандалната й връзка с футболиста Благой Георгиев, който заразя бременната си приятелка Христина заради нея, е случайност. Да, всички бяха готови да й простят забранената любов след годините мъчителна връзка с кюрда Махмуд, бащата на дъщеря й. Финалът обаче бе драматичен и всеки се върна при своята половинка. Лияна дори заговори за сватба с Махмуд, но преди да влезе във VIP Brother, официално обяви окончателната си раздяла с него.

Оказва се, че да разбива семейства за нея е традиция и една пазена тайна излиза наяве.

Когато тя се запознава с Махмуд, той бил обвързан, а приятелката му в това време била в напреднала бременност, твърди списанието. С въпросното момиче бизнесменът се запознал в известното столично заведение, където тя работела като сервитьорка. Връзката им продължила пет години, а когато забременяла, Махмуд хлътнал по Лияна, която имала участие в същото заведение.

Разлюбената жена родила момче, което Махмуд в нито един момент не припознал като свой син.

Свободната Лияна се пробва при Тервел и за момент всички останаха с впечатлението, че боксьорът ще се поддаде на изкушението, но спортистът бързо напусна зараждащия се любовен фронт и публично се отрече от всичко случило се в Къщата.

Ако се следва любовната нишка в живота на фолкпевицата, би трябвало отново да акостира при Махмуд...
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
5
 
14
 
! Отговори
Бг -кучешки живот! преди 10 години
Всеки народ заслужава съдбата си!
8
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нека си се шлайфа женицата дорде е млада.Нека повече хора да и се порадват.Онзи *** наркотрафикант сигурно и е направил трътката на тарлък а тя явно си търси друго.
7
5
 
48
 
! Отговори
Тими преди 10 години
За мен тя е човек с психически отклонения и крайна извратеност. Не може да си толкова жесток, не бива! И да не реве като вдовица от съдбата си- всичко си е заслужила, защото е причинила не по-малко болка от тази, която е понесла!!!!!!!
6
7
 
44
 
! Отговори
livevil преди 10 години
Дайте да я видим без грим колко е "хубава". Без подобренията сигурно прилича на мумия :)Иначе такива само за едно стават... Евтини ***!
5
6
 
74
 
! Отговори
Плейбой преди 10 години
"Дори й лепнаха прякора "крадла на мъже."Не е вярно, прякора й е Лили Общата.
4
6
 
58
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
На тая по и приляга определението "***" отколкото на Златка.
3
8
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има Господ той вижда всичко,всеки заслужава съдбата си.Тази жена е много красива но с пълна липса на морални ценности и задръжки.
2
13
 
60
 
! Отговори
ДО-1 преди 10 години
*** но хубав,освен за секс за друго не става!
1
10
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***!