Фолк "Оскар"-ите: Мария на пилон, разходиха и камили

Галена и Константин станаха певци на годината
Обновена: 27 фев 2014 14:07 | 26 фев 2014 11:17, Александър Попов
78

Мария се раздаде на пилона. Снимка: Dnes.bg

На церемония, продължила над 4 часа, телевизия "Планета" връчи своите отличия за 12-а поредна година.

За певица и певец на годината феновете избраха Галена и Константин, а най-голямото отличие - Фолк идол, отиде в ръцете на Анелия.

Церемонията беше открита от водещите Кали, Борис Дали и Магда, като още в първите минути стана ясно, че най-повтаряните реплики ще бъдат "Има ли купонджии?" и "Къде сте, София?". Организаторите бяха поканили популярни личности да връчват наградите, като единствената отсъстваща се оказа Илияна Раева. Бившата гимнастичка, която влезе и в политиката, бе оправдана със задръстванията в столицата.

След първоначалния блок от изпълнители, за които "най-голямата награда е публиката", Ани Хоанг и Люси раздвижиха феновете. Те излязоха на сцената с балет и две камили, които станаха част от хореографията към песента "Малко шум за Ани Хоанг".

Задомената фолк певица Мария, която все по-рядко се появява пред публика, пък прикова вниманието с изпълнение на пилон. Тя получи награда за Модна икона, а минути по-късно излезе по трико и започна своя танц, който определено трябваше да мине в по-късните часове на концерта. Миньончето не се поколеба да покаже, че няма тайни около кола, а по-късно изви снага и около своя дуетен партньор X.

Като цяло публиката бе доста тиха и единствено Кали със своята самоирония повдигаше духа в залата. Призовете се връчваха, но феновете си чакаха своите любимци и най-важните категории. От време на време избухваше в смях заради водещата Магда, която незнайно защо завалваше своите реплики.

Неприятно впечатление направи разделението сред почитателите, от което пострадаха някои певци. Цветелина Янева бе освиркана, а тя не се сдържа и подкани за повече усмивки и добро настроение. "С негативни реакции няма да постигнете нищо в живота", обърна се към залата тя. Дюдюкания имаше и към Андреа, но тя с повече опит ги тушира.

Преслава отново бе посрещната с аплодисменти, а тя съжали, че не е кръстила последния си хит "Режим: обичана". Тя благодари за любовта към нея през последните 10 години, след като получи приза за Песен на годината с "Режим неприлична". Шефът на телевизия "Планета" Хари Янакиев я определи за най-добрата и обичана певица, но явно многобройните награди от минали години и отредиха "калъфки" в най-важните категории.

Константин бе отличен за певец на годината, а най-оспорвано за поредна година бе в същата категория при дамите. Публиката се раздели в мнението си, като се скандираха имената на Галена, Анелия и Преслава. В крайна сметка отличието бе за Галена, като освен бурните възгласи се чу и недоволство. Това пък провокира един от познатите на певицата, заел място в оркестрината, да сипе люти закани към феновете, които освиркваха. В крайна сметка доброто настроение се възвърна с изпълнението на Галена и Фики и техния хит "Кой", който бе избран и за дуетна песен на годината. Галена направи микс от свои парчета и се раздаде на сцената, оставайки накрая по червено трико. Тя се отблагодари за признанието на своите почитатели със стотици балони във формата на сърце, които полетяха в залата и завърши своя сет, издигната на сцена на пет метра височина.

Финалната статуетка, според организаторите най-важната, пък бе връчена от бившия член на "Контрол" и актьор Калин Сърменов. Той даде статуетката за Фолк идол на Анелия, на която се падна честта да завърши музикалния маратон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
34
 
! Отговори
Чалгарите са овце ! преди 10 години
*** :)
31
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще повърна. И за какво си раздават тия награди? Купуват си музиката от Гърция и Сърбия, преправят текстовете само и имат наглостта да си раздават награди все едно те са създали нещо.Мария бе избрана за Модна икона на "Пайнер" - Само такава награда ли можаха да й измислят? Да я бяха дали на приятелчето й, дето я снабдява с дрешките.
30
5
 
43
 
! Отговори
чичопей преди 10 години
Всичко това е част от един сценарий за опростачването на нацията. Не че нацията се дърпа, на нея и е по- лесно да дави мъката в ракия ( менте ) и да попържа, вместо да запретне ръкави ....
29
42
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Беше жестокоооо...
28
12
 
13
 
! Отговори
До 25-ти коментар преди 10 години
Браво, толкова хубаво си го казал! Аз не съм попадала досега на човек с висше образование и съотв. позиции в обществото, владеещ чужди езици, да харесва чалга и да вярва в БОГ и в знахари.Изкрючение правят и тези висшисти, които не уважават здравето си и пушат.Взимайте примем от западноевропейците, а не от гърците или сърбите!
27
2
 
14
 
! Отговори
Yavor преди 10 години
Да престанат*
26
1
 
23
 
! Отговори
Yavor преди 10 години
Е "мааааани" страхотни оскари! Тези няма ли да бутат селянията си в лицата на хората!?!
25
1
 
22
 
! Отговори
batevale преди 10 години
Нравствените ценности и "културата" на кой ФОЛК изразява чалгата .........Тъпо ,та чак вдлъбнато !....
24
17
 
11
 
! Отговори
Обективен преди 10 години
Бог, билкте, чалгата и цигарите... са за бедните.
23
1
 
8
 
! Отговори
sostin преди 10 години
Сичкото на баламатома баце хахахахахха
22
2
 
19
 
! Отговори
аиа преди 10 години
Джамайка? wtf?
21
0
 
50
 
! Отговори
УАСГ преди 10 години
Ужас, само *** имаше пред НДК !!!!
20
1
 
47
 
! Отговори
стефан преди 10 години
раздават 20 награди,ате са 20 изпълнители и всички получават награди перфектно замислено
19
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Prostitutki
18
1
 
29
 
! Отговори
ккк преди 10 години
смях и сълзи, ама не от смях
17
1
 
32
 
! Отговори
Боби преди 10 години
Колко мъка има по този свят...
16
2
 
35
 
! Отговори
Cash преди 10 години
Порно оскари!
15
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Фолк Оскари? Аз си мислех, че са порно такива. С тия пилони само на това ми прилича.
14
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не можах да прещракам всички снимки, за да разгледам всички камили, които са се разходили по сцената.
13
2
 
41
 
! Отговори
тцЪ преди 10 години
Защо ли живея в заблуждението, че Оскар е награда за кино, а не за музика (доколкото тая гнусотия може да се нарече музика, де)