Доведеният син на Цеца разкрива убийците на Аркан

Воин Ражнатович подготвя книга за покушението на баща си
3
Доведеният син на Цеца разкрива убийците на Аркан
Снимка: Булфото

Синът на Аркан и доведен на сръбската фолкзвезда Цеца - Воин Ражнатович, подготвя книга за убийството на баща му. Книгата "Priče o mom ocu" ще има премиера в средата на юни. В нея са упоменати имената на всички замесени в покушението.

"Слободан Милошевич не е убил баща ми. От петимата отговорни за убийството един е в затвора, един беше в затвора, третият е извън страната, четвъртият се самоуби, а петият е в пенсия", твърди Воин.

Воин добавя, че не търси отмъщение, а иска истината и справедливостта да излязат наяве.

Желко Ражнатович беше прострелян на 15 януари 2000 година пред хотел в Белград, като една от версиите е, че Милошевич стои зад покушението.

Любопитна подробност е, че Воин водеше дело срещу мащехата си за наследството на Аркан. Преди две години той обвини певицата, че е заграбила наследството на Желко, който има седем деца от предишни пет брака. Самата Цеца и Аркан имат двама наследници - Велко и Анастасия.

Воин Ражнатович, който от години живее в Лос Анджелис, е описал бурния живот на баща си в 50 истории. Той е син на Аркан от брака му с Наталия Мартинович. Двамата имат четири деца, а през 1994 година се развеждат, пише сръбското електронно издание Novosti.

Сръбската фолкзвезда ще пристигне за пореден концерт в България на 7 ноември, като според нейните думи той ще бъде най-мащабният извън родината й. Нейните хитове ще звучат в столичната зала Арена Армеец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
9
 
! Отговори
Моканина преди 9 години
"Воин Ражнатович, който от години живее в Лос Анджелис ...........Той е син на Аркан от брака му с ................"Типично за челядта на балканските мафиоти.
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аве и там ***.