Слави и Ку-Ку бенд с голям концерт на 25 април

Шоуто ще бъде в столичната зала Арена Армеец
Обновена: 13 яну 2015 14:07 | 9 яну 2015 14:13, Александър Попов
43
Слави и Ку-Ку бенд с голям концерт на 25 април
Снимка: Булфото, архив

След над петгодишно затишие Слави Трифонов и Ку-Ку бенд отново стъпват на голяма сцена. Те готвят концерт на 25 април в зала Арена Армеец, разкриха от екипа.

Освен настоящите музиканти към шоуто ще се присъединят и бившите членове на бенда - китаристът Николай Арабаджиев, пианистът Георги Красимир-Герасим, перкусионистите Калин Вельов и Лили Йончева.

До Слави ще застанат и певиците Деси Добрева, Александра Раева и Нели Петкова, които също бяха част от екипа на Слави.

Сред гост-изпълнителите ще бъде Софи Маринова, а в момента се водят преговори за участието и на гръцката звезда Елена Папаризу, с която Трифонов записа дуета "Why".

Към концерта ще се присъединят още Акага и щрайх оркестър, а в следващите седмици ще бъдат разкрити и още изненади.

Това ще е първата голяма изява на Слави Трифонов и бенда от 2009 година, когато беше турнето "No Mercy".

Билетите за концерта тръгват в продажба следващата седмица.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
3
 
! Отговори
3 преди 9 години
в ютюб: Non capisco questa cattiveria!Не разбирам тази лошотия! -визирайки злобни български коментари по адрес на сина й. Горката жена си мислеше, че българите мразят Италия, затова са против победата на Винченцо?!! Как да й обясня, че причината е съвсем различна!! Срамувам се да споменавам, че съм българка и една от причините е ето този противен тип тук, с ехидно изражение, отвратена съм!!
29
12
 
3
 
! Отговори
2 преди 9 години
Защото огромната част от феновете на Крисия са фенове на пошлото му предаване и с насаден от него чалга вкус. Та на тях им беше втълпено, че Крисия е нещо изключително и веднага ще покори света. Обаче балонът се спука на Евровизията и Слави не успя да се добере до големия хонорар за първото място. Тогава същата тази зомбирана маса от първосигнално мислещи засипа от обиди и злобни нападки италианското момче победител и вгорчи успеха му! Стигна се дотам, майката на момчето да пише шокирана
28
7
 
5
 
! Отговори
До 36 преди 9 години
Така е, много си прав! Боже мой, че кой, освен хора с отчайващо примитивен и принизен вкус могат да слушат и гледат този самозван "шоумен " или певец?!! Уви, за жалост 80% от българите са такива и заради това той може да вирее в тази среда! Толкова е видно лицемерието и фалша, които се излъчват от думите и постъпките му! И с неговата истерична, пошла кампания, която разигра покрай нарочената за голяма певица Крисия,ме отврати до дъното на душата!!! Защото
27
2
 
7
 
! Отговори
До Галин преди 9 години
Ти чул си за класацията за най-добрите 500 български песни на всички времена?Твоите хора ги няма там.Или може би трябва да ги търся някъде из класациите на тв Планета?
26
4
 
5
 
! Отговори
Галин Петров преди 9 години
До АнонименНито един хит? Ти вярваш ли си? Предаването почва с други песни поради други причини, ама то се изисква мисъл да се сети човек защо. :)
25
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На тези нивото им е като за квартална кръчма тип сръбска скара.От 20г се напъват да правят музика и нямат нито един хит.Това творческо безсилие е уникално.От както се помня предаването започва и завършва с чужди кавъри.Толкова ли пък една авторска мелодия не можаха да съчинят?
24
5
 
6
 
! Отговори
Хохо преди 9 години
Тъпият глоглавец
23
3
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 9 години
Буратино го поздравява.
22
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
еее,Дългия се н*ака вече с тоя концерт
21
8
 
6
 
! Отговори
сс преди 9 години
Щял да събере 15000 .Може, ако им плати за да отидат. От 6 -7 години свястна песен нямат.Били питали от чужбина за концерта_сигурно защото се изненадват ,че е жив. Не че някой го брои ама....
20
9
 
28
 
! Отговори
Любомир преди 9 години
До vargООО да ще се намерят доста прости българи аз ще съм един от простите българи, който ще чакат с нетърпение концерта на Слави, може да е сякакъв, но съм бил на 2-3 негови концерта и никога не съм си тругвал разочарован. А ти драги ми умен българино ходи си на концертите на Криско и 100 ла*на и не ни занимавай нас "тъпите" българи родени преди 1990г. с малоумщината си и некомпетентното си пуберско мнение и злоба!!!
19
7
 
7
 
! Отговори
Брад Пит преди 9 години
Този още ли грачи? Ние българите сме били много толерантни...
18
4
 
3
 
! Отговори
22 преди 9 години
Аз за какво написах, че ще отида да се напея, защото той Слави не може да пее и всичките му грачения са просто *** имитация на някакво звукоизвличане тип крясък на пресипнал плевненски гарван. Особено пък на народни песни! И се моля само да са повече като мен, че да го надпеем професионално този крещящ в микрофона дългурник и ако може да изпада по-често в делириум, че да мълчи тъпо на микрофона, че да се чува публиката, която ще ПЕЕ по-професионално от него, щот он не мое.
17
1
 
7
 
! Отговори
До 12 - " преди 9 години
Напълно съм съгласен с теб. Ако се спре с това политиканстване и насочена агитация, мисля че рейтинга на предаването ще си възвърне предишния рейтинг.И преди имаше политика в шоуто, но много по малко. Сега е цялото предаване, като гледам и се тваря и го спирам.
16
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Но защо само в София бе?
15
4
 
6
 
! Отговори
75 преди 9 години
Гологлавия крачен лост за автомобил жив ли е? От години не бях чувал нищо за него и мислех,че си е заминал.Радвам се,че е жив все пак.Господ здраве да му дава още дълги години.Той е символ на съвременната епоха и олицетворение на съвременния българин.
14
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще напълним залата и ще си прекараме чудесно.
13
6
 
6
 
! Отговори
тъз пък бабушкера преди 9 години
Честито! Още много концерти да се правят в залата, че да пукнеш от яд!
12
2
 
7
 
! Отговори
баба ви преди 9 години
До vargЩе се намерят и още как. Зададе ли се чалга концерт в залата и река от хора преминава между метро станциуя Г>М> ДИмитров и 4-ти километър. Подобни сцени не съм виждала и при гостуване на големи международни звезди.
11
5
 
3
 
! Отговори
тез пък... преди 9 години
Отивам аз да съ напея, пък вие може да си пиете пиенето, да плющите и да серете тук Вовеки Веков!