Фолкпевицата Мария сключва граждански брак днес

Събитието е навръх рождения й ден
Обновена: 13 яну 2015 14:05 | 13 яну 2015 14:05, Александър Попов
92
Фолкпевицата Мария сключва граждански брак днес
Снимка: Планета тв

Фолкпевицата Мария ще сключи граждански брак днес със своя избраник Християн Гущеров. Датата 13 януари е особено специална за нея, тъй като съвпада и с нейния рожден ден.

"За мен тази фатална според хората дата е съдбоносна", призна певицата в ефира на телевизия “Планета” и не скри, че много от важните събития в живота й се случват точно около този ден.

Иначе сватбата на Мария и Християн е на 17 януари в столицата, според непотвърдени данни - в гранд-хотел София.

Тя споделя, че на тържеството ще присъстват само най-близките им хора с Християн, както и голяма част от нейните колеги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: МарияХристиян Гущеров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
4
 
5
 
! Отговори
Споко, не умирай ... преди 9 години
До ГоведаринА, бе, я си паси говедата и не се коси ...
21
0
 
21
 
! Отговори
Говедарин преди 9 години
Слет таа новина вече мога да умръ спокойно!
20
1
 
12
 
! Отговори
Пари, при пари ... преди 9 години
До 17,Да не си с грешка, за парите ти от приватизацията. Другарят Добромир Гущеров е основател на модерното застраховане в България и първият, ако не единственият, от едрите бизнесмени, който успя да продаде основния си бизнес за големи пари на гиганта "Дженерале". Твърди се, че имал 40 млн. $. Ако не вярваш питай Емилия Масларова, Васил Божков, Станка Шопова, с които е в съдружие. Завършил е политикономия във ВИИ"Карл Маркс". Има къща в Тирол.
19
0
 
33
 
! Отговори
Едно мУмиче преди 9 години
При някои хора парите са придружени с класа и финес, а при тези с изличен кич, простащина, мазна чалгаджийщина и миризливи кебабчета. Толкова са отвратителни дори на снимка, а на живо сигурно биха докарали на някой язва най-малко.
18
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая Мария,явно много обича парите!
17
1
 
45
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Тая не се ли беше обеснявала в едно интервю, че не му прави орална, щото я било гнус, пък той много бил страдал от тоя факт? Както и да е, да се спасяват, както намерят за добре - такива измислени бракове - чалгаджийка с бизнесмен, обществото слабо го вълнуват.
16
0
 
23
 
! Отговори
SeoKungFu преди 9 години
Поне да беше вкарала едни цици у пейзажа, а оно кво - немаше нищо, язък за клика на "статията"
15
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мария, не знам дали да ти честитя или да ти кажа че баща му на твоя избраник ми задигна парите от боновата книжка от масовата приватизация.Ха направи сметка от колко още които му повярвахме защото бе от БСП или кой знае от къде, открадна парите и осъзнай че, това благополучие ти е от нас.Затова не се развявай насам- натам по телевизии а си кротувай.
14
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази кофа не го заслужава, нищо че е пухкав мечо
13
0
 
31
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 9 години
МОИТЕ КОМЕНТАРИ МОЖЕ ДА ГИ ТРИЕТЕ КОЛКОТО ИСКАТЕ, НО СНИМКАТА, КОЯТО СТЕ ПУБЛИКУВАЛИ ГОВОРИ ТВЪРДЕ КРАСНОРЕЧИВО... ХА СЕГА Я ИЗТРИЙТЕ И НЕЯ И КАЧЕТЕ ДРУГА - МОЖЕ БИ БУКЕТ ИЛИ СВАТБЕНИТЕ ХАЛКИ ...
12
1
 
15
 
! Отговори
TRA LA LA преди 9 години
Уааау!
11
2
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако баща му нямаше пари, щеше да е тлуста ***, но сега е сладък пухкав мечо. Сега с тази брада е лъмбърсексуален, но ако не беше баща му, щеше да е немарлив.
10
0
 
35
 
! Отговори
Прочетено тук-там преди 9 години
Милионерът и ексдепутат от БСП Добромир Гущеров посрещнал сина си Християн и новата му ...Ти си ми като баща - се мазни Мара Отварачката на свекъра си Добромир Гущеров ...102 лева струва сексът между Мария и Гущеров ... ама кой? - старши ли? ... младши ли? ...
9
2
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Затова, мили момиченца, учете, за да не се налага да се излагате така на стари години и да ставате тоалетна хартия на мутри.А вие, момченца, учете, за да се гаврите с която си искате чалгаджийка, без значение дали сте на 30 или 80.
8
1
 
56
 
! Отговори
кофа преди 9 години
Тая как й викаха Мара парцалката ли? Мара изтривалката ли?А , май беше мара отварачката,да ,и кой клетник реши да вземе тази кофичка от кисело мляко?
7
2
 
41
 
! Отговори
джуки преди 9 години
фръкна й силикона
6
0
 
74
 
! Отговори
a преди 9 години
Веднага щом прочетох тази важна новина........ го преместих в другия крачол!!!
5
0
 
88
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо чалгаджийките ходят само с мутри и футболисти?
4
2
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какъв е тоя джихадист стил пазарджишки имам? За Мара вече знаем недоказаната сестра на Гара Дембеле, двамата са цункали печката като малки!
3
2
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гадост