Мария Гущерова: С белезници завържи ме...

Прави ли се певицата на Риана в новия си клип?
18 сеп 2015 09:25, Александър Попов
14
Мария Гущерова: С белезници завържи ме...
Снимка: YouTube

Фолкпевицата Мария, по мъж Гущерова, представи своята нова песен "Твоите 100 лица".

Феновете са доволни, че изпълнителката не върви по течението и предлага нещо различно в масовия жанр. Аранжиментът на песента е дело на Калин Димитров, а Тина Денчева е написала текста. Зад видеото седят пък незнайно защо обявеният за ВИП Людмил Иларионов - Люси и Жоро Марков.

Музиката видимо е допаднала на почитателите на попфолка, но текстът и изпяването са подложени на критики. В римите се залага на вечната тема - любовта, като има и вмъкнати садо-мазо нюанси.

Други пък аплодират визията й, като я сравняват с Риана. Доколко е удачна подобна връзка всеки може да прецени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Мария Гущерова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
луда брена преди 8 години
в клипа намирам известен ефект, но песента е тооооолкова ***...то друго не се и очаква де...
5
0
 
7
 
! Отговори
копи-пейст преди 8 години
Е в случая....отново копи-пейст... този път гръцка песен. Браво , Мария, това ,на което залагаш за толкова години, е абсолютно нищо ново, нищо твое,абсолютни дубликати иии толкова. "Гордост" си голяма,да знаеш!
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
на тая е нужно като й гледаш клиповете -да ги сравниш с клиповете на ''западните'' певици,не само леко копира ,а изцяло краде клипове.Още преди време Crazy in love на Beyonce - тази чалгарка Мария ''Гущерова'' Отварачката го открадна и копира кадър по кадър
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мара Отварачката винаги копира /Бритни Спиърс,Бейонсе,Риана/когото свари ..тя се беш изказала /''интелигентно'' както винаги-че в България никой не бил чувал за Бейонсе ,та Марчето можела да си прави каквито си иска клипове .../ като се види с кого спи е ясно че е за пар... опа по лЮбофффффф....МАаро ,Маро..
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че кой го интересуват музикалните напъни на тая застаряваща жрица? От толкова много силикон и операции вече на човек не прилича!
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не просто се "прави", а правят пладнешки кражби на авторско право - видео и музика от западни изпълнители, които впрочем бълха ги е ухапала за родната чалга. Навремето така крадяха и от съседните ни страни, но сега вече е невъзможно без да се заплащат лицензи за оригиналната музика.