Дъжд, сълзи, емоции. Над 55 000 пяха със Слави!

Фенове от цялата страна препълниха "Васил Левски"
26 сеп 2015 08:14, Александър Попов
336

Снимка: Булфото

Слави Трифонов и Кук-Ку бенд направиха немислимото за български музиканти в новата история на шоубизнеса. Лошото време не спря над 55 000 души да изпълнят националния стадион "Васил Левски", нещо което са правили само чужди звезди.

Фенове от цялата страна започнаха да пълнят стадиона няколко часа преди шоуто, а в околностите му дъждобраните се харчеха като топъл хляб.

Пълните трибуни разчувстваха Слави, който се обясни в любов и заяви, че заради подобни моменти си струва да се живее. След което всичко започна със "Студио Х". Над три часа феновете пяха заедно с него, Нели Петкова, Годжи, Цветелина Грахич, откритието Крисия и Ку-Ку бенд хитове като "Няма не искам", "Цвете мое", "В джаза", "Френската гимназия".

Годжи не сдържа сълзите си и въобще не успя да започне изпълнението на "Жива рана", но пък хилядите го направиха вместо него. "Не ми се е случвало по-хубаво нещо", промълви басистът.

Организаторите не бяха жалили средства и за пиро шоу, заря на няколко пъти разцепи мрачното небе над Борисовата градина.

Бисът продължи над половин час, за да покаже, че нито публика, нито музиканти искат да напуснат стадиона. Независимо, че бяха подгизнали.

Финалът пък бе за Крисия, която изпълни "Моя страна, моя България", а хиляди развяха националните флагове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


336
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
7
 
15
 
! Отговори
teo преди 8 години
БЪЛГАРИНО, ДО КОГА ЩЕ ДОПУСКАШ ПРОСТОТИЯТА НА СЛАВИ ДА МАНИПУЛИРА БЪЛГАРИЯ???? ВСЕКИ В СВОЕТО СИ РАЗВИТИЕ ДОСТИГА СВОЕТО ПРОСТАШКО МАКСИМУМ РАЗВИТИЕ, С КОЕТО ДА ЗАБЛУДИШ СЛАБИТЕ БЪЛГАРИ!?!? БЪЛГАРИНО, ДО КОГА????
138
6
 
6
 
! Отговори
поп Грую преди 8 години
до 148: Обаче ако слушаме Пъф Деди и други ***,тогава сме ВЕЛИКИ,а селчук ??
137
5
 
22
 
! Отговори
!!!!!!!!! преди 8 години
Проблема не е в музиката а КАКВО ИЗРАЗЯВА ТЯ!!!!!!!!!!!!! За жалост песни като Тайсън кючек, Френската гимназия и прочее изразяват КУЛТУРНИЯ УПАДЪК НА БЪЛГАРИЯ!
136
2
 
8
 
! Отговори
до 155 преди 8 години
Пич, ако Фреди беше жив а не почина ноември 1991 г/ което сигурно не знаеш/ иначе си голям фен и те чуе да пл'еш по металика и да възхваляваш Слави щеше да те мисли за ментално увреден индивид.
135
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредното доказателсво колко е опростачен илекУратУ.Българите са селска нация с провинциален чалгаджийски манталитет.Срам ме е че съм българин!
134
5
 
18
 
! Отговори
кико преди 8 години
Много простотия се изсипа на стадиона.Както изглежда чалгата у нас скоро няма да умре,като има такива балъци дето и ръкопляскат.Изцепките на самовлюбения Терминатор нямат край.Тежко на бедния народ ,който продължава да си живее в заблуда и нищета.Бог да пази България от такива " патриоти" като Трифонов.
133
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хората които харесват тоя кич са интелектуално и духовно осакатени, точно поради тая причина не могат да осъзнаят че са такива и продължават да люпат семки и да въртат бесни гюбеци и да си живеят безсмисления (но за тях пълноценен и изпълнен с емоции) живот.
132
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 154А българин като мен ,който харесва стила на Куин и Фреди Меркюри, ако ти каже, че Метала не ме кефи, значи съм и аз *** и чалгаджия или?
131
4
 
5
 
! Отговори
СлавитУ е велик. преди 8 години
На ако кажеш ,че Тони Стораро не прави хубав концерт ще те гледа все едно си шизофреник....така и със СлавитУ / както го наричат феновете му/
130
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Копаем дъното щом 55000 са платили да го гледат.
129
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
от 150И да не ме разберете погрешно...не съм чалгар! Единствено на Фреди Меркюри бих отишъл на концерт, ако беше жив пича!
128
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 145Че кой те кара да ходиш на концерта му като ти е омръзнало от Дългия? То и аз не ходя на металика щото не навиждам тази музика, но нямам нищо против хората които я изпълняват и които я слушат. да си правят концерти, няма лошо.Ето затова ние не сме демократична държава, защото никой с различни интереси не се приема в тази страна. Демокрация знаете ли какво, ***?
127
10
 
13
 
! Отговори
Слави президент! преди 8 години
Пяхме Химна, Седем осем и ще си паднала, Френската гимназия,Няма не искам, няма недей....... Пихме бира,люпихме семки като заваля и замириса на готино.......Абе,изтървахте супер купон и сега завиждате! А като се разрева Слави и ми идеше да си скъсам дрехите......Такава емоция трудно се описва!
126
2
 
9
 
! Отговори
Atb преди 8 години
И НЕ Е ВАЖНО С КОГО С МЕ ПЕЕЛИ ХИМНА НА БУЛГАРЯ ПО СТАДИОНИ И КРЪЧМИ ВАЖНОТО Е ТОИ ДА СИ Е ВИНАГИ ВЪТРЕ В НАС
125
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 143И като излязоха 50 000 2012 по площадите в София и варна, какво стана, бе главоч? Тиквата си подаде оставката за да се върне на бял кон. що сега не протестират пак срещу Тиквата същите тия? Защото всичкото това беше машинация на определени хора. Какво се промени? Мислиш ли че сега ако излязат 50 000 на жълтите павета и с мирен протест ще свалят Тиквата? Или по-скоро Тиквата вече няма да даде аванта и ако някой само от тия даде повод за ескалация и ще смелят от бой тия 50 хиляди ченгелите?
124
3
 
10
 
! Отговори
Atb преди 8 години
Добре де хубаво събрал е толкова хора направил е поредното шоу и кво от това на повечето от нас им е умръзнало от звезди като Слави още повече от музиката която те правят толкова са банални че без пари не бих отишал на концерт на когото и да било в тази сфера тои знае че българите обичаме да плюем по всеки и точно с това си изкарва паричките в телевизята а това е толкова жалко за нас останалите хора на които им е умръзнало ит маниполатори били те и музиканти
123
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези "балерини" облечени в садо-мазо костюмчета в съчетание с фалшив псевдо патриотизъм и дрехите на гологлавия са си чиста проба 24 карата КИЧ! Слави прави пачки и работи за видиотяването на нацията по най меркантилен начин и в пълна псевдопатриотична мимикрия. Едно време се опита да направи пари със Софка, сега да му мислят родителите на таланта Крисия. Щом падат пари, гологлавия не се спира пред нищо. Разбрахте ли, канарчета?
122
2
 
24
 
! Отговори
Striker преди 8 години
Когато трябва да се отстоява гражданска позиция или да излезеш пред парламента на протест, не могат да се съберат и 5000. Но българина за чалга събира 55000. После защо ни ислямизират, защо има джамии. Щото 80% от тоя народ не става за НИЩО! 55хил. кухи ***, че и пари дали за билети!??
121
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
***! Чалагата проправя пътя на простотията с любезното съдействие на СлаТри.
120
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
do 138Брато, не очаквай хората на Дългия да допуснат такъв торент в торент сайтовете ни. Те даже започнаха да изтриват къси клипчета в бокса и тубата от снощи, камо ли някой да ти качи концерта от сайта им за пряко излъчване снощи.