Нина Николина се завръща с песента "Тебе да вземем"

Певицата ще има концерт на 15 юли в парка на Военната академия
29 юни 2020 10:33, Ния Христова
5

 

Точно 17 години след успеха на песента "Ти", Нина Николина събра добре познат екип, за да реализира новото си парче. Изпълнителката представи в ефира на Bulgaria ON AIR новата си песен "Тебе да вземем".

"На режисьора Александър Моллов му хрумна тази идея да се съберем отново. Когато се обадих на момичетата, те прегърнаха идеята с радост, а на самите снимки беше забава като тази преди 17 години. Винаги се надяваш да се повтори един успех, провокацията наистина е голяма. Не се мерим с "Ти", само се надяваме да я надскочим", сподели Нина Николина.
 
В "Тебе да вземем" се преплитат две фолклорни песни. На 15 юли Нина Николина за пръв път ще изпълни песента в парка на Военната академия. Това ще стане с помощта на музикантите Калин Вельов, Ясен Велчев, Мартин Ташев и Таня Първанова.
 
Изпълнителката разказа и как й се е отразила карантината заради новия коронавирус.
 
"Не промених начина си на живот през тези два месеца, продължихме по същия начин. Винаги сме били близо до природата - обичаме да ходим в планината, до Черно море даже стигнахме по време на този период. А Витоша е на един хвърлей от София. На мен винаги ми се работи, винаги съм ентусиазирана за това. Отпаднаха ми много концерти", разказа тя.
 
Новият клип на Нина Николина е подкрепен от Столичната община чрез линия "Солидарност в културата". Тя смята, че хората на изкуството са сред най-засегнатите от пандемията.
 
"Много е тъжно, че не можем да осъществяваме големите си проекти. Билетите за 15 юли не са много, тъй като трябва да има много малко заети места, но би трябвало в парка да бъде много красиво и приятно", завърши Нина Николина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Лично мнение преди 3 години
Тая Нина не може да пее. Като отишла да пее в Сърбия, я освиркаха сърбите, че няма глас. Мислех, че оттогава се е отказала да пее.
3
0
 
5
 
! Отговори
Оффф преди 3 години
Добре, че е Максим, че да хвърля по някоя кинта. За Вальо, свекъра и нищо не се чува напоследък. Май там си кюта във Франция след като продаде София-ленд. Ама да изоставите гроба на Даниела, свекърва ти Николинче, си е гадничко някак.
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак стари скелети от гардероба! Затова ли я лансираха в бТВ няколко дена, огладняла и сега айде песен! Абе моме има работа в шивашките цехове, и на полето сега, берат се череши....!Всеки който ги мързи да бачка пропява!
1
0
 
5
 
! Отговори
Стрина стърготина преди 3 години
Много харесвам музика със селски мотиви както и супертурбочалга.Те тва е култура.