Биг Брадър реши: Тачо вън!

Посочиха му вратата заради шамара, който удари на Зорница
Обновена: 2 окт 2014 14:12 | 30 сеп 2014 08:54, Александър Попов
69
Биг Брадър реши: Тачо вън!
Снимка: VIP Brorther

Семейството на Тачо и Жени Калканджиева, което бе в центъра на сюжета на VIP Brother, се раздели. След като удари шамар на Зорница Линдарева, Тачо бе принуден да напусне шоуто. По правилник насилието не се толерира и това натежа при решението снощи.

Още по темата
Своето мнение дадоха всички замесени в скандала, както и Домсъветът на Образцовия дом.

Всъщност в него няма нищо образцово, когато на масата има алкохол. Шамарът на Тачо се оказа вследствие на пресушените чашки по време на рождения ден на Иво Аръков. Съквартирантите стигнаха до кавги на висок тон заради бутилка вино, която вместо на трапезата бе запазена за готвене. Това предизвика скандал между Жени и Камелия Воче, а подпийналата Зорница се намесваше с неадекватни коментари. Те пък провокираха пияният Тачо да защити съпругата си с физическо насилие.

Самата Зорница заяви пред част от съквартирантите, че е напуснала Тачо заради системно насилие, но по-късно в изповедалнята отрече това и заяви, че за първи път получава шамар. Тя бе категорична, че не одобрява поведението му, но не пожела да вземе ясно становище дали съпругът на Жени да остане в шоуто.

Политбюрото, в лицето на Йорданка Христова и Евгени Минчев, гласува "за" извеждането на Тачо от къщата, но с различни мотиви. Христова се позова на правилника, докато за Минчев просто той не е ВИП и няма място сред другите участници.

Жени поиска съпругът й да остане до нея и да му бъде даден втори шанс, зрителите също бяха раздвоени. Думата бе дадена и на "героя" на вечерта, който се извини за поведението си на Зорница.

В крайна сметка решението на Биг Брадър бе Тачо да си стегне багажа и да напусне шоуто завинаги.

Драмата отмени предвидените номинации, като продуцентите съобщиха, че пусканите sms-и ще бъдат дадени за благотворителност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: VIP BrotherТачо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
3
 
! Отговори
me преди 9 години
Suvsem pravilno reshenie. Ako mu bqha pozvolili da ostane, utre vseki shte zapochne da razdava shamari i shutove. Da ne govorim, che nasilieto nad jeni puk e absolutno nepriemlivo. Izobshto ne znam zashto sa go komentirali. Ima si pravilnik, a tova e izkluchitelno tejko narushenie. Poluchi svoq shans i go propilq, tova e polojenieto.
51
1
 
8
 
! Отговори
НАРОДА ГО Е КАЗАЛ преди 9 години
ПИЕНЕТО И КУРВАРЛЪКА СА ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, А НЕ ЗА АМАТЬОРИ.КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ПИЕ СЕ НАПИВА, А КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА Е.. ГО ....
50
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига ни занимавахте с ***, *** и алкохолици!
49
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жена ти водеше скандала, а ти глупаво я подкрепи. Въпросът е защо й трябваше да прави скандал, след скандал. Изглежда ще си му платят на Тачо за участието.
48
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Шоу на парцалите и парцалесите... (от продуцентите до изпълнителите) Честито на "печелившите".. ха-ха-ха
47
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Nai goteniat pich da izgoniat.a nekrolozite dancheto xristova.kamelia i e ostavat.e koi e gybestiat sled kato nikoi ne.a da gleda poveche tosi firmat.samo ostanaxa mesechkov i evgeni i kozela arukov
46
3
 
3
 
! Отговори
До 42 преди 9 години
До АнонименПрав си, но отново повтарям, не е работа на една частна медия да насочва целия си ресурс в помощ на пострадалите.Мисля, че точно Нова ТВ имаше кампания в тяхна помощ.Не можеш да изискваш телевизията да спре всичките си предавания и да пуска само кампании за дарения и помощи.Има си начини да се организират подобни кампании и мисля, че те до голяма степен бяха успешни.
45
1
 
2
 
! Отговори
Dublin преди 9 години
...nai me izkefi......че е напуснала Тачо заради системно насилие, но по-късно в изповедалнята отрече това и заяви, че за първи път получава шамар....
44
1
 
4
 
! Отговори
мУдератор преди 9 години
Гола вОда съм!
43
1
 
0
 
! Отговори
До 35 преди 9 години
От 33Много глупав коментар.
42
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гола вода съм!
41
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Калканджиева обаче каква алкохоличка била, брей. И сама тича да си го покаже, за едно портмоне с пари.
40
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жени като жена с много опит в живота трябва да знае ,че от всяко дърво *** не става ! Опитва се да направи от някой нещо което не е ! Повярвала си е ,че може да изгради партньора си от нулата и да направи от него събирателен образ на всички които са минали през нея. Да ама не . Ако беше така всеки втори щеше да е преуспяла мутра с връзки. Тачо не става за такъв човек !
39
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do 41Пънчев е просто една кукла, която говори каквото му кажат в слушалката сценаристите. Какво се учудваш не знам, целта на цялата тази работа е да има сеир и да се заинтересуват повече хора.
38
2
 
28
 
! Отговори
Митьо преди 9 години
Най-лошо впечатление ми направи, когато Ники Пънчев сподели на тачо, че любовницата е казала той да се маха от къщата, а всъщност заяви продуцентите да си вземат решение. И въпреки, че тя отново го повтори пред двамата, той продължаваше да си настоява, само и само да има противопоставяне.Аз лично не го очаквах това и е доказателство, че никога не е късно да се изложиш, да бъдеш марионетка на някому с пари и да изопачаваш нещата по толкова грозен начин.
37
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
свлачища......
36
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на Биг брадър! И нито стотинка на наглия нехранимайко! Като иска пари, да ходи да работи.
35
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе типична родна картинка, какво ново-напили се и се сбили. За най-голямо съжаление така сме всичките, във всички нас го има тоя комплексарски синдром под всякакви форми.
34
3
 
34
 
! Отговори
болярка преди 9 години
Човек не може да си избира родителите, но може приятелите и жена си, както и поведението сам да си контролира. Жената на Тачо от приказките до тук ми се струва доста комплексирана, това сигурно идва от факта, че хора като маргините са я третирали като секс играчка, и тя сега гледа да малтретира мъжа си - изместена агресия. Той е нервен защото и жена му е такава - Калканджиева прилича на алкохоличка, която е видно че без бяло се побърква. Не го съжалявам, той си знае какво има в леглото.
33
6
 
0
 
! Отговори
do 33 i 34 преди 9 години
и по добри хора сте? нее ! през работно време дремИтИ У форУмитИ и пак лицимерничитИ ! спрете да гледати и мрънкъти кой за кво си дава парите! може виййй да ми ги вадИтИ но в това времиИ някой на ваз ви вадии заплатитии дорде висиити тука