Wosh MC най-обичан във VIP Brother, Вулева на другия полюс

Разплакаха Йорданка Христова заради 5 лева
Обновена: 10 ное 2014 14:06 | 6 ное 2014 09:24, Александър Попов
28
Wosh MC най-обичан във VIP Brother, Вулева на другия полюс
Снимка: VIP Brorther

За първи път във VIP Brother бяха разиграни номинации, в които съквартирантите трябваше да определят най-заслужилия да спечели шоуто, както и този, който е най-недостоен. Всеки един от тях даде своя аргументиран вот, а след него стана ясно, че най-харесваният е Wosh MC.

С непринуденото си поведение и принципните си позиции той привлече четири гласа, колкото и голямата звезда този сезон - Йорданка Христова. Тя обаче гласува за себе си като най-достойна за победата.

Зрителите видяха и сълзи в очите на естрадната певица. Поводът бе тиквеник, който Йорданка искаше да приготви в памет на майка си, но останалите не се съобразиха по време на изготвянето на бюджета и не включиха продукти за 5 лева.

"Разочарована съм, че заради едни цигари не уважиха моето желание", заяви Христова.

След като видяха тъгата ѝ и си припомниха причината за нея, Жени, Кали и Ели се помолиха на Big Brother и той осигури желаните продукти на Йорданка Христова.

На другия полюс при гласуването снощи се оказа Албена Вулева, която получи пет отрицателни номинации с мотива, че е "лош човек".

Най-емоционален бе Влади Въргала, който гласува против себе си и призна, че е влязъл в шоуто по чисто финансови причини. Той съжали за скандалите с Воче, призна за грешките си с алкохола и изтъкна, че няма как да бъде победител за пример в риалитито.

Глас против себе си даде и Ели Гигова, но нейната аргументация бе доста по-различна - нямало как да посочи друг при положение, че всеки има качества да бъде номер едно. Тя обаче се спаси и отива на полуфинал, след като Жени и Wosh MC дадоха глас, че тя е най-достойна в къщата.

Кали пък, като капитан на отбора победител в номинационната игра, спаси Жени, Тачо и Елена Кучкова от борбата за вота на зрителите в понеделник. Така застрашени от изгонване са Албена Вулева, Камелия Воче, Иво Аръков, Наско Месечков и Влади Въргала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Shark преди 9 години
Не очаквах човек като Йорданка Христова да падне толкова ниско и да участва в подобно долнопробно предаване. Жалко, хубава жена, прекрасна певица, но на стари години стана за смях. Да се поучат от Лили Иванова, може да е особен характер, но има достойнство жената, ето това е ВИП персона, а тея всички са долнопробни ***, и Данчето с всичкия си, се нареди до тях.
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Според нейните думи любовника й Тачо имал сериозни проблеми и трудно вдигал самолета. Зорница Линдарева нямала никакво намерение да му пази авторитета, особено след като чула какви думи зад гърба й говорят семейство Манови Тачо и Жени Калканджиева. Според психически нестабилната Зорница Линдарева липсата на мъжественост била една от причините Тачо да буйства и да бъде агресивен.
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поп фолк дивата Кали крие произхода си от срам, който сама си е внушила. Според източници, близки до изпълнителката на Пайнер, тя имала *** кръв. Нейният баща бил ***, но Кали упорито скривала какъв е родителя й и винаги заобикаляла темата, ако някой попита дали това е истина,
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
когато кали пееше "нашта система 4-4-2" и друсаше потни телеса и развяваше мазна коса по опушени клубове, които днес галено наричаме "чалготеки", нямаше проблем с миризми и хигиена! а сега се прави на светица! камелия воче е същата история! затова двете си паснаха!
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Биг Брадър е формат,който проследява човешките взаимоотношения.Въпреки,че на моменти забива в зоната на пошлостта,проследявайки диуретичните проблеми на участниците и начините по които те използват или не използват препарати и гъби за почистване.Наблюдавайки сблъсъка на характери,можем да си направим много житейски изводи,които биха ни били от полза.Напомнят ни,че комформизма и лицемерието са характерни за всяко общество, ние просто трябва да ги открием.
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тук пишат няколко групи хора.,Първите се дивят на факта,че останалите гледат това шоу,а пък не спират да коментират.Когато човек не гледа нещо,просто няма как да изкаже обективно мнение и естествено сменя канала.Втората група хора се опитват да ни вменят за кого да пращаме sms и за кого не.Третите изобщо не знаят правилата и се чудят,че никой не чете.Естествено книжките и плетките не са позволени.Идеята е да се видят реакциите на хората поставени в една различна среда.
16
2
 
13
 
! Отговори
me преди 9 години
Много информативна статия. Ама много.Но наистина, не можах да разбера, как така Тачо отново се оказа в къщата, въпреки че наруши най-основното правило на Биг Брадър - да не посяга на друг играч. Каквато ни е държавата, такива са ни и предаванията - няма правила, няма закони, простотията и агресията се толерират и това си е. Ако става въпрос за симпатичност и нормалност - Ели Гигова е единствената, която се доближава до моята представа за тях. Албена обаче е абсолютният лидер и характер.
15
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
защо да гласувам за да им пълня джобовете ли на тези алкохолици, има толкова нуждаещи се обикновени хора които разчитат на помощта чрез смс кампании, предпочитам там да дам своя глас
14
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
дръж се Исай още малко ти остава да изтърпиш в тоя кучкарник
13
2
 
10
 
! Отговори
гост преди 9 години
До гадателкаЗрелите хора не пускат СМС, защото не гледат *** предаване , а уважението ми към Йорданка Христова се изпари, след, като разбрах, че влиза в шоуто!
12
3
 
22
 
! Отговори
х преди 9 години
Телевизията убива!
11
0
 
20
 
! Отговори
bolka преди 9 години
Сценаристите на шоуто изпадат в противоречие.Някои от участниците заявиха, че всичко това в къщата е ИГРА. Т.е. целта е да се прави шоу, както например вкараха допълнително майката на Вулева.Вулева е избрала да играе ролята на отрицателен герой - злобен, нахален, мързелив и т.н.Други - като Гигова - кротки, добрички, неконфликтни.За какъв пример за подражание говори Н. Кънчев - участниците роли ли играят или са с истинските си характери? Важно е да се знае.Въргала е най-откровен - за пари!
10
3
 
39
 
! Отговори
101 преди 9 години
Няма достоен кандидат за победа защото достойните хора не участват в подобен род елементарни предавания! Вземете им лиценза и да се приключи тази агония наречена ББ, която години на ред бълва псведнозвезди, хора никому неизвестни стават звезди. Самозабравят се горките, но нали ги дават по телевизията все някой богат чичко ще ги хареса, ще им купи нещо, или пък някой продуцент ще ги намери за атрактивни и ще ги направи ТВ водещи. Хайде, слагайте точката на това.
9
1
 
14
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 9 години
Баси кефа, този сезон не съм гледал и 1 секунда от шоуто !
8
8
 
23
 
! Отговори
гадателка преди 9 години
Албена ще победи - тя не е най-лошата от всички, но определено е най-интелигентната, а и арогантната хора в България преобладават, така че ще я харесат.Ако се оценява само достойно поведение - Йорданка Христова трябва да спечели, но зрелите хора не пращат смс-и в такива игри/а и с право/.
7
1
 
3
 
! Отговори
DDT преди 9 години
Това шоу трябва да се направи по филма "Експериментът" и да е позволено ВСИЧКО вътре. Единствено при ЖИВОТОЗАСТРАШАВАЩА ситуация да се влиза. Който не го е гледал - да го изгледа и да ме подкрепи.
6
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако не е манипулиран вота Албена трябва да победи, но при етичните стандарти при провеждане на предаването едва ли ще се случи. Все пак да не забравяме, че вкараха вътре побонйника ПросТачо за единия рейтинг, без оглед на това, че унищожиха марката ББ на световно ниво. Не знам защо не им вземат лиценза за тази простотия между другото..
5
2
 
18
 
! Отговори
:) преди 9 години
До ба баами нямат право да вкарват книги, както телефони и т.н
4
6
 
12
 
! Отговори
ДДТ преди 9 години
До ба баЕ как да четат като повечето от тях не могат да говорят...ти искаш да четат. Праскат си великите ни випове диалектно пък кой разбрал - разбрал. От всичките - 2,3 да правят изключение. Не повече ! Кучкова вчера не разбра въпрос, в който присъстваше думата "екзистенциално" и искаше да и се зададе с дума, която разбира :) А тя, повярвайте, не разбира друго освен езика на цифрите и парите. Ако действително зададеш въпроса за четенето ще ти се каже, че това е шоу - не библиотека.
3
2
 
20
 
! Отговори
читател преди 9 години
ВИП брадър е просто една клоака.Участниците там - съдържанието на клоаката.