Геят Кристиян номинира първите в Big Brother

Ники Кънчев се извини на Божинов, нови две жени в шоуто
19 авг 2015 10:53, Александър Попов
32
Геят Кристиян номинира първите в Big Brother
Ники Кънчев с новата участничка Николина Маркова. Снимка: Нова тв

Ники Кънчев се извини от името на Нова телевизия на Валери Божинов, след като футболистът бе забъркан в гей скандал от нежния участник Кристиян.

Самият футболист не се включи в шоуто, тъй като по същото време със съотборниците си от Партизан се бориха за влизане в Шампионската лига срещу БАТЕ Борисов.

Още по темата

Иначе вчера в къщата влязоха две силни дами с мисията да въдворят малко ред сред останалите колоритни играчи.

Първа влезе Николина Маркова, която е преживяла две близки срещи със смъртта. Първо оцеляла в тежка катастрофа, а след това загубила бащата на детето си след тежка битка с рака. Тя е юрист по професия, а преди влизането си обеща да действа в къщата с доброта и да "извади душата с памук" на другите участници.

Аделина Банакиева пък е преборила рака, а многолюдната къща едва ли ще я изненада с нещо, след като има петима сина и знае какво е сблъсък на различни характери. Тя има градински център, определя се като изключително позитивна и е активен застъпник за социалните каузи. Признава, че не търпи хейтъри и мрънкащи хора.

Междувременно в къщата напрежението расте, след като Кристиян бе определен за Биг Бос и той взе присърце ролята си. Дори взе да определя кой колко ще пие, пуши и яде.

Шефът в селската обстановка получи правото да номинира и първите за изгонване. Той избра за зрителския вот да се борят брокерът Кирил и "говорилнята" Братухчев с мотива, че са подмолни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: Big Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
3
 
! Отговори
do 4 преди 8 години
Dobre go kaza,to4no taka
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А пък тая до него да облече нормални мъжки дрехи и да спре да се ***.
15
1
 
11
 
! Отговори
гост преди 8 години
Ники Кънчев да вземе да се обръсне!
14
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съгласен съм, че гея много дразни, но ми направи впечатление че беше учудващо прецизен при номинациите. Напълно точно описа другите двама ***, които номинира с всичките им недостатъци едно към едно.
13
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам кое е по-тъжното, това че жените се мислят за красиви или, че мъжете се смятат за много интелигентни. Най-неприятен ми е този с акциите, скоро имах възможност да си общувам с подобен умник, чак да ти стане мъчно колко си вярва. А гейчето със сигурност преиграва, това му е звездният миг и 100 % след предаването ще го бутат навсякъде, може и рубрика при Гала да му спретнат.
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До bobiЧи веселяк е тоз, уа. Gay на ингилийзки. Да не мислите че всички весели чиляци за с хомосексуална ориентация, а?
11
1
 
28
 
! Отговори
bobi преди 8 години
"Геят"... Моля не обиждайте хората с обратна ориентация, тоя индивид е психично болен и уникално тъпо парче, ей заради такива *** хората не понасят обратните. Дано го осъдят и да се завре обратно в дупката, от която се е пръкнал
10
28
 
18
 
! Отговори
Lora преди 8 години
Защо всеки път и във всяка публикация днес.бг нарича Кристиян гей. Не виждам, когато пишат за други хора да споменават сексуалната им ориентация. Да пишат всеки път - хетеросексуалния Бойко Борисов, например.....Според мен комисията за защита от дискриминация трябва да се самосезира. Има много ясно дискриминиране по полова принадлежност.
9
6
 
17
 
! Отговори
Батман преди 8 години
Хахах много ме кефи Кристян как ги прави дармадан :))))) Баси *** на по 25 баси чупките баси стойките, пък и до един с оскубанки вежди.....Хайде сега да им е малко хард :)))
8
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на кристиян че показа на ония татуираните какви кухи парчета са
7
2
 
12
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
Ot 25 codini BG e edin golqm big bradar
6
3
 
37
 
! Отговори
??? преди 8 години
Тоя помия пак ли ще я дават?Гледа ли я някой?
5
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Веднага се на*раха от страх, малко е това, аз на мястото на Божинов нямаше да им обърна внимание на извинението, при положение, че "признанието " на гея не беше на живо, а целенасочено записано, за да се търси сензация. Гнусни са ми от нова тв и това е!
4
11
 
12
 
! Отговори
аз преди 8 години
Геят всъщност си е подставено лице, най-вероятно актьор, който си играе добре ролята. няма начин да е толкова дразнещ. Просто няма начин
3
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
този сайт явно е придатък или подметка на нова тв. та им рекламира пошлите предавания от които би се погнусила и *** ,ако можеше да гледа телевизия
2
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СЕЛЯНИ НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ НА ТОЗИ СЕЛСКИ ГЕЙ ДА ВИ СРИНЕ АВТОРИТЕТА. ОТИДЕТЕ В КЪЩАТА И ГО ПРАТЕТЕ ТАМ ОТ КЪДЕТО СЕ Е ПРЪКНАЛ.
1
1
 
29
 
! Отговори
Бънди преди 8 години
После бъдете толерантни към обратните. Те са си такива недоволни и отмъстителни. Сега ги гони той, утре те ще гонят него, ама ама в къщата.