Нова провокация на първата дама на Сирия

Тя възхвалява страната си в разгара на насилието
Обновена: 25 юни 2012 16:19 | 25 юни 2012 16:19, Елка Василева
46
Нова провокация на първата дама на Сирия
Башар и Асма Асад. Снимка: архив, Reuters

Първата дама на Сирия Асма Асад отново провокира международната общност, след като се появи на тренировка на сирийския национален отбор по бадминтон с тениска, хвалеща хубавата й родина, пише вестник "Фигаро".

Още по темата

Снимката веднага обиколи интернет пространството. На нея се вижда Асма, облечена с дънки и с черната тениска, хвалеща красотата на Сирия. Първата дама е боса, но с перфектен педикюр.

"Ти, моя хубава страна", пише на тениската на Асма Асад, позирала за снимката миналата сряда в Дамаск по време на тренировката на националите по бадминтон, класирали се за параолимпийските игри това лято в Лондон.

Преди време лична кореспонденция на Асма, разпространена от опозиционери в медиите, показа, че първата дама се интересува повече от покупки на скъпи стоки по интернет, отколкото от случващото се в родината й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
много красива двойка,сила и здраве да ви дава бог иисуса христа.
40
1
 
1
 
! Отговори
аз преди 11 години
Тъпоъгълник и многоъгълник- лекуване с кръвопускане на тумори...
39
3
 
7
 
! Отговори
кико преди 11 години
красотата ,ще спаси света.браво на президента асад.никой тиранин няма право да диктува ,съдбините ви.китай и русия са с вас.
38
6
 
13
 
! Отговори
jeronimo преди 11 години
Видимо красива и интелигентна жена !Хвала ,че в този тежък момент е до съпруга си и при народа си !Защото може да е в Лондон,например !
37
3
 
13
 
! Отговори
един преди 11 години
Противна журналистическа пасмина!
36
0
 
14
 
! Отговори
Killuminati преди 11 години
ей това *** се побъркват от яд, че има кой да им се опъне - скоро така ще се обърнат нещата, че цялата пасмина която дърпа конците зад сцената, начело с Ротшилдови ще виснат на бесилото - ще има земен съд за цялата Талмудска пасмина
35
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Смешни и жалки сте. Хубави и нормално светско семейство.Какво лошо,че първата дама възхвалява красотата на родината си,че изглежда добре и че е с добре поддържан педикюр. Ха-ха-ха смешници.
34
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕЙ ДЖИ ЕС НЮЗ точка ИНФО
33
2
 
27
 
! Отговори
сектор Кабул преди 11 години
Провокация е тъкмо този вестникарски пасквил, опитващ се да хвърли кал върху престижа на сирийската първа дама. Откога, господа човекомразци и американоблизци любовта към родината се превърна в обект за упрек? Или желаете да ми падне пердето, да намеря ***, писала тази помия, да я разфасовам със сатър? *** съм ви и перверзната свобода на оклеветяванео и юдомасонерията, смрадливи твари и адвокати на израелско- американските военни престъпления.
32
1
 
26
 
! Отговори
_Ястреб_ преди 11 години
Хе да ви се изчуркам на тенденциозното заглавие! Наистина страшна провокация! Този въпрос трябва незабавно да се обсъди на заседание на Съвета за сигурност на ООН! Щом на тениската и пише такова нещо, не мога да си представя какво ли пише на пликчетата и! "Башар е най-добър!" ????
31
14
 
3
 
! Отговори
ввв преди 11 години
Поредният арабски президент, който ще захапе пепелта ...
30
2
 
15
 
! Отговори
за 23 преди 11 години
Ти на какво искаш да прилича на грозна еврейка ли. И като не ти харесва у България, стой си у Израел. какво търсиш майка си тук. Няма я.
29
0
 
21
 
! Отговори
Захи преди 11 години
А отпред да си сложи друг надпис "Петролът си е в нас, ходете си у вас!"
28
0
 
26
 
! Отговори
юнака преди 11 години
нека Басад да избие всички терористи в страната,давай Русия и Китай са с теб.
27
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
достойна жена,достоен президент-открито се противопоставят на опитите да ги поробят като нас...
26
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По света си хвалят родините и природата, а у нас я съсипват от алчност хищници-олигарси.
25
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А ние имаме ли първа дама,или президента ни е първа дама
24
2
 
39
 
! Отговори
Ивка преди 11 години
Браво, Асма..ти си пример за всички Първи дами по света. Дано по-бързо да победите терористите, които искат да съсипят твоята страна..
23
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
наистина тука е пълно с БОЛНИ"интернационалисти" по гласуването личи,а тоя на снимката ми прилича на онова малкото животинче от "Цар Лъв" с тоя дълъг врат и триъгълно лице
22
3
 
33
 
! Отговори
ДА ВИДИМ НАС преди 11 години
НАПРАВО СА СУПЕР. СТРАХОТНА ДВОЙКА. ЛЪЧЕЗАРНА УСМИВКА НА ПЪРВАТА ДАМА. НЕ ТАКА Е В БЪЛГАРИЯ. КЪДЕ Е ПЪРВАТА ДАМА НА БОЙКО? няма такава щото е *** саможивец. КЪДЕ Е ПЪРВАТА ДАМА НА НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ?- някой казват че имало ама аз не съм виждал такава. СТРЯСКАЩО Е ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ПЪРВИ ДАМИ. УПРАВЛЯВАТ НИ СЕЛЯЦИ БЕЗ ЖЕНИ. НЕЗНАМ ВЕЧЕР КАКВО ПРАВЯТ?