Дамаск опроверга: Сирийската първа дама не е бременна

Ставало дума за твърдения, които са далеч от истината
30 яну 2013 10:52, Елка Василева
35
Дамаск опроверга: Сирийската първа дама не е бременна
Асма и башар Асад. Снимка: архив, Reuters

Съпругата на сирийския президент Башар Асад Асма, не е бременна, пише в. "Вашингтон пост", позовавайки се канцеларията на сирийския президент.

Опровержението на Дамаск е поместено на английски и арабски на официалната страница на сирийското президентство във Facebook. В съобщението се заявява, че става дума за неверни твърдения, които са далеч от истината.

Още по темата

Неотдавна ливанският вестник "Ал Ахбар", симпатизиращ на Асад, писа, че според източници от Дамаск съпругата на Асад може би е бременна. Според някои информации сирийският президент лично съобщил щастливата новина по време на среща в Дамаск с неназовани гости.

Още през ноември миналата година йорданските медии информираха, че сирийската първа дама е забременяла през юни, тоест бебето трябва да се роди през март.

Башар и Асма Асад, които сключиха брак през 2000 година, имат три деца. Синът Хафез сега е на 12 години, дъщерята Зейн е на 9, а малкият син Карим е на 8.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
mimi77 преди 11 години
Mnogo sa gotini!Ne prilichat na tapi islqmisti!!!
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
balgarskite medii slyjat na amerikanskite cionisti,amerika anglia francia tyrcia jelaiat nefta na siria zatova vodiat voinata s teroristi izlimisti kato opozicia ,chetete i ne se podvejdaite asad shte pobedi i to s naroda si ne kato balgarskite dypedavci i izmenici .
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
......през задното дворче - не се забременява --а и от този Мравояд --има такова - но по-красиво от тази арабска *** !!
20
0
 
2
 
! Отговори
do 22 преди 11 години
А известно ли ти е, че САЩ свалят подкрепата и финансирането на сирийската свободна измислена армия. Защото не са получили местна подкрепа.Това вече е потвърдено полуофициално и ги оставят да се оправят сами.А Турция с всички сили се опитва да изгони измисленото ръководство на сирийската опозиция. Договорено е, то да се премести от Турция на Сирийска територия. Турция усеща накъде духа вятъра и се опитва да се освободи от товара и да затвори границата за наемниците.За тях това ще е финито.
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
evreiski du6mani i va6ia red idva
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
свежо дете
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
23 aaaaaa towa sami si go naprawihme , никой не ни караше да гласуваме по този начин през годините , нали зняеш всеки народ си заслужава управлението , можехме много по рано да влеземе ЕС ,в Шенген в валутния съюз , само че народа си гласуваше за сполуки и тем подобни глупости , поне се размина без насилие , каквото се случи в Югославия и какво се случва в Сирия.
16
5
 
3
 
! Отговори
Резани Мангали преди 11 години
Нищо, ние ще я забременим.
15
0
 
6
 
! Отговори
ДО 19 преди 11 години
Те пък едни революции особено в България и Русия!!! Нас продължават да ни управляват комунисти до ден днешен а в Русия ще се редуват Путин-Медведев-Путин докато не остареят като Елцин! Горбачов продаде родината си за долари и сега го е страх да се върне в Русия!
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
19 беше до 17
13
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
18 така ли не знаех че има петролни залежи в Чехия и Полша ,в румъния си прав имаше някакви залежи , а у нас , не се ли проведоха преди 23 години нежните Революции в бившия соц.лагер , арабите с техните тоталитарни режими дори закъсняха твърде много но това се дължеше на една основна стратегическа грешка, която направиха САЩ ,а именно че оставиха Садам на власт след първата война в залива , винаги има логока в политическите събития , но тя не в посоката в която е търсите след 2001светът е друг
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
17 статията е за гражданската война в Сирия
11
0
 
9
 
! Отговори
От 12 до 14 преди 11 години
Нищо! "Революции" се правят само там където има петролни залежи но това е случайно!
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
12 какво общо имат те с гражданския конфликт в Сирия
9
1
 
22
 
! Отговори
ъх преди 11 години
Красива жена. За разлика от онзи кон Даяна. Но естествено пропагандата работи - за едната плюене, за другата - безброй филми, колко е красива, колко това, колко онова. Тука 99% от плювачите няма да пипнат толкова красива жена, иначе са големи разбирачи.
8
0
 
3
 
! Отговори
До 11 преди 11 години
Предполагам че имаше предвид евреите или американците?
7
0
 
7
 
! Отговори
Текс Снимка преди 11 години
В знак на принадлежност към *** някой се е опитал да омаловажи Башар Асад чрез изписване на собственото му име с малка буква! Само че той ще си го върне!
6
0
 
2
 
! Отговори
kimi преди 11 години
Защо *** позволяват да се пишат простотии тук.Хора които нищо не разбират нито от политика ,нито от история,камо ли пък от днешното развитие на световните дела.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
5. Така, като я гледаш ще бъде в Англия , защото първото й гражданство е Британско .Както жената и дъщерите на Садам са в Египет , а приятелката му живее в Париж .
4
0
 
2
 
! Отговори
maketo преди 11 години
сабалето требеше да роди ся не била бременна абе тия журналисти така ли си изкарват парите пишат г;ипости после опроветгават то е се едно до обед да пием слетобед да повръщам и вечерта па да пием