Мъж опита да взриви бомба в самолет

Неутрализиран е от екипажа
24 фев 2019 19:22,
13
Мъж опита да взриви бомба в самолет
Снимка: Reuters

Самолет на бангладешките авиолинии Биман, изпълняващ полет от бангладешката столица Дака за Дубай с междинно кацане в Читагонг (Бангладеш), се върна в Читагонг след опит за отвличане, съобщи Ройтерс.

Още по темата


Агенцията се позовава на висш служител на авиокомпанията. На всичките 142 пътници е било позволено да напуснат самолета, който е заобиколен от полицаи и войници, предаде БТА.

Според британския вестник "Мирър", който цитира бангладешки медии, един от пътниците, въоръжени с нож и заплашващ да взриви бомба, се е опитал да нахлуе в пилотската кабина и да отвлече самолета, но е бил неутрализиран от екипажа и самолетът се е върнал на летище Читагонг.

Похитителят и двама членове на екипажа още се намират в самолета. Твърди се, че той е искал да говори с премиера на Бангладеш.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече няколко пъти предлагам черпня с добър френски коняк на този, който ми покаже коректна снимка на самолет в Бг.тудей! Самолетът не само е карго, а не пътнически, но не е на Биман Аир.Премислих, вдигам залога на по-добър коняк - азербайджански!
3
4
 
6
 
! Отговори
do 2 преди 5 години
Не издребнявай! Нали има самолет на снимката. Предполагам?
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Минчо Делников - Редактор нямате ли си в "медията"Бе, сигурно имат ИД редактро, ама той дали е виждал самолет, че да разпознае карго!
1
3
 
40
 
! Отговори
Минчо Делников преди 5 години
Уникален материал уникални "журналистки" имате.Като прикрепяте снимка към статията не гледате ли?Тоя самолет е товарен.Такива големи порти пътническите нямат.Редактор нямате ли си в "медията" .Аре стига неграмотници сте назначавали! Журналистическия факултет на СУ такъв "материал" ли пуска вече.Ами то всяка трета снимка не съответства на статиите ви а за съдържанието да не говорим.Айде по сериозно!