Анджелина Джоли разказа за зверствата в Афганистан

Показа писмо на жена, живееща там
37
Анджелина Джоли разказа за зверствата в Афганистан
БГНЕС

Анджелина Джоли помоли последователите си в социалните мрежи да следят и да се информират за зверствата, които се случват в Афганистан.

Преди няколко дни 46-годишната актриса сподели лично писмо, което е получила от млада дама от Афганистан. Част от написаното беше скрито, за да се предпази идентичността на подателката. Според описанието на Джоли, момичето не може да се върне на училище заради правилата, наложени от новия режим на талибаните.
 
Анджелина отбелязва, че жените в Афганистан биват арестувани заради участието си в мирни протести.
 
„Може би повече никога няма да изляза навън или да имам възможността да говоря, тъй като съм момиче“, се казва в писмото. В друга част момичето пише, че жените нямат никакви права, нямат право на глас и не могат да продължат пълноценния си живот. „Правата на жените са отнети и те нямат право на нищо в тази страна“, допълва дамата.
 
Анонимната подателка дава за пример случай отпреди няколко седмици, когато талибаните са арестували две от жените, които са посмели да поискат повече права и свобода за своя пол. Пишейки, че тази случка я е оставила шокирана и обезкуражена, дамата казва, че е помислила това за края на свободата и щастливия живот.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая най-накрая си намери занимание различно от това да хули бившия си мъж. Ако мъжа й беше афганистанец, нямаше да й мине през ъкъла, че може да каже крива дума на мъжа си!
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На крива ракета космоса и пречи
25
1
 
1
 
! Отговори
Татул до 26 преди 2 години
И аз си помислих същото преди да прочета коментара ти. Тая жена стана като ходещ скелет.
24
1
 
3
 
! Отговори
До 27: преди 2 години
Ти тъпaнap ли си или се правиш на такъв? Дразнещото е, че една необразована актриса вместо да ни занимава с нейните роли в киното, се опитва да ни дава акъл за неща от живота, които не разбира. Мисирките тук трябва да коментират и анализират тяхната игра в киното, а не да ни натрапват някакви изкукуригали баби или лелки като модел на поведение и мислене.
23
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аве какво ви интересува как изглеждат ще се жените ли за тях? Ама много кусури бе господа перфектни я дайте по една снимка да ви видим на какво мязате мака че имам горе долу представа какви сте животни балкански.
22
1
 
1
 
! Отговори
. преди 2 години
Много харесвам какво прави в живота си тази жена. Браво на нея. Но сега се загледах в ръката й..... изглежда страшно, като ръка на скелет.
21
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Анджелина Джоли ни разказва? Не е ли подателката на това писмо? Уж да направи нещо добро, а тя си направила пиар. Браво Анджелина, браво Джоли! Колкото за това, което се случва в Афганистан, описаното в писмото не е ново. Тези неща се знаят и започнаха по време на изтеглянето на американските "миротворци" и "демократи". Отидоха, забъркаха кашата и оставиха афганистанците да се оправят с нея. Браво и на тях!
20
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Родните yтайки на обществото бързат да си излеят простотията в коментарите виждам. Браво само така покажете за какво само ставате.
19
3
 
3
 
! Отговори
аз преди 2 години
разказва за зверствата на американците в Авганистан, Ирак, Сирия, Либия и така нататък. Списъка е доста дълъг.
18
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Афганистанските мъже бяха тези, които се биха с американските окупатори, за да освободят страната си. Бягащите на летището в Кабул бяха афганистанските грантаджии."_______________________ Тези същите биха и руските войски преди това. Постигнаха си шериата..
17
10
 
26
 
! Отговори
cinik преди 2 години
От бивша наркоманка и пр0ститyтка без средно образование акъл не ща. Господ и е дал красота, която тя пропиля, хубаво,че имаше късмета да попадне на режисьори, които я направиха известна, иначе щеше да свърши под някой мост.
16
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
айде и тоя скункс почна да дава акъл. срам за баща и и бившия и мъж
15
10
 
21
 
! Отговори
А бе преди 2 години
Джолито да погледне себе си първо! След всички простотии, които направи, тръгнала да оправя света!
14
5
 
17
 
! Отговори
fact преди 2 години
нормално. тез предадоха американските ценности без пушка ***. сега да се насладът на шариата. кви са тез писма до христиени, че и зад океана? Пишеш на имама, той ти решава и край.
13
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обърнете внимание на ръката й. Побиват ме тръпки. Скелета от гардероба.
12
2
 
10
 
! Отговори
oz преди 2 години
Афганистан е гробницата на империите...................СССР, след това САЩ................и руснаците, и американците се оттеглиха................и сега Афганистан е в ръцете на талибаните!!!
11
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези зверства стават заради позорното изнасяне на американските войски от Афганистан, под *мъдрото* ръководство на тоалетната чиния от Белия Дом и шайката престъпници около него. Нека му го каже на него това, не на последователите си. Но лицемеритето на либерастичните изверги не може да се измери с никакви мерни единици. Че сега не могат и Тръмп да обвиняват повече.
10
8
 
11
 
! Отговори
Няма вече цици преди 2 години
и не е интересна вече.
9
10
 
28
 
! Отговори
пх преди 2 години
Няма ли кой да разясни на Джолито, какво добро са оставили след себе си американците след всяка поредна воено "Демакратична" интервенция по света??? Хаос, разруха, социално напрежение и сегрегаця в обществото, да не говорим за хилядите невини жертви сред мирното население докато тече процеса на "демократизация"!
8
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая и Лопес са ми най-гнусните. Плюс Деми Ловато, но мисирките тук я забравиха в последно време.