Нетаняху обеща: Ще променим Близкия изток

Това, което Хамас ще преживее, ще бъде трудно и ужасно, закани се той
9 окт 2023 19:28, Анисия Иванова
88
Нетаняху обеща: Ще променим Близкия изток
Снимка: БГНЕС

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху обеща да „промени Близкия изток“ във войната на Израел срещу палестинската терористична групировка Хамас, докато армията нанасяше въздушни удари по ивицата Газа.

„Това, което Хамас ще преживее, ще бъде трудно и ужасно... ние ще променим Близкия изток“, заяви Нетаняху пред официални лица в южната част на страната, където бойци на Хамас извършиха изненадваща атака в събота сутринта. „Това е само началото... всички ние сме с вас и ще ги победим със сила, огромна сила“, добави той.

Бойците на Хамас нападнаха градове и общини в южната част на Израел на разсъмване в събота под прикритието на ракетен обстрел в най-смъртоносната атака в страната от десетилетия насам.

Израел отвърна на нападението, като нанесе интензивни въздушни удари по Ивицата Газа, която е под контрола на ислямистката групировка.

Откакто Хамас започна атаката си в събота, в Израел са загинали над 700 души, а от страна на Газа - най-малко 560 души. /БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
2
 
8
 
! Отговори
Божил Божилов преди 7 месеца
Всички родени на тази планета имат право на живот и правото да защитят своето достойнство.Не е редно еврейски главорезида избиват арабите,а когато след 50 г.получиха отпор да обявят палестинските бойци за животни.
58
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 58пострадалите от тях са малко от 5000 ракети////ВИзраел действа ПВО, Железен купол" И повечето от тези 5000 ракети са унищожени. Обаче се оказва, че количеството винаги побеждава.,,Железен купол" е безсилен срещу толкова много ракети и то атакуващи предимно Южен Израел.
57
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
В момента най-лошото нещо на Земята е да си палестинец жител на Газа.Който е по умен бързо ще напусне Газа, който се прави на силен, ще умре в агония.
56
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
А въобще нападащите ги дали са от Хамас като тя е политическа управляваща партия и за какво да подлага населението си под нейно управление на отмъщението на Израел,който туй чака да ги превземе и да ги обезличи заедно със земята им,освен ако не са подкупили някои да действат от тяхно име понеже в тъмното кой ще ги познае,а ракетите не са поразили толкова населени цели и пострадалите от тях са малко от 5000 ракети като залп както ги описват няколко ранени и една жена убита,но др. са много повече.
55
1
 
2
 
! Отговори
До55 преди 7 месеца
Прав си,едните са противни,ама другите са отвратителни и не напразно ги разчистват от хилядолетия насам,времена когато е нямало и помен от русофили и тем подобни елементи!
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Направо ме побиват тръпки от плановете на тия.
53
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Абе и двете нации са противни ама не мога да ги разбера русофилите да викат за тия гнусни араби ахмак сила алах акбар и така нататък. Всъщност май ги разбирам - не е лесно да си изпържен мозък.
52
2
 
0
 
! Отговори
КОМУНОИД ДРУГАР преди 7 месеца
Подхващат ни изреялтаните.....
51
0
 
2
 
! Отговори
Мазньо преди 7 месеца
Мазнев!
50
1
 
2
 
! Отговори
ГАЗА преди 7 месеца
Скара за пържене на агресорите....
49
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Закона на евреите влицза в действие, зъб за челюст, око за две!
48
2
 
3
 
! Отговори
Joe преди 7 месеца
Тази война ще приключи за няколко седмици. Сетете се сами кой ще е размазан!
47
0
 
3
 
! Отговори
До47 преди 7 месеца
А какво е Палестина,и има ли разлика с Украйна?И едните и другите са нечии маши,и едните и другите ще ядат пердах до откат,с малката разлика че евреите не си поплюват за разлика от руснаците!
46
0
 
3
 
! Отговори
До 45 преди 7 месеца
ЧЕ ТО САМО СЪС ЩАТСКИ И БРИТАНСКИ РАКЕТИ ПУЦАТ ПО РУСИЯТА БРЕ
45
0
 
1
 
! Отговори
До 46 преди 7 месеца
Палестина не е Украйна с НАТО.....
44
7
 
10
 
! Отговори
Българин преди 7 месеца
Русия трябва да се учи от развитите демокрации като Израел, как се водят военни действия. Гледам как за един ден бяха разрушени стотици сгради, цялата ивица Газа е в пламъци от запалителни оръжия. Така се прави в развитите демокрации. А не да стреляш само по военни в окопи.
43
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Случващото се в Газа да послужи като обеца на ухото на проошляците укри и техният дрогиран вожд,какво ще се случи с тях ако посмеят да атакуват Русия с ракети предоставени им от Сащианци.
42
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Мачкай, Израел! Това са юдейски земи от 3500г пр.н.е.. Арабите да нямат претенции. Имате военния потенциал да размажете всичко наред! Мнението на бачкера страхливец русофил е ясно. Картинката е ясна. Прочее, Израел за около час ще помете Иран, ако пожелае.
41
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ако бе мирно седяло не би чудо видяло ! Евреите си знаят работата - ЗЪБ за ДЕСЕТ.
40
1
 
7
 
! Отговори
ГАЗА Е СКАРА ЗА преди 7 месеца
Пържене......на агресори....