Нетаняху поряза Макрон за прекратяване на огъня в Газа

"Хамас" носи "отговорността за всяка вреда, нанесена на цивилни"
11 ное 2023 09:30, Александър Попов
109
Нетаняху поряза Макрон за прекратяване на огъня в Газа
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Израелският премиер Бенямин Нетаняху отхвърли призива на френския президент Еманюел Макрон за прекратяване на огъня в ивицата Газа, предаде Франс прес.

В излъчено снощи интервю за Би Би Си Макрон поиска от Израел да спре бомбардира и да убива цивилни в палестинската територия.

"Хамас" носи "отговорността за всяка вреда, нанесена на цивилни", реагира Нетаняху. Той припомни, че палестинското ислямистко движение е започнало войната, убивайки хора в Израел на 7 октомври, и го обвини, че използва цивилни като "жив щит".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още по темата: Нетаняхуизраелмакрон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
5
 
17
 
! Отговори
Ей соци моци преди 5 месеца
Я слушай вземи та прочети историята преди да коментираш защо хамас са влезли в израел и защо се стигна до толкова жертви също така във продължение на повече от 70 години кой даваше пръв жертвите реалните жертви (Палестина) или окупаторите изсраел.. то по тая логика Ботев и Левски също са били терорристи щом са се борили за свободна България
35
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
И правилно го е порязал. Французите станаха северна африка, арабин до арабина, неконтролируемо. Да се организират т.нар. световни организации и да уредят връщане на заложниците, оттам нататък Израел ще не ще, трябва да спре с атаките. В момента се въртят в кръг - едните казват, че няма да върнат заложниците, докато не спре огъня, другите твърдят, че няма да спрат, докато не върнат заложниците. Цивилни умират и от двете страни, защото Хамас не са спрели да изстрелват ракети по израелски градове,
34
1
 
0
 
! Отговори
Ххаал преди 5 месеца
Йайаййа
33
6
 
3
 
! Отговори
Мъка преди 5 месеца
До Анонимен 42 Аааа, не се прав. Путин е по зле. Не прилича на Хитлер, но го надмина.Хитлер се самоубива с чест .Да видим Путин дали ще има смелост. Не може вечно да се крие , като Садам.
32
7
 
8
 
! Отговори
Дядо Соци преди 5 месеца
До Анонимен 37 Защо да има икономически санкции срещу Израел ?Израел не е нападал никого.Хамас решеха да направят малка военна операция като Путин и го отнесоха като куцо пиле домат.Войните не са шега работа.Трябва да се забранят с закон в целия свят. Но кой да го направи ?
31
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Макрон се е уплашил от палестинските терористи. За да се оправят нещата трябва да се действа със скалпела да се реже до кокъл палестинския тероризъм и накрая кокалите на Хамас да се кремират. Всяко друго решение, особено някакво двулично примирие налива вода в мелниците на Хамас и Кремъл което неминуемо ще доведе до нов още по-жесток тероризъм. По същия иддиотски начин и Русия иска временно примирие в Украйна с цел да набере боеприпаси и ракети и да удари отново по Украйна.
30
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Като го гледаш същиат като хитлер прическата само юдей може да е толкова кръвожаден въспозваха се от втората световна война измислиха една холокоста за немците за да ги хранят цял живот
29
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Юдеите трепят деца и жени, но проблем, обаче те вечно ще се оправдават с измисления Холокост, те са богоизбран народ :))) САЩ са толкова смешни в момента, че не смеят да кажат нищо на печатницата си за долари, че не е истина :)))
28
5
 
6
 
! Отговори
Оохо да преди 5 месеца
Веднъж се засякох със Нетаняху във женската тоалетна, след като го наддупих му напълних задния двор с бяло, но изведнъж започна да се *** на вратата и аз отворих, то па кой да е било няма да познаете, Зеленски но аз веднага го дръпнах и него вътре и той започна да ми смучче хамбалите доло докато аз шляпах Еврейския нетаняху, жалко но след седмица по късно се разбра че нетаняху е получил аннално разкъсване и починал от кръвоизлив, докато Зеленски си миел зъбите и плакнел устата със смрадлика
27
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Сега ще има ли икономически санкции за Израел?
26
7
 
3
 
! Отговори
БРАВО преди 5 месеца
Сабат шалом на всичкив коментароте!
25
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Те ако можеха евреите, щяха да заличат палестинците от лицето на земята, щото им пречат, нали са им окупирали територията, ама се правят на "ангелчета" за пред света, все ощте :)))
24
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Къде е Урсулката? За окраина през ден плюеше по Россия защо сега не си помръдна з.ка?
23
8
 
8
 
! Отговори
Аз съм! Слушай преди 5 месеца
Аз съм бивш войник евреин който воюва на страната на израел, ето какво се случи значи аз избих повече от хиляда израелци и обеиних Хамас за зверствата ми, след това избих над десет хиляди цивилни в Палестина, и отново обвиних Хамас че ги е ползвал като жив щит... Хахахаха
22
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Церия свят видя истинското лице на евреите. С нищо не са по-добри от терористите и нацистите. Извършват геноцид в момента.
21
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Шалом бе, терористи!
20
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Макрон ако си мисли, че може да преговаря с еврейски нацист, значи е в голема грешка :)))
19
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До ха Нетаняху изгони злите социалисти от парламента, спря раздавките за бедните и превърна Изрел в икономически гигант.
18
6
 
12
 
! Отговори
Факт преди 5 месеца
Ушатия нос го мразят даже и юдаците! Ако не беше военно положение, щяха да го свалят
17
4
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 5 месеца
ами тъпият макрон да изтегли веднага посланика си в израел и да спре всякаквапомощ