Поне 15 палестинци загинаха при израелски бомбардировки в Газа

Израелските сили са застреляли 46-годишен инвалид
55
Поне 15 палестинци загинаха при израелски бомбардировки в Газа
Снимка: БГНЕС

Най-малко 15 палестинци загинаха рано тази сутрин при израелски бомбардировки в централната и южната част на ивицата Газа, съобщи палестинската новинарска агенция УАФА, цитирана от Ройтерс и БТА.

Тринайсет души загинаха при израелска атака срещу сграда в бежанския лагер Нусейрат в централната част на ивицата Газа, а жена и детето ѝ бяха убити в южния град Хан Юнис, съобщи УАФА.

Израелската армия е убила тази сутрин двама палестинци при операция на Западния бряг, предаде агенция УАФА.

Израелските сили са застреляли 46-годишния инвалид Исам ал Файед на входа на бежанския лагер Дженин, съобщи агенцията.

Още един палестинец, 20-годишният Омар Лахам, загина от огнестрелна рана в главата при сблъсъци с израелските сили в бежанския лагер Дхейшех южно от Витлеем, предаде УАФА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: Газа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
за промити черепи ! преди 5 месеца
Докато политическите динозаври не се разпаднат, болшинството от ресурсите, включително човешките, ще бъдат системно унищожавани. НЯМА КРИЗА НА РЕСУРСИ !!! СВЕТОВНАТА КРИЗА Е КРИЗА НА ШАЙКА ПСИХОПАТИ, РАЗПРЪСНАТИ РАВНОМЕРНО ИЗ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ, КОИТО ПРОМИВАТ ЧЕРЕПИТЕ НА МИЛИАРДИ ХОРИЦА ОЩЕ ОТ БЕБЕШКАТА ЛЮЛКА, ЗА ДА ГИ ТЪРПЯТ !!! ИЗВЪНЗЕМНИТЕ СА МЕЖДУ НАС И НИ СЕ ЧУДЯТ НА ОВЧЕДУШИЕТО !!! ПЛАЩАЙТЕ ДАНЪЦИ, ЗА ДА СЕ гаврятСвас !!!
32
0
 
1
 
! Отговори
Емил СТЕФАНОВ преди 5 месеца
Такива зверства съм виждал само по филмите...
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Единственото общо между Палестина, Израел и Украйна, са САЩ, Иран и Русия. Понеже много нашенски *** виждат само в черно-бело, чуят ли САЩ или Русия, се чувстват значими само ако заемат страна и от яд да са против САЩ или Русия. Те не се вълнуват от тероризъм, убиване на деца, никога не реагират ако подобно нещо стане в Мексико, Мианмар, Сомалия или Корея. Също както при кучето на Павлов, лигите потичат първосигнално само ако чуят заветната команда САЩ/Русия. Това не са и българи.
30
1
 
4
 
! Отговори
терористиИДИОТИ преди 5 месеца
ПЛАЩАЙТЕ ДАНЪЦИ ЗА ДА ОТИВАТ ЗА ХУМАНИТАРНИ ПОМОЩИ ЗА терористиИДИОТИ !!!
29
3
 
4
 
! Отговори
КатоДойдатВ България преди 5 месеца
ТЕРОРИСТИТЕ И ЗАПОЧНАТ АТЕНТАТИмалоумните ДЕТО ГИ ЗАЩИТАВАТ ЩЕ СЕ СКРИЯТ ПОД ПОЛИТЕ НА ЖЕНИТЕ СИ !!!
28
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Защо въобще сравнявате Украйна и Израел? Освен че сащ и иран подкрепят някоя от страните? Палестина нападна Израел, там си е обявена война и от двете страни и никой не отрича. Не забравяйте, че Хамас са правителството на Палестина. В другия конфликт, Русия твърди че е специална операция и не са обявили война.
27
7
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 5 месеца
Е, и? Голяма работа. Те тези се плодят като канални плъxoве. И никаква полза от тях. Даже много ги жалят евреите
26
8
 
10
 
! Отговори
Щерю преди 5 месеца
Целта на Цахал е да избива не бойци на Хамас - а хиляди палестински деца, които след 20 години ще застрашат Израел...
25
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не забравяй обаче и цар Иван Шишман евреина! Който пък до последно направи всичко да спаси България от османските орди. И между другото, уафа е телевизията на Хамас. Откога станахте талибани и главорези?
24
7
 
10
 
! Отговори
Българин преди 5 месеца
Камелийко, кви са тия списвания без контекст? На 7-ми Октомври, в навечерието на подписване на мирен договор между Израел и Саудитска Арабия, Хамас нападнаха Израел с цел да осуетят мира. Звераски клаха, изнасилваха и раниха хиляди; стотици отвлякоха. Израел заслужено им отвръща на удара, предупреждавайки седмици с листовки, смс и какво ли не цивилните да се оттеглят. Който е останал да се бие на страната на Хамас - хак да му е! Бой до последния хамасник убит или предал се, зад Израел до освобож
23
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 26. И точно заради ВВС евреите са разнасяли калашници? Откъде ли са ги взели,в израелската армия не са на въоръжение? Може би са ги купили от Москва?Май те сърби главата..отвътре?
22
11
 
8
 
! Отговори
Умен преди 5 месеца
Тези жестокости няма да бъдат забравени и кривоносите ще живеят в хорор,завинаги.Годината не е 1967 и арабите не са тези с камилите.През годините си набавиха достатъчно оръжие.Вече дори и ФАЩ има страх от Иран .Така ,че ще дойдат добри времена.Ще има бой по църните кривоноси.
21
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Изобщо "Хамас" излязоха слаби математици и тактици ! Всичко, което направиха е,че донесоха много повече мъка за собствения им народ.Но те това винаги са искали - Да станат мъченици! Обаче в очите на света изгубиха шанс за суверенно управление, защото се оказа че не могат и не желаят собствена държава, а партизанщина и тероризъм! Затова в историята няма ц**анска държава! Няма и да има!
20
10
 
12
 
! Отговори
Бой преди 5 месеца
по терористичния инкубатор! Слава на Израел!
19
13
 
11
 
! Отговори
Ббс им се изсмя преди 5 месеца
БиБиСи даде какви скалъпени видеа разпространяват евреите, с които оправдаваха агресията си нас болница с недоносени деца и раково болни. Две различни видеа за това как заварили помещение в болницата. На едното има два калашника, на другото един. Сложили и Коран. И някакви други неща и ги наредили за снимки, но недогледали. Самото ббс ги показа и им се смя. Приличаха на видеата, в които търсеха оръжията за масово унищожение на Саддам.
18
12
 
3
 
! Отговори
АнтиЗомби преди 5 месеца
Над 1000 руски войника умират всеки ден в Украйна ::)) Не зная каво общо има с темата, но ми се прииска да го напиша ха-ха
17
14
 
10
 
! Отговори
Умен преди 5 месеца
Международното право умря,както умряха хиляди деца в Газа.Стана ясно ,че силния печели.Ще пребъде този,който има най-доброто оръжие.Чух ,че до 12 дена Иран могат да имат атом.Да видим кой е следващия .
16
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Много ми харесват санкциите на Турция срещу клюноносите. Ако продаваш 4uфyтаpcku стоки,ти палят магазина.
15
15
 
14
 
! Отговори
Izzeddin el Kassam преди 5 месеца
исрел изгуби над 45 танка за два дни. Оказаха се неподготвени за война по улиците на Газзе. Сега си избиват яда на жени с деца и инвалиди. Това са нацистите на 21-ви век. Началото на края на исрел се вижда все по-ясно.
14
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Израел е държава за пример! Европа да гледа и да се учи, как се действа с тарамбуките! Не, ела да те нахраня, пък ти после направи едно атентатче и вдигай пръста! Само от сопа разбират тия магали!