Вече над 14 000 са загинали в Газа

Тва обяви "Хамас"
21 ное 2023 21:37, Стела Стоянова
35
Вече над 14 000 са загинали в Газа
Снимка БГНЕС, архив

Правителството на управляващото ивицата Газа движение "Хамас" обяви днес, че при израелските бомбардировки срещу палестинския анклав от началото на войната на 7 октомври насам са загинали 14 128 палестинци, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Сред жертвите има 5840 деца и 3920 жени, уточниха палестинските власти. Освен това са били ранени 33 000 души.

Министерството на здравеопазването на Газа от своя страна съобщи, че десетки трупове покриват улиците в северната част на ивицата и е невъзможно да бъдат преброени поради интензивността на ударите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: ХамасГаза
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
6
 
! Отговори
истински мъж преди 5 месеца
Първо,нещо казано от античовеците от Хамас,е лъжа.2.Дори да е истина,виновни са античовеците-палестинци от Хамас.3.И по-лошо ще стане умопобъркани арабски терористи,и си го заслужихте. 4.Да застанем зад Израел-те водят войната на цивилизованото човечество,срещу варварите.Пояснявам-един свят в който най-важното е да удряш по пет пъти челото в земята,да слушаш виенето,наречено песнопение,и да мразиш друговерци,освен примитивизъм и животинска жестокост,друго няма.
25
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 10....От Палестинска територия бяха изстреляни 5000 ракети към Израел и извършена атака с десант и взети цивилни заложници и избити цивилни граждани Ти къде беше тогава.От Луната ли падна.
24
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ти от Луната ли падаш.
23
5
 
2
 
! Отговори
Шломо Голденберг преди 5 месеца
Защо ме цензуpирате, гои? Не знаете ли, че само ние, евреите можем да цензуриpаме? Е сега ще се оплача на Шалом България, Гешев, Оскар, Фандъйкова и Бойко и ще ви набутат в затвора, за цензура над евреин, което си е криминално деяние - антисемитизъм!
22
4
 
3
 
! Отговори
Талибан ерджолан преди 5 месеца
А смелите войни на исляма пълнят памперсите из дупките в които са се завряли и скимтят на умряло, както винаги, също като мен! Няма мюмюн боец, силата им е десет срещу кретаща бабичка! Всички роми са така!
21
1
 
1
 
! Отговори
Посолството преди 5 месеца
На кой му пука? Добре сме си дресирали маймуните.
20
3
 
4
 
! Отговори
Златка преди 5 месеца
Браво!
19
5
 
7
 
! Отговори
До 12 преди 5 месеца
А как да си обясним тогава фактите. Изгорени живи хора в Одеса, заканата на Порошенко руснаците да се крият в подземията докато ги бомбардират, забраната на руския език, конституционното определяне на рускоезичното население за хора втора категория, изпращането на армията да ги преследва и т.н. и това бяха украински граждани преди години, подложени на терор от собственото си правителство.
18
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Къде са мъжете на тоя палестински народ??? Въпрос за един милион лева!
17
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
За демонократичният това е статистика.
16
6
 
10
 
! Отговори
тъпомер преди 5 месеца
Ало 17,тук е България,какъв арабски свят те гони,я се съобразявай малко,защото призоваваш за джихад????
15
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Малки деца и бебета убиват, има толкова много клиповете. Стига сърце да издържи много тежки кадри. Евреите са ясни но арабския свят защо мълчи. Турция, Иран, Египет Саудитска Арабия ако изпратят техника и военни САЩ няма да се намеси и Израел моментално ще подвие опашка. Умират невинни деца за сметка на политика.
14
2
 
7
 
! Отговори
тъпомер преди 5 месеца
Hairi,ако знам че фикс идеята ти е да ми резнеш зелката и палатка няма да ти дам,а за (къщата) и две къщи да ви дадът няма да ви стигнат,по 5 6 деца и на помощи от ЕС и ООН.
13
9
 
12
 
! Отговори
Hairi преди 5 месеца
До 12 Ти как ще реагираш ако аз дойда настаня се в къщата ти и те изпратя да живеш в ъгала на двора на палатка , аз ти разрешамам какво можеш да ползваш в палатката ти, определям колко храна и вода да получаваш на ден ти как ще реагираш ?????
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До анонимен 12 Те нашите 'приятели' отдавна са нахлули...от Ю.Д. , дето ни я е върнал ТЕХНИЯ ЛИДЕР.
11
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 10 - само дето Украйна не е нахлувала на руска територия и не е избивала на воля цивилни руснаци преди войната. Ако нашите приятели от С.Македония нахлуят в Кюстендил и изтрепят 2000 жители, водени от чиста омраза към българите, ти лак ще реагираш? Ще кажеш да не ги закачаме, защото ще сме агресори ли? Даже може да поискаш да им се извиним и да им дадем благоевградска област като подарък?
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 1 За съжаление само слуги и роби, но от тези дето избиват за господарите си с удоволствие - най-вече СВОИТЕ.
9
11
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 5 месеца
А после Русия била агресор! Санкции срещу Израел ще има ли? А? Абсолютни лицемери!
8
2
 
5
 
! Отговори
тъпомер преди 5 месеца
7,най елементарно,в тубата има нонстоп на живо,влез и виж,скучна работа няма престрелки,а само методично взривяване на тунели,научи се да се информираш сам,нали си чок тарикат.
7
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Да бе мирно седяло, не би чудо видяло. Израел винаги е бил на принципа - Око за две, зъб за чене. Жертвите на алахакбаровците ще са минимум по 10 на израелските. Освен това, тепърва Мосад ще започне да избива разните знайни и незнайни членове на Хамас, които се укриват в чужбина. Ще стане като във филма Мюнхен. Така става като избиваш невинни хора и после викаш Алахуакбар и празнуваш по улиците.