Как Хамас са третирали заложниците си?

Наложило се те да спят на пластмасови седалки
Обновена: 26 ное 2023 15:00 | 26 ное 2023 15:00, Нели Христова
26
Как Хамас са третирали заложниците си?
Снимка: БГНЕС

Членове на семействата на бивши заложници 85-годишната Яфа Адар, Рути Мъндър, Керен Мъндър и Охад Мъндър Зихри говориха за условията по време на заложничестото им.

Керен Мъндър казала на братовчед си Мерав Равив, че са яли предимно ориз и пита и са спали на редици формовани пластмасови седалки, каквито се използват в чакалните.

"Когато трябваше да използват тоалетната, те са чукали на вратата, но понякога трябвало да чакат час и половина, докато излязат", казва Равив, цитиран от Times of Israel.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
6
 
5
 
! Отговори
Българин преди 4 месеца
Как Хамас третират заложниците? Преди или след да ги отвлекат? Зверски заклаха над 1000 бебета, деца, старци, жени и мъже; отвлекоха над 200. Та така на тъпия вестникарски въпрос.
19
3
 
9
 
! Отговори
българин преди 4 месеца
Не се ръководя от писанията в Тората и Талмуда-исторически приказки.Гледам как Израел е изградил истинска цивилизация,която се припокрива с християнската.Какво да кажа за светът на исляма-ужасяващи античовешки порядки.Така,че защитаващите плъховете от Хамас да си направят извода,какви хора са.Прав е Нетаняху-пълно ликвидиране на Хамас,в буквалния смисъл.Античовеците не заслужават да живият.Това детеубийци,в които няма нищо човешко.
18
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Русофили и антисемити, може да дочакате победа на исляма и Русия, които са в очевАден съюз. Но не мислете, че след тази тяхна победа ще имате в тяхно лице по-добра или дори поне равна алтерантива на досегашната цивилизация, която вероятно наистина ще умре. Всички нас, повярвайте ми, не ни очаква нищо хубаво под шапката на Аллах и Велика Русия. Не всеки може да бъде приносител на цивилизацията. Помнете това, които останете живи след идващата голяма война.
17
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Харесва ли ви или не, но ние сме пред прага на 3 световна война и тя ще е религиозна. Ислямът ще ни обяви война и ще го направи в съюз с наши братя-предатели и християни като нас- руснаците. И ако още не виждате какво идва към нас, тогава продължавайте да се страхувате и да плюете израелците, които са само 7милиона като нас и още толкова по цялото кълбо. Но са направили истинска демокрация и само те бият успешно исляма по кратуните. Ние българите сме готови пак да служим сляпо на Алах.
16
3
 
0
 
! Отговори
нормален преди 4 месеца
До Всички разбрахмедребно фашишче,спри да пикаеш газ,ще се подпалиш,мини на сярна киселина
15
11
 
21
 
! Отговори
Всички разбрахме преди 4 месеца
Че рашистите и терористите се обичат и подкрепят, че кадировци се гаврят с войници русначета,като ги изнасилват .... Но това е положението. Богоненавистният путин се бори за православна вяра,като убива православни християни с помощта и на фанатизиряни мюсюлмани. И това е истината.Иначе пак хвалете путин....но помнете Бог ще ви накаже...или вашите ,близки....народът ни е казал,който нож вади от нож умира.
14
23
 
12
 
! Отговори
к л о у н и преди 4 месеца
Ох горките, пласмасови седалки моля ти се. А тези в гуантанамо на какво спят, кинг сайз бед?
13
25
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тотално ми паднаха в очите израелците. Остави евтините им манипулации в медиите, но избиват децата в Газа. Е това е ужас и отврат!
12
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
хии ужас, как така нямат матраци и възглавнички за заложниците бе, срамна работа
11
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Положението е религията ми е много по-велика от религията ти. Като добавим и самомнението моят Бог е истински, а другите са фалшиви и стигаме до ситуацията хомосапиенси да се избиват заради брътвежите на други хомосапиенси, записани в свещени книги.
10
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До "До антисемитите" Тия ли бе? Тия сами са се самоопределили като "богоизбрани" и са накарали света да им вярва! Вече има и научни доказателства, че са изплагиатствали "историята" си и са я преписали от чужди предания. После като видели, че светът почита Христос, са пробутали религията си покрай Него, а те дори не Го почитат, но са се възползвали, за да печелят влияние. Всичко при тях са само подмолни схеми и лъжи. Вече никой не им вярва.
9
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Че няма да ги хранят с агнешки котлети ,да се благодарят че са живи
8
19
 
23
 
! Отговори
как беше... преди 4 месеца
"Ев-реинът пищи от болка, докато те пребива." Та и тук така - на избитите от израелците палестински бебета и деца и седалки вече не им трябват...
7
30
 
10
 
! Отговори
До антисемитите преди 4 месеца
Богоизбраните синове на Израил ще управляват Човешката цивилизация, която е тяхно творение, до Свършека на Света, а феодалите, които не са част от тази цивилизация, ще си останат на на същото ниско духовно ниво.
6
16
 
9
 
! Отговори
странен въпрос.. преди 4 месеца
Как Хамас са третирали заложниците си? - Бой, кекс и кючек! Евреите правят същото с палестинците! Въобще, братята симити "Исаак и Исмаил" многу съ "уважават"! -)))))
5
24
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Никога не съм се интересувал от Близкия Изток и от проблема между палестинци и евреи но днес спрямо Израел мнението ми е изключително негативно. След това което се случи за мен Израел е фашистка държава подобна на Нацистка Германия.
4
19
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Само бебетата под един месец избити от Израел са над 500. Какво ми пишете за окупатори настанили се в домовете на палестинците. Хамас поне са ги оставили живи и храна са им дали.60% от палестинските деца са недоразвити поради блокадата на Израел в продължение на години.
3
20
 
14
 
! Отговори
Антисемит преди 4 месеца
Рецепта за шастлив живот - засади дръвче и погреби евреин!
2
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
От целия ужас, който са преживели, сeлската Нела успя да изкара като подзаглавие едни пластмасови седалки. Евала, лельо, заработваш!
1
14
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Те какво са очаквали хотел с 5 звезди ли?