Седмичен хороскоп от 21.04.2014 до 27.04.2014

валя пелова @evredika333.blog.bg 23 апр 2014 09:48
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
1
1847

Седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп от 21.04.2014 до 27.04.2014

Вашите инициативи и обективни обстоятелства, възникнали неотдавна при Овните, сега започват да набират инерция за осъществяване. За да използвате в това трудно начинание благоприятните социални фактори, от 20 до 23 април привличайте към себе си помощта на съратници и покровители. В това време можете да проведете доста полезна в материален план акция, която ще заложи фундамента за повишаването на вашето семейно и лично благосъстояние. В понеделник събитията ще ви подскажат доколко конкретна и реалистична е вашата главна цел, план, намерение. Това съвсем не е лек ден, контролирайте се. От 19 до 25 април всяка ваша дума има значение за запазването или скъсването на продължителни и доста важни за вас отношения.

През цялата седмица вие се намирате в обстановка на потенциален социален успех. Вероятни са изгодни финансови операции, приход и дивиденти за онези, които са активни в социалното и професионално пространство. Рождениците от седмицата ще усещат този ненатрапчив позитивен фон през цялата година. За оценка на своите годишни перспективи за всеки рожденик би било полезно внимателно да прочете характеристиката на съответния ден и да я съотнесе към цялата година – всичко така или иначе завършва, дава плодоове, тъй като през цялата седмица Луната е "стара", намаляваща. През втората половина на тази година за всички Телци особена тежест и перспектива придобиват семейните дела.

От 19 до 25 април Близнаците ще имат редица важни срещи със стари приятели. И вие ще можете да установите, че тези отношения в настоящето много силно зависят от това как те са се развивали в миналото. Принципът е – както ти със мен се отнасяш, така и аз с теб. Това е възможност да се възползвате от позитивни в миналото контакти и да се откажете от онези, които са били опорочени. В известна степен това е един скок в миналото. От 13 до 25 април вашите финансови и имуществени въпроси са в най-благоприятна ситуация, затова всичко, което се случва в тази сфера, ви носи полза, изгода и удовлетворение. Смело искайте в понеделник и вторник повишение на заплатата и подобряване условията на труд.

Режимът на особено благоприятстване в осъществяването на вашите перспективни планове и намерения продължава до 25 април. Действайте, докато "птицата на щастието" кръжи около вас. Онези, които имат проблеми в брака, преживяват не най-добрия си период. В понеделник и в събота се предполагат кризисни ситуации и събития. Би било добре частично те да бъдат завършени, с нагласата да се започне нещо стабилно и позитивно през май, след Слънчевото затъмнение. Състоянието на кариерата също може да преживее криза с висока вероятност за промяна на самата посока на дейност и на собствения социален статус. До юли вие имате повишени амбиции и увереност в себе си, във вас по-силно се проявява стремежът към повишаване на своята социална роля – действайте, независимо от съпътстващите трудности. Без трудности няма да се мине.

От 21 април до 1 май обстоятелствата подпомагат вашия успех във въпроси, касаещи финанси и кариера. Възползвайте се от тях според обстановката и своята главна цел (намерения). Събитията в понеделник и събота ще демонстрират на служители и зависими хора характера и важността на проблеми, свързани с условията на труд и собственото им здраве. Обмислете всяка подробност. В понеделник обърнете внимание на това как се чувствате, на работната обстановка, на отношенията с колеги. В петък е важно всичко, което е свързано с преместване и комуникации – какво ви нервира, какво не върви, какво ви учудва и инициира нови обрати. Всичко това е необходимо да бъде преценено и правилно приложено за постигане на вашата главна цел.

През тази седмица най-много ще им върви на родените в края на август и през първите дни на септември – обстоятелствата са благосклонни към вас, позволявайки ви да осъществите своите намерения. Или поне да стъпите на онзи път, който води към тяхното осъществяване. Например да реализирате стремежите си в кариерата и статуса. За мнозина от вас финансовите обстоятелства могат да станат по-важни от кариерата – тече поредното "изостряне" на вашите рискове. Разходи със заеми и имуществени операции са доста рисковани. Някои непланирани обстоятелства могат рязко да променят цялата структура на вашето финансово положение. Към тях се отнасят дългове, наследство, имуществени и финансови интереси на вашите делови партньори и съпрузи. Бъдете практични, спокойни и основателни във всичко. Предпочитайте самостоятелността през авторитарния покровител и съветник.

 

Вие преживявате поредната вълна от събития, които изискват от вас действена реакция, отговор и дори "ответен удар". Най-напрегнатите дни са понеделник и събота. Макар че всеки ден от седмицата ще бъде важен и сложен, интензивно изразходвайки вашите сили. На самия гребен на вълната на събитията попадат родените от 5 до 9 октомври. Остава само да ви пожелаем да яхнете тази вълна и да превземете нови висоти в социума. Не се изключва сериозно усложняване на семейната обстановка, за което ще свидетелстват произшествията през тази седмица. Най-противоречивите и нервиращи събития се очакват в събота. Постарайте се предварително да си подготвите симетричен или асиметричен отговор.

В живота на родените през първата десетдневка на ноември е настъпил доста сложен период. Част от хората са принудени да започнат да се грижат за здравето си. Не се изключва и спешна хоспитализация, изостряне на хронични заболявания и други неприятности. Да се надяваме, че ще бъдат дребни. Бъдете внимателни към своето здраве. Критични дни – понеделник и събота, макар че и през цялата седмица е необходимо старателно да се грижите за себе си. По-младата и здрава част от Скорпионите страдат от неблагополучен психологически климат на работното място или от сложни служебни ситуации. Ако през тази седмица вие не можете физически да се отдалечите от всичко това, заминавайки някъде по-надалеч, с всички сили психически се дистанцирайте от него, пазете нервите си. Търсете опора в съпруга(та) или в друг близък човек. Това ще ви даде спокойствие.

Добре са сега онези, които нямат дългове, сериозни финансови и морални задължения. Постарайте се спешно да решите тези въпроси. Отлична е позицията на онези, които имат професия или са социално осигурени – имате шансове да получите добавка към плащанията, пенсията или друг вид грижи. За своето финансово и имотно състояние съдете по събитията през тази седмица. Постарайте се да нулирате всички проблеми (да си върнете дълговете, например), да се откажете от хазартни игрови рискове и дискомфортни романтични отношения. Целта е през май изцяло да се съсредоточите върху изгодна работа, даваща ви и морално удовлетворение. Нещата непременно ще потръгнат. Онзи, за когото е дошло време да се погрижи за своето здраве, трябва да планира започването на оздравителни мероприятия през следващата седмица. Ако здравето ви изисква да се откажете от вреден навик, направете тази стъпка в събота и неделя.

Преплитането на семейни и професионални проблеми или тревожни събития при вас продължава през цялото първо полугодие. И сега е поредната вълна от събития. Те могат да бъдат и доста перспективни, позитивни, но твърде неспокойни, принуждаващи ви да нарушите обичайните си навици, да се конкурирате на работното място, да отстоявате или да променяте своя статус, положение в семейството и обществото. Алтернатива на собствените ви проблеми могат да станат проблемите на вашите родители, към които вие ще се включите. Нервни събития ще има през цялата седмица, а особено притеснителни – в понеделник, събота и неделя. Космическата вълна по най-непосредствен начин ще засегне Козирозите, родени през първата десетдневка на януари. Останалите могат и да я пропуснат покрай себе си или ще бъдат засегнати "по допирателна". Вярвайте, че всичко, което се случва, е за добро.

Основните събиитя, които са способни да ви развълнуват, се случват далече от вас – при живеещи далече или просто при далечни роднини. Като цяло, информационното поле се вълнува. А вие като човек комуникативен, пропускате всичко през себе си. Най-вълнуващите произшествия са възможни в понеделник, събота и неделя. В същото време, не толкова бързо, но стабилно, в семейството ви, при близките у дома, при родителите всичко се изпълва с комфорт и осигуреност. От 23 април до 1 май успешно се решават имуществените въпроси, случват се сериозни придобивки със семеен характер. Особено, ако през миналата седмица сте получили добавка към заплатата. Мнозина от вас намират опора и благополучие на вилата, в живот сред природата, в семейството на родителите си.

Сега вие сте доста успешни и дори късметлии, особено родените в средата на март. Ще се надяваме този късмет да нивелира и да намали онези финансови рискове, на които вие периодично се подлагате през първото полугодие и които доста сурово висят над вас през целия април и по-голямата част на май. В какво се състоят те? Загуби от несигурни финансови операции, особено при продажби и действия със спекулативен характер. Фалит на делови партньори и всякакви други рискове. В позитивен смисъл вие можете внезапно да намерите нов, не съвсем обичаен за себе си източник на благосъстояние. Спокойните и практични хора ще съумеят да избегнат рисковете и да преуспеят, повишавайки своето благополучие до ново ниво.

Автор: Н. Чиркова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари