Саудитска Арабия Сирия от терористите пренасочва към Украйна

Захари Андреев @zahariada.blog.bg 14 май 2014 12:32
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
19
2782

Саудитска Арабия от Сирия терористите пренасочва към Украйна

Според агенция Фна при условие на анонимност, отговорникът по сигурността на Саудитска Арабия, множество терористи, които получават техническа помощ и военни разузнавателни служби SA, са били преместени от Сирия в столицата на Украйна на няколко самолети, за да помогне на украинската армия в борбата с про-руски активисти.

13921106000660_PhotoI

   

Саудитска Арабия е изпратила много терористи в Украйна от Сирия да се бори с про - руски активисти в източната


Според източник , тези групи са незабавно изпратени Kramators'k . Саудитска Арабия има желание да отмъсти за Русия и проруското население на Украйна за подкрепа от Москва сирийския президент Асад в борбата срещу бунтовниците .

Миналото лято той бе съобщено, че тогава шеф на разузнаването принц Бандар CA Путин предложи сделка : ако Русия предаде Сирия , Саудитска Арабия ще  гарантира безопасността на Олимпийските игри в Сочи от ислямски терористи. "Мога да се гарантира защитата на Олимпийските игри в Сочи на Черно море през следващата година. Чеченски групи, които представляват заплаха за сигурността на Игрите , които управляваме , "- каза той след това . Бандар също предложи да сътрудничи на нефта продажби : да се споразумеят за цената и обема на производството .

Путин отказа , заявявайки, че той е знаел за терористичните групи чеченските подкрепени от ТЗ в продължение на десетилетие , и предлагат Бандар несъвместими с общите цели на борбата срещу световния тероризъм .

Близо до руското правителство източник заяви през януари , че сместа опитите за подкупване и изнудване донесоха на Путин бесен , а в замяна той само засили подкрепата си за правителството на Сирия . В допълнение , от Москва изрази отговор заплаха : може би благодарение на парите и нефта от Саудитска Арабия и изобилието на " мека сила " , но липсата на Русия да " твърди" , включително военни

.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Знахар преди 10 години
е еквивалентно на Кухар
16
3
 
0
 
! Отговори
Знахар преди 10 години
Захарчето бълва глупост след глупост. Саудитска Арабия очаква от САЩ съгласие да свали режима в Сирия. Ако Путин не клекне, САЩ ще разрешат доставката на преносими зенитни ракети за бунтовниците срещу Асад и ще гътнат руската марионетка за половин година. Какви терористи ще праща в Украйна. Там са руските терористи.
15
0
 
2
 
! Отговори
бала долари преди 10 години
Каквото е искал да каже, е казал!Други въпроси имате ли,на мама златните идиотчета?
14
1
 
6
 
! Отговори
тя преди 10 години
В тази статия има много несвързани и неподредени мисли и всъщност , какво е искал да каже авторът й?
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя Захари Андреев е кретеноид и психично болен. Какво го цитирате бе кретеноиди!
12
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Статиите вече с гугъл транслатора ли си ги пишете?
11
0
 
2
 
! Отговори
слаби статии преди 10 години
Взех да влизам рядко в днес-а, като пускат статии на такива ***, копнал го от някъде - превел го набързо с гугул и айде. Съдържанието е важно за сайтовете, ще им изяде главата. По-малко хора, по-малко реклами...
10
1
 
10
 
! Отговори
Аман пишман преди 10 години
Абе този блогър как има време да пише толкова глупости и все в една посока !!!!!!От кумова срама мако разнообразия да прави !
9
0
 
5
 
! Отговори
владетеля преди 10 години
ТОВА СА ***,КОИТО НЕ СТРУВАТ ЗА НИЩО,САМО ВРЕДЯТ И НЯМА ПОЛЗА ОТ ТЯХ.ДА ВЪРВЯТ НА МАЙНАТА СИ.ТЕЗИ НЯМАТ МЯСТО ВЪВ УКРАЙНА,ЗАТОВА ВЪН ОТ ОТТАМ.
8
0
 
14
 
! Отговори
:X преди 10 години
Боже колко неграмотно написана статия .... :XА учениците били неграмотни .... НЕ ПИШИ ПОВЕЧЕ СТАТИИ *** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе Захари, ти и руски не знаеш!
6
0
 
7
 
! Отговори
C2H5OH преди 10 години
Наздравее.................
5
1
 
21
 
! Отговори
До тъпия Захари преди 10 години
ТИ, ЗАХАРИ ПРОЧЕТЕ ЛИ ТОВА КОЕТО ПИШЕШ ИЛИ ПРЕПИСВАШ, ДАНЕ СИ ГО ПРЕВЕЖДАЛ С ГУГЪЛ ТРАНСЛЕЙТЪР ??? БЕЗСМИСЛИЦА, А ОЩЕ ПО ТЪПО Е ЧЕ РЕДАКТОРИТЕ НА ДНЕС НЕ СА ГО ПРЕГЛЕДАЛИ. ЗАХАРИ, ЗАХАРИ НЕКАДЪРНА РАБОТА....
4
1
 
15
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
Захари, досега не съм прочел нищо лично твое. Всичко, което публикуваш е копи-пейст, в тоя случай дори машинен превод без грам редакция. Да те ега у блогера.
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе Захари ,абе мамин сине,стига с този Google Translator.Поне си направи труда да редактираш текста малко.
2
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това са глупости на търкалета. Поредното мюре на лъжливата руска пропаганда, целящо да прикрие безчинствата на чеченския батальон на Кадиров в Краматорск.
1
1
 
19
 
! Отговори
нищо не разбрах преди 10 години
Толкова ли нямахте 5 минути да го редактирате, преди да публикувате?