Варна, Добрич, Търново

Димитър Йосифов @dimitresko.blog.bg 24 юни 2014 10:24
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
1
1683
  Мисля, че след дъбитията от предходните дни на всички ни е ясно какво точно обединява тези три прекрасни български града. Обединява ги трагедията, мъката, болката на хората, сълзите им, отчаянието им, разочарованието им. Виждате обединяваща сила винаги са само негативни чувства. Случайност ли е това според вас? 
  Едно нещо ми е много, ама много странно. Защо винаги българския народ се обединява в тъгата и болката си? Но това е друга тема, не по-малко важна. НЕ забелязахте ли как свиси обществени личности сякаш през искрените си чувства лиценерничат и се опитват да занимават хората с глупостите си. Да дори и вчера беше така и в деня на трагедията беше така. Борисов казваше, че за всичко е виновен Станишев, а Станишев твърдеше обратното, в същото време няколко чака по-късно Слави Трифонов в национален ефир обясняваше как това нямаше да се случи ако бяхме подменили ръководството на държавата. Колкото ми беше тъжно и смотано заради страдащите хора, толкова исках да започна да се смея истерично. Точно в тези дни на траур разбираме колко са лицеменрни ония мишки които ни се показват по телевизията. На всички тия клоуни им е тъжно, но в същото време много се радват, че се показват по телевизията. Да съвсем ясно видяхме в Шоуто на Слави какви са причините за потопа в аспарухово презастрояването. Но кой е позволил този презастрояване защо никой не попита? Защото на никой не му стиска! 
  През тези няколко дни постоянно задавах въпросите къде е държавата когато се случи  такава трагедия и кой ще помогне на хората, защото те очевидно нямат възможност да се възстановят. Преди малко по радиото съобщиха, че фонда за бедствия и аварии не може да помогне на пострадалите. Да точно в този момент се обедих, че нЕма такава държава.
  Оказва се, че данъците които плащаме отиват в небитието...
  Пожелавам на засегнатите хора да се оправят възможно най-бързо, да забравят(доколкото е възможно) наводнението и да не обръщат внимание на тия идоти които само ни залъгват и се правят на интересни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
аспаруховец преди 9 години
Държавата неможиеда плаща за простотията на управляващи и прот народ като манталята!!! Всеки да си поеме отговорността!!!