Хора, изкарахме още един ден без СВОБОДА.

Добри Колев @kolevdobri.blog.bg 6 юли 2014 20:38
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
6
2049
Престанете да се качвате на махалата на властта. Всеки ден вестниците и телевизиите ви пробутват несъществени, маловажни, а оттам и ненужни за вас и вашето бъдеще новини.


ДНЕС ОТНОВО НИКОЙ НИТО СПОМЕНА ЗА ТОВА ДАЛИ ИМАМЕ ДОСТАТЪЧНО СВОБОДА И КАКВО ДА НАПРАВИМ, АКО Я НЯМАМЕ. ОТНОВО ЗАГУБЕН ДЕН.

Свободата е правото ни да си кажем мнението как да формираме онези 25 милиарда лева обществен ресурс.

Свободата е да имаме право да кажем как да бъде разпределен този ресурс.


Свободата е да избираме и да бъдем избирани. Свобода е да можем да уволним всеки висш чиновник, сядайки вечер зад компютрите си, ако смятаме, че той не работи в наш интерес.


Свободата е да можем да изберем хора, които нямат никаква връзка с партийния елит.


Свободата е да можем да влияем пряко на държавата, на политиците, на бюрократите.


ДНЕС Е ПОРЕДНИЯ ИЗГУБЕН ЗА НАС ДЕН. ДЕН В КОЙТО ДЪРЖАВА И ПОЛИТИЦИ ОТНОВО НИ ПРЕКАРАХА, КАТО НИ ЗАНИМАВАХА С ГЛУПОСТИ. НИЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА НЕ СЕ УСЕЩАМЕ КАКВО ПРАВЯТ С НАС. ВРЕМЕ Е ДА СИ ПОСТАВИМ ТЕЗИ ВЪПРОСИ, ЗАЩОТО АКО ПРОЦЕСЪТ НА ЛУМПЕНИЗАЦИЯ НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО ПРОДЪЛЖИ, САМО СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ ЩЕ ЗАВИСИМ ИЗЦЯЛО ОТ ГЛАСА НА ОНЕЗИ, НА КОИТО И СЕГА ПОДПОМАГАМЕ С БЮДЖЕТНИ СРЕДСТВА И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ГИ ВЛАЧИМ НА ГЪРБА СИ. А ТЕ СТАВАТ МАЛКО ПО МАЛКО МНОЗИНСТВО - ПРОПАДНАЛ, ЦИГАНИЗИРАН, БЕДЕН И СКУДОУМЕН НАРОД, КОЙТО СЕ ПРОДАВА ЗА ДВАЙСЕТАЧКА.

ПОЛИТИЦИТЕ СА ПРОДАЖНИ, РАЗБЕРЕТЕ ГО. ОТНЕМЕТЕ ИМ ВЛАСТТА. ТОЕСТ ВЪРНЕТЕ СИ Я ОБРАТНО. САМО ТАКА МОЖЕМ ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
дф преди 9 години
някой се събужда от 30 годишна кома...докато всеки мисли за собствения си г*з и когато види брата си паднал и си казва "добре, че не съм аз" фриидъм няма да видиш... това е слейв реис на този свят хората не мислят за единство и освобождение а всяка овца иска да се издигне над останалите и да стане вълк:)
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не бъркайте свободата със СЛОБОДИЯТА. (анархията)нито пък бъркайте свободата (на духа) с независимостта (политическа и финансова)има огроман разлика в теиз понятитечовек може да е независим, но да не е свободен (като Бай *** влачещ се по корем пред веложите) или да е свободен по дух, но да не е независим (като Левски).освен това човек може да упражнява свобода и върух другите стига те да са съгласни с тоиз метод - Аристид е бил остракиран с 601 гласа
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
многоедностранчиво виждане за свобода.Сменя се правителството (да речем) да не мисилш че ЛИЧНО ТЕБ ще дойдат да те питат за нещо. Свободата е свобоад да гласуваш или свобоад да не гласуваш, свобоад да стачкуваш или да не стачкуваш, свобода да участваш в подписки или да не участваш - накратко - свобода да си съпричастен на упровлението, но тя не е свобода ТИ самият да управляваш защото освен самият теб има още 7 милиона души.Свободата е състояние на духа за разлика от независимостта
1
0
 
3
 
! Отговори
маймун дере преди 9 години
Свободата не е "да си кажеш мнението".Може да си бръщолевиш и никой да не те чува.Точно такава свобода се е загнездила у нас.Свободата е за човеци,не за ***.То и *** свободно си мучи,но безропотно върви,накъдето го тика остена.А истинските ***,каквито сме ние,българите,вече и от остен нямаме нужда.Само като ни покажат някаква партийна шашма,медийна "новина" и тем подобни залъгалки за *** и стадото, вече съвсем "свободно" отива натам,където му посочат говедарите.