ХААРП в действие

Георги Христов @christof.blog.bg 9 юли 2014 20:39
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
0
5283
           От сигурен източних разбрах, че за снощния погром на Германия над Бразилия били виновни Бойко Борисов и ХААРП и сега ще ви обясня накратко защо.
               Знаете, че преди две-три седмици бившият премиер на България бе на няколкодневно посещение в САЩ. Никой не знаеше причината за неговото посещение там, нито с кого се е срещал и какво са говорили. Единствено Стожерът на Истината, лидерът на ПП "Атака" Волен Сидеров, известен още като "Малкия фюрер с пластмасовия бункер", се осмели да каже, че Борисов бил в САЩ, за да получи нови инструкции от господарите си. Представа си нямате колко прав е бил фюрерът.
           Моят сигурен източник потвърди това, но пожела да остане анонимен.
           Бойко Борисов е бил в САЩ по поръчка на своята голяма приятелка Ангела Меркел, а целта на посещението му е била прочутата климатично-психотронна инсталация ХААРП, разположена в Западна Невада, близо до малкото градче Шитвил (на английски Shitville). Там Бойко Борисов е предал на учените инструкциите на Меркел, които гласяли следното: върху командния пулт на ХААРП да бъде инсталиран нов бутон, който да ошашави бразилците, за да могат немците да се изгаврят с тях, унижавайки ги със 7:1 и хвърляйки в шок и сълзи цяла Бразилия.
           Сега - откъде Борисов и Меркел са знаели още преди да започне световното, че единият полуфинал ще е между Германия и Бразилия, не става много ясно, но аз подозирам, че хаарпаджиите имат пръст в тая работа.
           Както виждате, световната конспирация работи на пълен макс, дами и господа.
           Според това, на което станахме свидетели снощи, излиза, че Бойко Борисов си е свършил прекрасно работата. Е, софийската градушка дойде малко в повече, но моят източник ме осведоми, че ставало въпрос за малка грешка в насочването на ХААРП-а от пиян руснак-емигрант, който работел на съоръжението като дежурен оператор и искал да изсипе градушката над Донецк, но не уцелил с около 2000 км. Здраве да е, дето се вика.

Ето така изглежда командния пулт на ХААРП с добавения нов бутон.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари