Журналистка иска да изясни от един фермер на какво се дължи болестта Луда крава.

Габи Веселинова @lio0808.blog.bg 20 авг 2014 20:11
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
0
2029
 Журналистка иска да изясни от един фермер на какво се дължи болестта Луда крава. - Ами как да Ви обясня? Знаете ли, че един път в годината бика се качва върху кравата? - Ами сигурно е така. И какво? - А знаете ли, че доим кравите 4 пъти на ден? - Ами добре. И това какво означава? - Ами помисли си малко. Ако аз на тебе ти дърпам циците 4 пъти дневно, а те оправям само един път годишно, няма ли да полудееш и ти?

Две начинаещи актриси си говорят за новия сериал в който и двете участват: -Знаеш ли? Това е много странно. Падна ми се роля в която ме чукат още в първа серия. -Това не е нищо – отговорила другата. – Мен ме чукаха още на кастинга.

Един граф се събудил сутринта и гледа графинята я няма. Тръгнал да я търси. В коридора срещнал камериерката. - Момиче, къде е графинята? - Слезе долу, господин графе. - Така ли? Графът награбил камериерката и я опънал. След това слязъл долу. Отишъл в кухнята и попитал готвачката: - Къде е графинята? - Излезе на двора, господин графе. - А, добре – казал графът и награбил и опънал и готвачката. Излязъл на двора и срещнал градинарката. - Бети, къде е графинята? - Мисля че отиде да се къпе в басейна, господин графе. - Чудесно. Графът награбил и градинарката и също я опънал. След това отишъл до басейна и гледа, графинята се къпе. - Тук ли сте била скъпа графиньо? А аз цяла сутрин си съдрах оная работа да ви търся.

Баща и малкият му син са на почивка на море. Детето си играело на дюните на плажа, когато изведнъж гледа в една долчинка, баща му прави секс с някаква лелка. - Тате, тате, какво правиш? - А-а-а... как да ти обясня – сконфузил се бащата. - ...А-а-а... тука тая леличка я помпам като надуваем дюшек, за да не потъне в морето, когато влезе да се къпе. - Това са глупости бе, тате. Не работи. Миналата година, когато с мама бяхме на море, един чичко, от съседната стая в хотела, цял ден помпаше мама. И отпред я помпаше, после и отзад я помпаше. После тя му продухваше мунщука на помпата. Все едно. Мама на другия ден замалко да потъне в морето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари