Сашо Роман и министър Арсенова ще пеят в дует на ромски събор

Министърът на околната среда е получила покана за дуета със Сашо Роман, защото съдействала за ремонт на корито на река
1 юни 2005 15:58,
Сашо Роман и министър Арсенова ще пеят в дует на ромски събор
Министър Арсенова не се притеснява да се включва в различни инициативи, като мач с журналисти или пеене с ромска звезда. Снимка: Булфото
Дует на ромската поп-фолк легенда Сашо Роман и министър Долорес Арсенова ще изненада жители и гости на столичния квартал "Христо Ботев" в четвъртък вечер, съобщиха от пресцентъра на НДСВ.

Концертното изпълнение е част от проявите в рамките на традиционния събор на квартала, който се провежда по случай 2 юни, посочват от НДСВ. Съборът ще е в двора на 91-во училище "Димитър Красимиров", където водачът на листата на НДСВ за 24 мандатен избирателен район Долорес Арсенова ще се срещне с жители на квартала и ще се присъедини към техния празник.

Поканата към Арсенова е отправена от сдружение за защита правата и законните интереси на смесеното население от квартал "Христо Ботев".

Тя е в знак на благодарност за това, че като министър на околната страна и водите Долорес Арсенова е осигурила средства за корекция на коритото на река Слатинска, която тече през квартала, се казва в съобщението.

По-рано утре кандидат-депутатите от листата на НДСВ за 24 район ще се поклонят пред паметта на големия български поет и революционер Христо Ботев и ще поднесат венци и цветя пред паметника му в едноимения квартал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание