Владислав съсякъл Алберто със секира, хвърлил трупа му в шахта

Мотивът: 4 години по-малкият Алберто системно биел убиеца си
10 мар 2009 16:15, Екип на Dnes.bg
97


19-годишният Владислав Владимиров е убиецът на 15-годишния Алберто Йорданов, съобщиха за Dnes.bg от полицията в Перник.

Снощи трупът на убитото момче бе открит в шахта над къщите в кв. “Мошино”, където е бил изхвърлен.

Престъплението е извършено към 4,00 часа на 9 март.

Двамата младежи били на рожден ден, тръгнали си, купили алкохол и отишли в дома на убиеца.

Там между двамата възникнал спор, Владислав взел секирата и с 4-5 удара в главата убил Алберто.

Увил тялото в одеяло, вързал краката му с тел и го хвърлил в шахта. Направил и опит да го запали.

Владислав направил самопризнанията за убийството около 21,30 часа снощи.

Като причина за убийството младежът посочил, че 4 години по-малкият Алберто системно му нанасял побои и го тормозел.

Убитото момче е било изключително здраво физически и много агресивно. Познато е на Детската педагогическа стая, срещу него има подадени жалби за побои.

Убиецът е задържан, очаква се да му бъде повдигнато обвинение в убийство, поясни за Dnes.bg Венцислав Алексов от ОДП-Перник.

Алберто е бил ученик в Професионалната гимназия по енергетика и минна промишленост, докато Владислав работел на строителен обект в кв. “Люлин” в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
trb преди 15 години
te horata sa si go kazali : kato neshte mira....SEKIRA ! :D
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
aeeee navremeto sa se klali na vseki ugul ... sq stanahme mn civilizovani za 100 god q sa drujte malko .. ubil go ubil goo golqm pras taka mu e bilo pisano ;)
34
0
 
0
 
! Отговори
ники преди 15 години
казвам за съжаление тъй като 19годишния е трябвало баща му да го пребива за такива постъпки,или в районното да го посиняват от бой.а одобрявам случилото се тъй като са намалели с 1 рецидивистите които биха могли да ограбват,изнасилват,пребиват или убиват моите деца.А за тези които осъждат "убиеца" ще ги питам , ако другия не го е биел ,да ли ще си помисли да го убива. Явно тормоза е бил огромен.
33
0
 
0
 
! Отговори
lokster преди 15 години
"Ши6аното келешче си е получило заслуженото! Биел го е редовно и пича не е издържал накрая, браво, така се прави! Жалко, че са го хванали. Дано му дадат условна поне."---Ти добре ли си?Законът трябва да е закон за всички. Убийството си е убийство, особено такова жестоко и предумишлено.
32
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
Дано се пържи в ада, говненцето! Такива "деца" не заслужават да живеят! Евала на момчето!
31
0
 
0
 
! Отговори
Истински българин преди 15 години
Това в Перник май взе да става епидемия - деца да се колят като зверове! Същото е и във Варна, а и навсякъде. Цяло поколение израстна тотално дезориентирано, озверено, без никаква надежда за по-добро. Всичко, заради което мислехме че си струват и лишения и нерви се оказа тотално изпортено. И все от тази комунистическа зараза, която чрез ДС създаде мутрите, олигарсите, наложи безпардонността на чалгакултурата(..."коя е тая,бе!... или "...дай ми пари-и-и!.. ") и сега, когато духът на цялото общество е болен, ни управлява спокойно. Нали успяха да ни докажат,че "Всички са маскари". Бог,цар и отечество също се оказаха менте и ние неусетно станахме бездуховни ***, и децата ни също...
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ши6аното келешче си е получило заслуженото! Биел го е редовно и пича не е издържал накрая, браво, така се прави! Жалко, че са го хванали. Дано му дадат условна поне.
29
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
да, всеки българин трябва да се запознае в детайли, с Планът "Ран - Ът"в google и бих казал само едно - успели са, тия кучета да приложат този план на практика, но само върху тях си!В Щатите не съм бил, но идете в Британия и сами ще се убедите как са ги зомбирали ония *** точно по този, или някой друг, подобен план!Но ние БЪЛГАРИТЕ сме здраво и исключително устойчиво племе, така че с АТАКА напред!
28
0
 
0
 
! Отговори
Тодор преди 15 години
и айде стига с тва въспитание!аз познавам деца от дом за сираци с които са се гаврели всеки ден и нямат никво въспитание и въпреки това сега когато са големи са доста културни и скромни!ясно е че ако баща ти всеки ден ти казва от малък " набий тоя убий оня " ще станеш изруд ама все пак..зависи си от човека .. тоя 19 годишния уж всеки ден онзи го биел ама иначе го вика да пият заедно
27
0
 
0
 
! Отговори
Тодор преди 15 години
АХХАХАХХА ай ай почнахте пак с глупостите..ако му се било обръщало внимание на малкия нямал да бъде такъв кво било що било .. кви са тия глупости?Ако ще и най добре развитата държава да сме винаги ще си има буйни характери които да се бият и тъй нататък..въпроса е тоя убиеца защо не го е разбил от бой ами направо го е убил?Сигурно да се подсигури,че повече оня няма да го закача..доста е ***..ся ще лежи сумати години заради тази детска глупост..да беше му разбил чинето и да го остави да лежи 2 3 месеца поне нямаше да го съдят
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Нямаше да стане сега така. Защото хората изперкват като видят че няма оправия. Полицията защо не го е прибрала като има жалби срещу него за побои и кражби ???
25
0
 
0
 
! Отговори
? преди 15 години
Преди 2г. мой близък беше пребит от 2 момчета на по 15-16г. в автобус , посред бял ден , сред много хора пребит до безсъзнание.Става въпрос за 38г.мъж в разцвета на силите си .Тези и всички такива нечии дечица ,са за затвор барабар със миличките им майки и татковци.Защото тези , които са ги възпитали и отгледали са толкова качествени колкото и отрочетата им.Крайно време е да се започне да се търси отговорност на родители , които не са възпитали децата си така както трябва.Трябва да има поправителни училища тип Макаренко за деца извън правия път и затвор за родители допуснали това.
24
0
 
0
 
! Отговори
до 20 преди 15 години
Държавата е юридическо понятие, но тя, тази Държава се прави от гржданите в нея!!!!! Трябва да е ясно на всеки, който обвинява Държавата, че простотията и агресивността се муплтиплицират и това не е никаквъ заковор или някака световна конспирация, а естествен процес! И колкото повече се засилва този процес, толкова повече управленците, поставени начело на тази държава от същите тези маси стават по неадекватни към нуждите на нормалните хора, защото те остават малцинство! Ако някой обвинява за престъпленията едно несъщствуващо физичеки понятие като Държавата, това означава че той е неспособен или не иска да поглдне истината в очите, а тя е следната: градивната единица на оществото - семейството е загубила тотално ролята си като възпитателен фактор, защото все повече стават хората, коитоне искат, не могат илине искат да запазят семейството! Това е казано просто Параграф 22! Кръгът се затаваря! А когато се затвоти един кръг и останалите нормални единици искат да излязат от мего единственият възможен начин е да го прекъснат! разбирайте го както искате, но не изпадайте в някави метафизизчни хипотези, плод на болни мозъци и маниакални шизофреници!
23
0
 
0
 
! Отговори
bravo преди 15 години
dovolno, o4evidno i dvamata sa bokluci.
22
0
 
0
 
! Отговори
Zero преди 15 години
Mdaaa oshte 1 pri4ina da si biq shuta ot taq skapana darjava. Vmesto da stava po dobre, tuk stava vse po zle vseki den
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Планът " Ран-Ът"
20
0
 
0
 
! Отговори
unknown преди 15 години
Според мен , ако не се вземар спешни мерки да се оправи държавата , заплатите и начина на живот , скоро ЩЕ ИМА гражданска война , обири , убийства , палежи и т.н. Всичко това е ши-ба-на военна разработка на САЩ , тая финансова криза е със цел,скоро ще дойдат "добрите американци" с пари , хората няма да имат , те ще бъдат "щедри" и ще им лижеме гъзовете , помнете ми думата!!За всичко е виновно това *** племе .. Иначе колкото до убийството - без коментар , не го проумявам ...
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За кого не беше предварително ясно,че единственият печеливш от тази коалиция СДС+ДСБ е Иван Костов!
18
0
 
0
 
! Отговори
TYMNOSIN преди 15 години
CDC i DPC SE KOALIRIHA !
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Дано.