По-добре овчар в България, отколкото инженер в Англия!

Колин Такър e овчар в наше село и твърди, че 300 лева му стигат
9 май 2009 16:00, Екип на Dnes.bg
130


 

52-годишният британски инженер Колин Такър заменя дъждовна Англия с България преди три години.  

От началото на сезона той е щатен овчар в стражишкото село Ново Градище, като за труда си взима 300 лева.

Казва, че във Великобритания за същото би получавал 1500 паунда на седмица, но там било ужасно, а въздухът – мръсен.

А чистотата в България пък толкова му харесвала, че дори не изпитвал носталгия...

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
П преди 15 години
Аз го разбирам напълно човека. България е свободна страна, за разлика от Англия където не можеш да мръднеш без да нарушиш на някого териториите. Тука можеш дасе разхождаш наволя сред природата, но ние това не го оценяваме, защото го приемаме за даденост. В другите страни това го няма, запомнете! В Англия една гъба не можеш да откъснеш без да те глобят.
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
да имаше по малко нивници като теб българия много одаааааавна щеше дасе оправи......
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
редактора на също му предоставил 50 кози даги пасе нали и той е от това село.............
51
0
 
0
 
! Отговори
ВАЙА преди 15 години
И аз, преди много години, се питах, какво е това "ЧУДО" в мисленето на българите - то не беше завист /без никакви основания/, то не беше злоба, та злоба, стигна се и до ненавист и убийства за едно парче нива, за едно пиле дори, за 1 кв.м жил. площ, омраза между братя и сестри... А, природната даденост на БЪЛГАРИЯ е ФАКТ!!! Само ние - "УМНИТЕ" българи, не го оценяваме - за нас това е ДАДЕНОСТ!!! Плюем човека, дошъл от Англия, че едва ли не има нещо гнило, за да дойде тук. Той ни го заявява в прав текст! Пак го чуйте, УМНИЦИ и си размърдайте чарковете в тъпите си тикви!!! И, външният вид на човека си е напълно нормален. Да е жив и здрав - явно знае какво иска, т.е., защо живее тук или някъде на друго място от света!!! И, последно, докога ще се допускат коментари с гнусни епитети, коментари, написани на латиница?
50
0
 
0
 
! Отговори
xxx преди 15 години
shtyah da zabravya, i oshte po-absurdnoto ima angliyska v topolovgrad, mojete li da si predstavite?!?! :)))
49
0
 
0
 
! Отговори
xx преди 15 години
kato cyalo sa pulna ***, toya moje da e izklyuchenie, ne znam. ako ste spirali na shell na magistralata pri pazardjik, tam ima edin prosyak anglichanin ot manchester.
48
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Choevka e injiner kolkoto az sam ovchar! A che ovchar bi mogal da vzima 1500 paunda e qsno, tova e poluminimalna zaplata v Angliq! Ostavete go da si pase kozite kato iska, vseki sam namira shtastieto si.
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
във варна на фронт офис в банка се вземат 350-380 лв. (ако нямаш съответния чичо говорим)- давайте овцете насаааам............
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
1500 паунда на седмица, май есс:)))) Видяхте ли му селската татуировка на ръката??? тоя в най-добрия случай е алкохолик-клошар
45
0
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
Eeeeeto go porednia zarazen ot 4ervenia grip........tuk hap4eta ne pomagat.....
44
0
 
0
 
! Отговори
Makaveli преди 15 години
Ало кво се джафкате, недейте така, палете ръждясалите бмв-та към кръчмата че е събота вечер гъзарчета. Кво си губите времето да коментирате тука? Като си изпиете долнопробните ментета се качете отново в ръждясалите бмв-енца и на път за вкъщи тир да ви удари ви пожелавам, така България лека полека ще се отърве от ***, feel me? хъх
43
0
 
0
 
! Отговори
Дражко преди 15 години
Това са абсолютни глупости.Първо-тези пари са много и за месец.Второ-това е някакъв английски измамник и ***,ИТРЕТО МОЖЕ БИ думите му са неправилно преведени или нагласени/което е най вероятно/.Абсолютно не отговаря на истината,че в Англия няма чист въздух и природа,защото Лондон не е Англия.И е много по-чисто и свежо отколкото в България.Тези които пишат да не забравят,че там има цяла българска общност и всеки ще се изсмее на написаното.А колкото до изявлението на Господина,да ви е ясно,че НИКОГА англичанин не казва явно -"Не ми харесва".
42
0
 
0
 
! Отговори
Валдо преди 15 години
А бе ***, човека е инженер в Англия, а не овчар. Е*ати ***, голяма мистерия с тези пари за месеца
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
как ще вземе 1500 паунда за гледане на овци на седмица в Англия? Ако пасе овцете на Абрамович, може, ако ли не тези пари са за месец, не са за седмица. Някой пак се е объркал, но то докато се преведе какво е казал англичанина и после докато го препишат и става от мухата слон.
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
братлета и сестрички, комунизмът не прощава никому , човекът макар и овчар няма стадно мислене , независимо дали е инж или не , той е свободен да замени стреса и паундите с нещо ново и за него здравословно , а и не е казал че ще бъде още сто години тук ..., а тези които се оплакват , отново робуват на стадните импулси , щом всички живеят в столицата или големия град ,защо да не живея и аз , просто липса на въображение и желание за свобода и независимост :), така че комуната и комунизмът са в главите на мнозинството ,какво представляват огромните жил. квартали пълни с оцеляващи чисти , умни , стадни и бедни "граждани "....
39
0
 
0
 
! Отговори
дядо Даню преди 15 години
Ех,умници!На две магарета сено не ще разделите,с мнения се уливате!Хванете се за работа,не играйте джобен билярд,хайрсъзи нашенски!Човека е щастлив,за разлика от п.утьовците тук!Да ми простят дамите за сравнението.Работа,работа,а не плямпане и завист.
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ха-ха, тези наще *** денгите за нищо ги нямат!Естествено, че ще е 1500 на месец, 1500 лири на седмица едва ли вземат повече от 5% от най-добрите специалисти в UK. Тук съм напълно съгласен с Wall Street. By the way, dear Wall Street, during August I have decided to spend one day in NY. Can I meet you in sunny NY if you really exist :)
37
0
 
0
 
! Отговори
34 преди 15 години
Хахаха 34 добре веее... :)))))) митю вика крика :D:D:D
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз работя на Wall Street и смятам, че 1500 лири е на месец. Че то иначе това е 115 000 долара. Пак не сте в час. Ама вие не работите с пари, за вас разлика между 1500 на седмица и месец сравнени с 300 лева едва ли има значение.
35
0
 
0
 
! Отговори
Лелееее преди 15 години
Евала, успокоих се, за момент си помислих, че нормални в тоя сайт няма. Абе не ви ли е ясно, бе? Прочетете коментарите по-долу, на лицето му е изписано колко е ***!