Вицепремиер на ГЕРБ ще е кандидатът им за президент

Бойко Борисов говори по темата в Народното събрание
30 апр 2010 12:34,
233
Вицепремиер на ГЕРБ ще е кандидатът им за президент
Снимка: БГНЕС

Вицепремиер ще бъде кандидатът на ГЕРБ за президент. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов в кулоарите на парламента. В правителството има двама вицепремиери – Цветан Цветанов и Симеон Дянков.

„ГЕРБ има своя кандидат за президент и това не съм аз, а вицепремиер“, каза Бойко Борисов отговори на журналистически въпрос в кулоарите на парламента.

След вчерашното изявление на държавния глава Георги Първанов, че ще се видят на избори, нямало шанс президент и премиер да се разберат и да работят заедно срещу кризата, коментира още министър-председателят.  

"Простата причина е, че той прави свой политически проект, който минава през загубата на ГЕРБ, свалянето на правителството и идването му на власт".

На директния въпрос дали ще се кандидатира за президент, вицепремиерът Цветан Цветанов нито потвърди, нито отрече.

Било смешно да се говори за кампанията през 2011 година, защото сега имало по-важни въпроси. В момента Цветанов се чувствал добре на поста вицепремиер, който все пак бил временен, както всички постове в държавата.

От няколко дни по линията премиер–президент тече напрежение на нова тема – премерване на силите на избори.

Още по темата

Бойко Борисов отправи предизвикателство към президента да подадат оставки и да се изправят един срещу друг на избори.

В четвъртък Георги Първанов отговори, че рано или късно ще се срещнат на избори.

Мандатът на Георги Първанов изтича следващата година. Той няма право да се кандидатира за трети президентски мандат.

Очаквайте подробности

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
8
 
34
 
! Отговори
НЛО-нср преди 14 години
А ЛИЛИ ИВАНОВА ЗА ГОВОРИТЕЛКА НА ЦЕЦО КОМБАЙНЕРА.НО ДАЛИ ЩЕ ГО ОДОБРЯТ ШАЙКАТА НА ГЕНЕРАЛИТЕ ОТ ДС-УБО.
202
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
nai dobre e Diankovete da doidat! Zabelezahte li 4e Bobu nekaza koi ste e vice premieryt izbran za da byde izbran za prezident. vcera syst taka Bobu kaz'a ce Stanishev bil praaavvv. ot koeto sledva 4e sa mu naredili ot podzemiata na Tatovata rezidencia v Bankia Stanisev da staa prezident.sled koeto ste imamae premier Gei NEral i prezident SEr Gei. odno vreme sme si mili kirlivite kraka w egeisko more-do tam e bila nashata granica, e Boco da kae. sa e zaradi eGeisko more 4e imame Ser Gei Neral
201
9
 
35
 
! Отговори
Смях преди 14 години
Какъв екип при Бойко, това сукалче ДЯНКОФФФФ е от школата на Сорос !!!Дошли са със едната идея да ни съсипят, и да напълнят за ПОРЕДЕН път сметката на учителя си това е !!!Със подобно правителство ще ни занулят за пореден път !!!!Време е да пускат НЕМСКАТА МАШИНА, че кеш скоро свършва !!!Лошото е че пак всички, ще плащаме обяда на Бойко и компания !!!!
200
9
 
33
 
! Отговори
люляк преди 14 години
аз предлагам гладните и съсипани българи да по4ват да грабят и требят богатите олигарси комунисти4ески които още ни управляват ....други да изберат интелектуалния път и да търсят тракииската истина за произхода и да водят културна борба а трети вместо да дават по 300/400 лв за алкохол цигари и кафета да си напраят второ или трето детенце
199
10
 
43
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 14 години
Цветанов - президент :)))). На кво бе братче. Че то гербавите ако останат още цяла година няма да има държава, следователно няма да има и президент :))) Ако в близките седмици Боко Тиквата не подаде оставка БГ и малко останалото от БГ икономиката така ще занунка, че повече няма и да се събуди :). То само с милиционерски ПР и крадене на фискалния резерв не става :)). За 9 м. пет милиарда аут - останаха 4. Смятай до кога ще стигнат :))))
198
11
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Много си елементарен. Какви милиарди са влезнали в страната откакто ни управлява това правителство, колко предприятия останаха да работят.Западняците искат да бъдем техните черноработници затова подкрепят всеки който съсипва страната ни.Не са им нужни грамотни източноевропейци, все някой трябва да върши черната работа
197
11
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До президентските избори герберите ще са се оакали тотално, така че каквато и кандидатура да издигнат няма да имат шанс
196
12
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
В Гърция хората живеят в пъти по - добре от нас. обаче за едно си прав при предишните не би се случило това, което ни се случва сега най малкото защото икономическият екип беше от професионалисти а не от хора които се обучават на гърба на народа
195
14
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ПЪРВАНОВ ПРЕЗИДЕНТ
194
17
 
36
 
! Отговори
БСП + ДПС= ПЪРВАНОВ преди 14 години
Безбожници и предатели
193
11
 
41
 
! Отговори
8888 преди 14 години
тоя Георги Кадиев май, дето беше кандидат за кмет на софия малко му остана да спечели изборите,ако случайно го пуснат да е кандидат за президент тоя път ще ги погребе тия от ГЕРБ
192
11
 
40
 
! Отговори
an преди 14 години
BAI TO6O TRQBVA6E DA GO POGREBAT NAGORE SAS ZADNIKA, TA SEGA VSI4KI DA HODQT DA MU GO CELUVAT. PRI NEGO NQMA6E GLADNI NQMA6E JADNI. VSI4KO JIVO RABOTE6E. A SEGA KAKVO OSTANA? SAMO DRAJKATA NA TIGANA.
191
10
 
35
 
! Отговори
присмехулник преди 14 години
Представете си само следните опоненти на следващите избори за президент.Борис Велчев-Цецо Цветанов. Много ми е интересно с какво ще се замерят/по скоро Цецо какво ще мята, ози си е фигура и без да плюва/-Цецо и Боце казват че работят прекрасно с Велчев. Тази битка е много вероятна и постът на единия/не казвам кой/ наистина ще му отива.
190
12
 
38
 
! Отговори
Алекс преди 14 години
Е, хайде, ако до тогава правителството на Мухобойко не бъде свалено с национална стачка, таман ще му светне, да си извади оставката от джоба. Да сме живи и здрави само, Вожда да не ни умори до 2011 г.
189
22
 
35
 
! Отговори
??? преди 14 години
Ако Борисов има предвид Цветанов, то значи той / Борисов / наистина е пич , а бъдещият президент / Цветанов / наистина е достоен за този най - отговорен пост у нас, за разлика от триперливия сериен убиец на животни !От ЕВРОПА трябва да пристигнат доста милиарди у нас и за целта е необходимо да имаме силен премиер с твърди ръце ! Неслучайно А. Меркел е гласувала необходимото доверие на Борисов и разчита на него предоставените милиарди от ЕВРОПА да отидат по предназначение, а не в джобовете на млади милиардери от триглавата ламя !Цветанов - ПРЕЗИДЕНТ !!!Това е МНОГО ДОБРА НОВИНА !
188
11
 
36
 
! Отговори
до 194 преди 14 години
Изчакай още малко и ще видиш, че и по - зле от Гърция може да стане.
187
8
 
36
 
! Отговори
Петран преди 14 години
С това мисля че въпроса за изборите е решен. Г.Първанов и Б. Борисов са решили дилемата още от сега. няма смисъл вече да се хапят, по медиите. 2011 ще е интересна година. Мисля, че политиката е най-интересната игра, в света. Даже футболла и Формула-1 ряпа да ядат. Защо не направят спортен тотализатор, със залози за този или онзи политик? Аз и от политици не разбирам, но поне имам шанс, да спечеля, спрямо Еврофутболл.
186
9
 
37
 
! Отговори
до до 186 преди 14 години
Само на болен мозък може да му щукне и да говори, че всеки несъгласен е крадец. Вече го казах веднъж. Работя не малко, а доста. При това не в сивия сектор и изкарвам достатъчно. Най-вероятно самите вие сте далавераджии и крадци, и това е нормално, защото сега сте на власт.
185
9
 
37
 
! Отговори
до до 186 преди 14 години
Мързелив плъх най-вероятно си ти. А най-вероятно си и крадлив - или катаджия, или ченге -рекетьор. За какви ченгета в БГ можеш да говориш? Че най-некадърните, които никъде не ги вземат на работа, стават ченгета. И какви акции? Нещо да се случи след тези акции. Тези, които трябва да треперят, не ги закачате, щото ги пазите.
184
14
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ами имайки предвид конкретната икономическа ситуация по света- най малкото не ни докараха до нивото на Гърция или Португалия.а това със сигурност щеше да стане ако предишните бяха останали на власт.