С къртачи бутат мавзолея на Цар Киро

"Имам разрешение за гробницата. Не е незаконно!"
17 авг 2010 17:18,
223

 



Община Пловдив започна събарянето на незаконния мавзолей, който преди седмица самопровъзгласилия се за цар Кирил Рашков, започна да строи върху гроба на сина си.

В същото време общината извършва проверки за имотите на циганския барон, известен като Цар Киро.

Още по темата

Заради заплахи към местните жители, пред къщата на Рашков в село Катуница има засилено полицейско присъствие.

Униформените са на стража и заради снощния скандал, при който Рашков заплаши журналист от PRO.bg, а 19-годишният му внук Георги налетя на бой с думите: "Ще ти откъсна главата!".

Днес от прокуратурата обявиха, че разследват инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още по темата: Цар КироКирил Рашков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Смърт за ***!
174
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** страна сме вече !!
173
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Давайте направо с динамит
172
1
 
18
 
! Отговори
Сиси преди 13 години
Защо тъпата ни държавица позволява на гнусния черен миризлив *** така да се държи с журналистите ни и малкото *** копела да заплашва ,нямя закони .Мнного си позволяват защото със сигурност зад гърба му стои някой от червените *** направете нещо за бога тези форуми чете ли ги някой от управлвниците ни ..........
171
1
 
3
 
! Отговори
swe преди 13 години
:) i do Kenedi nikoy ne moje6e da se dobliji ku6uma se doblijii :)
170
12
 
3
 
! Отговори
mango преди 13 години
da jimeiyat ***. vashta smetka bulgarska, aaaaaaaaaaaaaa
169
1
 
4
 
! Отговори
Kasandra преди 13 години
Абе,чиче,що не ти хвърля едни кокали да видим къде да ти издигнем авмон да ти се кланяме?Мястото е reserve за контактьорката от отвъдното.Sorry!Пий,една студена вода,"Ваше Величество".
168
0
 
6
 
! Отговори
Дражко преди 13 години
Един къртач отзад-и да пътува!
167
0
 
8
 
! Отговори
tsokoboko преди 13 години
Хм, тоя нема ли кой да го свитне бе!!!
166
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ми ако се появят скиндхес,журналята отварят уста като *** си защо?Ми защото е лесно да лалаш за такива младежи ,националисти,ама за мутрите и за такива като цар Киро дума не обелват,щото ги е страх от саморазправа.На тия мангаля им трябва наши здрави момчета патриоти да ги помелят от бой за всяко нещо и да видите как ще си свият сърмите ,а не да издевателстват над Българите,а властта да се прави на разсеяна и толкова.Тогава да видим кого ще съдят в страбург.Ще съдят дядовия ми -*** цига
165
2
 
34
 
! Отговори
българин преди 13 години
Няма ли кой, тая мусура свинска *** да я заблъска в колоните на "мавзолея" му, докато стане на пелте и отгоре да се постави служебната книжка на *** от ДС, който го е вербувал навремето за "цар" на ***.
164
0
 
8
 
! Отговори
korleone преди 13 години
Прокуратурата,дадени са пари и то доста на шефа на гробищата не може г-н *** да е объркал мъничко със строителството!!!Имало е каше !!! Стига сте заобикаляли проблема и да обвинявате само мангото,и нашия представител е вътре в хорото!Бил в почивка и видиш ли къща построили,айде де !!!
163
0
 
4
 
! Отговори
do swe преди 13 години
selo Katunica. Ky6tata ne moje da se propusne. Towa e adresa. Symnqwam se da iz4ezne za edna godina
162
0
 
2
 
! Отговори
Jovan преди 13 години
Sega shefut na komicite Cv. Cv. zaedno sus milicionerchetata raboteshti za ciganina I vinovni jurnalista da bude bit izvun sistemata I sudeni zaedno sus oblastniq direktor koito gi e naznachil I shefat na choveshki resursi, toest komunisticheskata podloga na sud.
161
1
 
9
 
! Отговори
mean преди 13 години
доста приказки се пишат за мангото, но след има-няма месец всичко ще е забравено и мангото ще си лови паунчета в присвоената земя!нека да си спомним доган - преди 2 месеца го хванаха, укривал данъци и то немалка сума!-нещо да му направиха?-не!така ще стане и сега
160
2
 
4
 
! Отговори
ссс преди 13 години
а те такива като дебора и българин уважавам.ако хитлер не беше лудичък да сме спечелили всв и сега като тоя *** да няма един.а ние като техни съюзници да се возим на танкове,а не на автомобили
159
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Shto go ne pitat kolko pari dade za razreshitelnoto.Prestapnata zloupotreba sas slujebno polojenie e za zatvor a ne toia mirizliv i mazen ***.
158
0
 
11
 
! Отговори
hen преди 13 години
Що го не питаш от къде са дошли тези пауни, сърни, елени в "облагороденото" място.Това говори че в близките 10-15 годиги в България не е имало власт и закони.Кой каквото иска това си е правил. Мангалина е имал пари подкупвал управници докато се почувствал цар. произвежда и разпостранява фалшив алкохол,ширят се на свобода престъпва законите във всяко едно отношение.никой не смее да се изкаже защото *** цар Киро получил сърцебиенеВеднага да се проверят откъде идват имотите и какви игри са се играли
157
1
 
28
 
! Отговори
българин преди 13 години
Къде си, Хитлер, къде? Хайде поне етдно Пиночетче да имаше! Ама не - само червени гадове. Хубаво го вижте тоя *** ***. Ако не е от червените турен за "цар" на ***, още по Тошово време, главата си режа! Червен *** - като Доган. От това по-лошо - не знам!
156
0
 
13
 
! Отговори
Debora преди 13 години
*** е преносимо метално, черно, обгоряло огнище, палеш го и получаваш жар на която можеш да си изпечеш кебапи и пържолки разбира се ако ги имаш .Да запалим *** ! Да изпечеме месото !