РЗС започва подписка за референдум за свикване на ВНС

Яне Янев стартира подписката в Пловдив, Атанас Семов - в София
6 сеп 2010 08:00,
86
РЗС започва подписка за референдум за свикване на ВНС
Снимка: БГНЕС

На 6 септември 2010 г. в деня на честването на 125 години от Съединението на България партия „Ред, законност и справедливост” стартира национална подписка за предизвикване на референдум с цел свикване на Велико народно събрание и приемане на нова конституция, съобщиха от пресцентъра на РЗС.

От 11 часа пред община Пловдив до паметника на Стефан Стамболов председателят на РЗС Яне Янев ще присъства на официалното откриване на подписката.

По същото време, от 11,00 часа в градинката на църквата „Свети Седмочисленици” (между улиците „6-ти септември” и „Граф Игнатиев”) в София, заместник-председателят на РЗС Атанас Семов ще открие стартирането на подписката в столицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: референдум
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
2
 
3
 
! Отговори
Ben преди 13 години
Прав е Янето. Тия гербави комунисти и *** им атакисти за една година разсипаха всичко. Наистина са по-зле и от станишевци. Само с милиционерски сводки рейтинг не се вдига
82
0
 
0
 
! Отговори
R преди 13 години
Яне измисля всевъзможни начини, за да привлича вниманието към себе си и партията си, която съществува все още само по щастливо стечение на обстоятелствата. Говори прекалено много, но в действителност не виждам нито един от напъните му да е станал реалност.
81
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЯНЕТО Е КОМУНИСТИЧЕСКИ ХАРДЛАЙНАР.
80
1
 
6
 
! Отговори
Rim преди 13 години
ок,,из аз ще го подкрепяМного ликета на заплата се навадихаДепутатите да се намалят на 100 и всички партии на етническа основа да се забранятВ Рим сам и такива партии са забранениБраво Яне,давай с теб сме
79
5
 
2
 
! Отговори
! преди 13 години
Палячото пак се прави на интересен.
78
2
 
6
 
! Отговори
777 преди 13 години
Яне кога ще започне подписката във Сандански целия град ще се разпишем за новата конституция и за ВНС,та да се променят броя на общинари,чиновници,министри,депутати и полицай,всичко до минимум така или иначе вече сме членове на НАТО и ЕС,тъй че имама твурде много на държавна хранилка и трябва максимално намаление,а и партиите да се ограничат и на етническа основа да изчезнат завинаги....
77
1
 
2
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
За всико това не е необходимо ВНС, а консенсус в Парламента. А, аз съм за това да няма въобще Президент. Председателят на Парламента е достатъчен за представителни функции. Депутатите обаче са недостатъчни - 120. Мисля, че 160 са добре и да са 100% мажоритарно избрани. Всичко казано до тук, обаче, никога няма да се случи.
76
3
 
6
 
! Отговори
Paris преди 13 години
Не ми слагайте минуси подмазвачи!!Да в ФР има 677 депутата.Да има много служители които взимат министерска заплата.Да 240 депутата за една БГ са много.Да -да се намалят министерствата и посолствата в света.Да-от 46 години ни управляват едни и същи комунисти скрити под друг цвят
75
2
 
9
 
! Отговори
родител преди 13 години
Точно ,стига "гуцета" в парламента : фидоска ,премянов,класната,краниската и др. богоизбрани тюмбели.Всички правителства майката ни разкатаха. Излезе ,че от бай Тошо по убаво нема. . Какво доживяхме за бай Тошо да съжеляваме. Пфу е..ем ви скапаната ганьовска демокрация.Ще ги стигнем американците на "куково" лято. Демек никога.*** нация.
74
0
 
3
 
! Отговори
пролетарий преди 13 години
Хубаво и правилно е всичко това,ама как ще стане наш *** да си" реже клона на който седи". За изказването ,браво.
73
5
 
3
 
! Отговори
нас преди 13 години
дано няма обезумели които да се подпишат на този загубеняк -янето го прави единствено с цел за сваляне на правителството като му дойде времето герб ще я променят стараят се колкото могат -пък тоз да не се показва повече
72
0
 
6
 
! Отговори
пролетарий преди 13 години
Не се дърляйте от къде е произлязла РЗС. Няма за манекен да избирате Я. Янев. Важното ,че това е стъпка към гражданското общество и за това колко"хрантутници" ще има в народното събрание. Да се гласува закон на избори има ли по малко от 50% гласували,незабавно бламация. Стига сме ги избирали с 35-40% от имащите право на глас. Това е демокрация ,а другото е бай Ганювщина. Едва ли ще се приемат такива демократични закони,щото ще си резнат клона на които седят.Така че демокрация ще видим на куков
71
0
 
4
 
! Отговори
Дедо Д преди 13 години
Аз съм за: нова конституция, 121 депутати (от които 61 мажоритарни), 5% бариера, без "Коалиции", без изборни секции извън България, без имунитет за депутати и магистрати, намаляване на областите на 7 и пряк избор на губернаторите им, без Вицепрезидент, намаляване броя на министерствата. Това на прима виста.
70
5
 
3
 
! Отговори
христо преди 13 години
Който не ми вярва за това че БСП е създала РЗС да отвори youtube и да напише "Румен Овчаров".На български език е.Ще чуе със ушите си "сивият кардинал на комунистите" да казва какви са ги дробили от БСП.
69
7
 
6
 
! Отговори
христо преди 13 години
РЗС беше създадена от БСП с единствената цел да открадне гласове от ГЕРБ.Затова като четете РЗС,разбирайте БСП и А.Петров!Под предлог за намаляване на депутатите до 100 човека маса народ ще си дадат подписа за глупостите им!
68
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако има по-малко депутати не е много сигурно, че парламента ще се справя по-добре. Ако има определен брой корумпирани депутати те ще имат много по-голямо влияние върху по-малкия парламент. При по-голям брой депутати има по-голям шанс да се промъкне някой по-малко зависим ... Абе какви ги приказвам - както и да се погледне системата е безнадеждно скапана, целите партии са корумпирани, да влезе нормален човек в парламента шанса е колкото да оцелее снежинка в ада.
67
2
 
7
 
! Отговори
Paris преди 13 години
В Франция има 577 депутата на 68 милионна държава с развита икономика.България е 7 милиона от които 2 милиона са праснати по света,4 милиона деца и пенсионери.Е тия 3,5 милона работещи не могат да осигурят европейските заплати на 240 депутата,плюс коли,шофьори т.н.Яне е прав,да се намалят на 90
66
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
21-милионната Австралия има 76 местен сенат и 150 местна долна камара на парламента. Т.е. три пъти по-голяма страна от нас може да се управлява с долу-горе толкова депутати. Но те са англосаксонци и знаят как добре да управляват страната си и как да живеят добре.
65
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В БГ дали има и 5 милиона население,от които 2 милона деца и 2 милиона старци.240 депутат са прекалено много.Старците и децата не могат да осигурят лукса на хиляди служители на министрерства,кметства т.н.
64
0
 
6
 
! Отговори
777 преди 13 години
и какво иска Яне,може ли някой да ми обясни?