ГЕРБ вдига заплатите и пенсиите, ама ще е друг път

Депутатите твърдо подкрепят министър Тотю Младенов
Обновена: 23 фев 2011 19:25 | 23 фев 2011 19:25,
226
ГЕРБ вдига заплатите и пенсиите, ама ще е друг път
От ГЕРБ защитиха социалния министър Тотю Младенов. Снимка: Булфото

Верни на премиерския съвет – да отговарят веднага след като бъдат нападнати, депутатите от ГЕРБ Снежана Ангелова и Валентин Николов контраатакуваха Корнелия Нинова от БСП.

По думите им позицията на Нинова за незабавно увеличаване на заплатите и пенсиите и за оставката на социалния министър Тотю Младенов е „стъпка за оглавяване на социални протести и бунтове.” „Те искат да ги провокират, за да влязат в дневния ред на обществото”, прозря Николов.

Според него вариантите за незабавно увеличаване на доходите са два – или чрез по-високи данъци, или чрез отиване към процедура по свръхдефицит, за което България ще плаща глоба. „Ако е така, да го кажат ясно”, призова депутатът от мнозинството.

Според Валентин Николов България е сред първите четири страни в Европейския съюз по ръст на икономиката.

„Те искат да изместят темата и да кажат, че хората не ядяли магистрали. Единственият начин за нарастването на икономиката е чрез магистралите. Това го знае и най-малкото дете в Европейския съюз”, посочи Николов.

Още по темата

На въпрос дали в рамките на мандата ГЕРБ смята да увеличи доходите на българите, Валентин Николов отговори „категорично да – това ще зависи от приходите и приходната част на бюджета. Когато расте икономиката можем да ги индексираме”.

„Това може да се каже в най-рано в средата на годината, когато се видят макроикономическите показатели”, помогна колежката му Снежана Ангелова.

Естествено ГЕРБ припомни греховете на тройната коалиция, които не пипали заплатите и пенсиите в годините на икономически растеж, а го направили предизборно – през 2008-ма и 2009-та година. „Благодарение на този предизборен популизъм, ние заварихме дефицит в бюджета, когато поехме управлението през юли 2009-та година”, заяви Ангелова.

На въпрос дали и настоящите управляващи няма да подходят по същия начин – оставяйки огромни задължения към наследниците си – Валентин Николов отговори: „Аз съм сигурен, че следващото правителство ще е на ГЕРБ – благодаря ви!”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още по темата: Тотю МладеновГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
3
 
22
 
! Отговори
тотю преди 13 години
за *** има за нас не
124
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боко искаме средноевропейски необлагаем минимум на доходите, а когато заплатите минат този праг тогава държавата и администрацията да види пари.Тогава ще призная че някакви си партии и държавни чиновници са се жертвали за народа а не народа да се жертва за тях.
123
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На всички гласували за ГЕРБ -ЧЕСТИТО и Горчиво , Горчиво!!!!!!
122
3
 
11
 
! Отговори
Калин преди 13 години
Дянков .. го нарича тоя социалин *** .. Тотю харча .. !! ти му наливаш пари.. на това животно... разпределя по себе си !!! за хората пасти!!!!Не ми я хвали страна в която пари за обещетения на стари чаршафи .. в пенсионна възраст.. като тази Митревата ... а за хората .. които внасят.. да нямат!!Тотю само точи и лочи!!!!
121
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Преминавам мост над една река и казвам на Господ не искам да убивам човек,но той ми каза ако е при самоотбрана направи го !!@
120
18
 
6
 
! Отговори
Б.Б преди 13 години
Дата 10.08.2009България може да стане "средноевропейска" държава в следващите три години, заяви премиерът Бойко Борисов на пресконференция днес в Министерски съвет.
119
4
 
4
 
! Отговори
до Глас народен преди 13 години
Планета бе човек .Планета
118
6
 
16
 
! Отговори
Глас Народен преди 13 години
Няма значение кой. Важното е да не е някой, който през последните 20 години е участвал в краденето на България. Ама така като гледам повечето коментари започвам да си мисля, че това просто няма как да стане. Защото умните хора избягаха отдавна, а тук останаха преобладаващите селски комплексари, които мислят само и единствено за себе си, както и *** и турците, които пък държавата щедро глези и са си добре. А едно време велики хора са давали живота си за тази държава...
117
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как се казваше на Гоце проекта?
116
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вдигане на заплати и пенсии когато падне брадата на ТОТЬО от фотото.
115
2
 
3
 
! Отговори
до117 преди 13 години
Кажи кой?
114
3
 
12
 
! Отговори
лъжци преди 13 години
ох да не ни заблуждават ..в европа се водим само на книга,цените на всичко са ни почти еднакви,само доходите са ни различни...20г. сме с четала на врта по тоя въпрос,и се очертават още много години да ни натискат,всички правителства до сега мислят по един начин...има агенции комисии с европейски огромни заплати...сякаш живеят в Франция или Германия...няма и минимална равностойност от нормалните ни заплати!!!!!!!!
113
3
 
7
 
! Отговори
Ебача преди 13 години
*** начи няма ли една загоряла цицореста форумка тука поне да ми налапа *** бе, да я изплющавам всяка вечер место да пиша тук? айде форумки- изисквания: тясна ***, големи цици, хубаво лице и супер дупе, ща плющя яко няяя са оплакваш даебаП.П. тясната *** е по желание, не константа, щото аз така или иначе ще я разширя тая слива
112
5
 
5
 
! Отговори
до Глас народен преди 13 години
Глас народен . Пей бе човек , пил си пил .пей си и гледай планета
111
3
 
25
 
! Отговори
Глас Народен преди 13 години
Приятели, колкото повече се настройвате едни срещу други само заради някакви *** политически партийки и техните лидери, толкова повече този народ се разединява. Нашата прекрасна държава има нужда от това, което е успяло да я съхрани като такава през последните 1400 години - а именно силата на нейният народ да бъде едно цяло. Както казах по-долу ТРЯБВА РЕВОЛЮЦИЯ! Нито ГЕРБ, нито БСП, нито ДПС, нито НДСВ, нито ОДС, СДС, РЗС или още повече АТАКА могат да оправят това, което окрадоха за 20 години.
110
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
България е една фалирала държава и в скоро време бравителството на жан диденов ще ни се стори приемливо на фона на тотално некадърно управление на ГЕРБ
109
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а и на всички от бургас честити ви нови улици в синята зона. по силно горчиво цайсатия кмет почти направи една улица с вашите пари. Бойко ще реже лентата на Ботева
108
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ вдига заплатите ама на Куково лято.Вдигнаха си ги само за депутатите.Народът ДГД.Ама това си заслужава стадото.Само бой, сръбска музика и третото.
107
31
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво Тотю, браво Борисов. Дръжте така ниски заплатите и пенсиите, докато не се прочисти страната от *** и нагли пенсии!После като останем само истински хора в страната, ще има за всички!Слава на ГЕРБ!
106
10
 
5
 
! Отговори
Ебача преди 13 години
Герб да не ми вдига заплатата, ама да ми вдигни пениса, като наемат млади секси администграторки навсякъде, които хем ще работят по бързо, хем ще е по-приятно обслужването и ще намалят безработицата сред младите!!!др да ги пенсионират. А могат да въведат и допълнителни услуги-***, свършване на цици, дупе, пъп, в уста, в ***. Така ще се заработва мн и пениса ми ще е огромен и бълващ ***